ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, startrekdiscovery είπε Το κακό είναι ότι και όλη η οικογένεια να έχει καρτοκινητό δεν θα τους ενδιέφερε παρά μόνο αν ήταν καρτοΣΥΜΒΟΛΑΙΟ το οποίο βγαίνει ακριβότερα. Πράγματι το να έχεις 50 VDSL στα ίδια λεφτά είναι δελεαστικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια που είχα 24M με παίρνανε και μου λέγαν για αναβάθμιση στα ~38 ευρώ για 50M και όχι στα ίδια λεφτά. Θα δοκιμάσω και από κατάστημα ΟΤΕ μπας και κανουν κάτι γιατι και απο το τηλέφωνο απροσωπα δεν πρόκειται να νοιαστουν να με κανουν καλύτερη τιμή. Thanks Στο κατάστημα δεν είναι απαραίτητο ότι θα πάρεις κάτι, στο τηλέφωνο πράγματι εξαρτάσαι από τον υπάλληλο που έχεις στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Για σκέτο τηλέφωνο ναι είναι κάπως δύσκολο να βρεις κάποιον να ενδιαφερθεί για να σου ψάξει πως και τι. Αν όμως βάλεις μέσα και κινητά στο παιχνίδι το θεωρώ δεδομένο ότι θα βρεις αρκετούς που θα θελήσουν να σε εξυπηρετήσουν και να ψάξουν για εσένα κάτι. Τα καρτοκινητά που έχεις τώρα έτσι και αλλιώς θέλουν 12 ευρώ μίνιμουμ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να βρεις καρτοσυμβόλαια που θα κοστίζουν εκεί γύρω με τις αντίστοιχες εκπτώσεις έτσι ώστε να περάσει και το σταθερό και να πάρεις κάτι καλό σαν σύνολο αφού καταλαβαίνω ότι όλα τα λεφτά από μια τσέπη βγαίνουν. Σε λέω ασχολήσου, όλο και κάτι θα βρεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Θέλει λίγο υπομονή και όρεξη, σαν να έψαχνες ένα οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία.
Kapetanakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο?ειπε καποιος με εβαλαν σε "καμπινα" να υποθεσω εννοει τα καινουργια "καφαο" που βλεπουμε στους δρομους?? π.χ wind
splanis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Αυτο που ειπαν και πριν. Το να τους πεις οτι θα φυγεις δεν λεει κατι. Πρεπει να κανεις αιτηση σε καποια αλλη εταιρεια να δουν οτι φευγεις και τοτε θα σε παρουν για προσφορα.
cabdik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 αυτο που λεει ο φιλος ikaruga24, ισως εχει μια λογικη. αλλα να ρωτησω κι εγω...., ποιος εχει την ορεξη, τον χρονο και την διαθεση καθε τοσο, να καθεται με τις ωωωωωρες να ψαχνει σε site, να παιρνει τηλεφωνα, να πηγαινει σε καταστηματα, να ψαχνει να βρει το ρημαδι το VFM προγραμμα που θα τον ικανοποιησει? εχει γινει ψυχοφθορα αυτη η κατασταση. δεν υποφερονται πλεον τα καρτελ....!! 1
Dr_73 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Με 33 ευρώ το μήνα στη nova/forthnet, 24αρι internet που δεν είχε διακοπή ποτέ, απεριόριστα αστικά υπεραστικά , 720' σε όλα τα κινητά και πέρα από τα 720' , χρέωση 0,02ευρώ/λεπτό η κλήση σε κινητά και το βασικό πακέτο της nova , συν novacinema1 , με δωρεάν τον εξοπλισμό .
weather1967 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2018 στις 5:09 ΜΜ, ikaruga24 είπε Τα καρτοκινητά που έχεις τώρα έτσι και αλλιώς θέλουν 12 ευρώ μίνιμουμ, 5 ευρώ μίνιμουμ θέλουν τόν μήνα τά καρτοκινητά,καί όχι 12 ευρώ. Θέλουν 10 ευρώ τήν διμηνία,άρα 5 ευρώ τόν μήνα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από weather1967
bill2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 5 ευρώ μόνο εφόσον η ανανεωση γίνει μέσω σιτε η εφραρμογής
alex17563 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Έλπίζω να σε βοηθήσω με το πώς να πετύχεις καλή προσφορά ακόμη κι απ τον πάροχο στον οποίο θες να κάνεις φορητότητα! Είμαστε κ εμείς, που δεν μπορούσαμε να φύγουμε αρκετά γρήγορα απ τον ΟΤΕ γιατί η κοροϊδία ήταν αβάσταχτη! Πληρώνεις χρυσάφι, η δυσκολία τους να σε εξυπηρετήσουν για απλά θέματα ήταν τραγική κ τουλάχιστον εμείς είχαμε απίστευτα πολλές αποσυνδέσεις που 5 χρόνια δεν έφτιαξαν κ λέγαμε φταίνε οι καλωδιώσεις. Είχε έρθει κ τεχνικός του ΟΤΕ 2-3 φορές (εννοείτε μετά από άπειρες ώρες στο τηλέφωνο που προσπαθούν να δώσουν λύση από μακρυά, κάθε φορά που έπαιρνες τηλέφωνο τα ίδια απ την αρχή!) κ που σήκωνε τα χέρια ψηλά γιατί