Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Warcraft III: Reforged | Το Remaster που όλοι θέλαμε επιτέλους έρχεται Έρχεται το remaster του Warcraft III με αρκετές βελτιώσεις και υποστήριξη 4K. Έχουν αναβαθμίσει όλα τα μοντέλα χαρακτήρων, το UI και το World Editor. Θα κυκλοφορήσει το 2019. Απαιτήσεις συστήματος: Σελίδα στο Battle.net: https://us.shop.battle.net/en-us/product/warcraft-iii-reforged 5
Tobajara Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και το σκεφτόμουν πρόσφατα ότι θα ήθελα να το ξαναπαίξω αυτό! Είχα λατρέψει το Warcraft 1 λόγω του σοβαρού, "κακού" ύφους του, χωρίς πολλά αστειάκια, επιβλητική μουσική και σχεδιαστική λιτότητα. Το Warcraft 2, αν και σαφώς πιο πλούσιο παιχνίδι, δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ αισθητικά και ηχητικά, ενώ και το gameplay του δε μου άρεσε. Νομίζω πως έπαιζα σε όλες τις πίστες με την ίδια πολύ απλή στρατηγική - τοξότες, τοξότες και μερικούς τοξότες - χωρίς να έχω λόγο ή κίνητρο να δοκιμάσω οτιδήποτε διαφορετικό. Για ένα RTS αυτό το θεωρώ θάνατο. Το Warcraft 3, αν και αισθητικά έγινε καρναβάλι, μου άρεσε πολύ περισσότερο (όχι τόσο όσο το 1 όμως) αλλά δεν το θεωρούσα καθαρό RTS. Είχε ένα σαφή προσανατολισμό προς το online από πλευράς gameplay (micromanagement κλπ), "αποκεντρωμένο" gameplay που εστίαζε στις συμπλοκές σε διάφορα σημεία του χάρτη παρά στις μεγάλες μάχες, μεγάλη έμφαση στη χρήση των ηρώων από πλευράς gameplay, ενώ ακόμα και η κατασκευή βάσης με την κλασσική έννοια είχε πάρει πόδι σε αρκετές αποστολές. Εκεί που περίμενα να παίξω ένα strategy σε στυλ Starcraft/ Broodwar, βρέθηκα να παίζω ένα υβρίδιο online και Diablo (λίγο άχαρο αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω). Το Frozen Throne πάτησε πολύ περισσότερο στα σημεία που δε μου αρέσανε, ενώ τα επιπλέον Acts με το Rexxar και την ίδρυση του βασιλείου του Thrall ήταν τελείως action RPG και πρόδρομος του WoW. Πάντως, σκεφτόμουν δαρκώς μήπως μετά από όλα αυτά τα χρόνια το παιχνίδι μου φανεί καλύτερο, και το remaster είναι πολύ καλή είδηση για μένα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Praetorian abandonware links 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Καλύτερα να έβγαζαν Warcraft 4 πάντως. Αυτό τώρα είναι άρμεγμα κανονικό.
Tobajara Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εμπιστεύεσαι ΑΥΤΗ τη Blizzard να βγάλει Warcraft 4? Εγώ όχι. Να πω και του στραβού το δίκιο όμως, το remaster του Starcraft έγινε σωστά. Το αυθεντικό παιχνίδι δόθηκε free to play σε όλους και η τιμή της επανακυκλοφορίας ήταν σε λογικά πλαίσια (άλλο που δε θα δούμε ποτέ έκπτωση ή πτώση τιμής). Αν και έχω τα αυθεντικά δισκάκια, δεν ξέρω κατά πόσο ήταν playable σε Windows 10 και πόσο θα επηρρεάζονταν τα γραφικά, που θυμίζω ήταν isometric 2D και τα μοντέλα ήταν 2D sprites που τα έπαιρναν από hi-res 3D μοντέλα. Αυτό σημαίνει πως οπτικά έχουν μείνει αμετάβλητα, όπως τα παιχνίδια της Infinity Engine, αλλά σε σύγχρονες οθόνες και αναλύσεις υπήρχε παραμόρφωση αναπόφευκτα. Το 3D του Warcraft 3 από την άλλη, όπως κάθε 3D και ειδικά τα παλιά, πάω στοίχημα ότι σήμερα θα φαινόταν άθλιο. Είναι από τα ευπρόσδεκτα remakes για μένα. 2
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικα θα προτιμουσα να το κοστολογουσαν στα 20ευρω καλυτερα,αλλα και σε αυτη την τιμη δειχνει οκ. Θα περιμενω σε καποια εκπτωση πιθανως τελη του 2019 να το τσιμπησω.
najinblue3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προσωπικα θα προτιμουσα να το κοστολογουσαν στα 20ευρω καλυτερα,αλλα και σε αυτη την τιμη δειχνει οκ. Θα περιμενω σε καποια εκπτωση πιθανως τελη του 2019 να το τσιμπησω. Ξερουμε τιμουλα ? Δεν ειδα καπου να αναφερεται
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Ξερουμε τιμουλα ? Δεν ειδα καπου να αναφερεται https://eu.shop.battle.net/en-us/product/warcraft-iii-reforged 29.99 η απλη εκδοση και η Spoils of war 39.99 1
Tobajara Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε https://eu.shop.battle.net/en-us/product/warcraft-iii-reforged 29.99 η απλη εκδοση και η Spoils of war 39.99 Πάω να καρφώσω καρφιά στον τοίχο με το κεφάλι μου. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Warcraft 3: Reforged includes The Frozen Throne, multiplayer will be compatible with the original. It's not just a graphical update, and will include modified maps, as well as redone VO and cutscenes. 4
Norone92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδή θα έχουμε και Dota 3 Ίσως το μόνο καλό reveal στο φετινό Blizzcon. Θλιβερό που είναι για ένα ήδη υπάρχον παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον έχουμε κάτι να περιμένουμε.
Zus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Blizzard: Η Apple του gaming sector. Ό,τι παιχνίδι κυκλοφορει θέλω να το παίξω. What is this sorcery? 😛
Undertaker25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μοναδικός που θεωρεί ότι το παλιό cinematic trailer είναι ανώτερο του Reforged? Ενώ η Blizzard είχε κάνει εκπληκτικά άλματα προς τον ρεαλισμό των cinematic της, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια εμφανή στροφή προς το να τα "καρτουνίζει", που για μένα είναι πτώση στη ποιότητα. Όσο για την τιμή, 30 ευρώ είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ποσό για ένα re-texture όταν όποιος θέλει, μπορεί δωρεάν να κατεβάσει ένα αντίστοιχο mod με μοντέλα δανεισμένα από το WoW (όχι ίδιας ποιότητας με του Reforfed βέβαια). Θα περιμένω κάποιο sale για να το αγοράσω (αν το αγοράσω ποτέ). Να πω τουλάχιστον ότι θα προσθέσουν και νέο υλικό. Για αρπαχτή τύπου Age of Empires DE μου κάνει... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Undertaker25
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Είμαι ο μοναδικός που θεωρεί ότι το παλιό cinematic trailer είναι ανώτερο του Reforged? Ενώ η Blizzard είχε κάνει εκπληκτικά άλματα προς τον ρεαλισμό των cinematic της, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μια εμφανή στροφή προς το να τα "καρτουνίζει", που για μένα είναι πτώση στη ποιότητα. Όσο για την τιμή, 30 ευρώ είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ποσό για ένα re-texture όταν όποιος θέλει, μπορεί δωρεάν να κατεβάσει ένα αντίστοιχο mod με μοντέλα δανεισμένα από το WoW (όχι ίδιας ποιότητας με του Reforfed βέβαια). Θα περιμένω κάποιο sale για να το αγοράσω (αν το αγοράσω ποτέ). Να πω τουλάχιστον ότι θα προσθέσουν και νέο υλικό. Για αρπαχτή τύπου Age of Empires DE μου κάνει… Δε νομίζω ότι θα συμφωνήσω ότι το παλιό τρέιλερ ήταν ανώτερο, πιο ωραίο και πιο ρεαλιστικό το νέο. Το μόνο που δε μου άρεσε λίγο ήταν το τέλος, όπου στο παλιό φαίνεται ένα διαμελισμένο χέρι, ενώ στο καινούριο απλά ένα χέρι, το οποίο δε φαίνεται ότι είναι κομμένο, σαν να ήθελαν να λογοκρίνουν λίγο το παλιό… 1
chill Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως το warcraft3 δεν χρειάζεται remaster έκδοση αλλά στέκεται επάξια ακόμη και σήμερα ως έχει; Εξάλλου εξακολουθεί να λαμβάνει updates - σε Mac τουλάχιστον. Από τα πολύ αγαπημένα μου παιχνίδια. Πρέπει να το έχω τερματίσει πάνω από 10 φορές μαζι με το FZ. Δεν το χορταίνω ποτέ!!! Και κάθε φορά στο Lordaeron που ακούω τον Arthas να λέει μετά το succeeding you father στον Terenas το "this kingdom shall fall and from the ashes shall arise a New order That Will shake the very foundations of world" ενόσω οι καμπάνες ηχούν Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Ζ Ω. Aν το σηκώνει το γερασμένο macbook θα παιχτεί αν όχι.... Μάλλον θα πρέπει να πάρω καινούργιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα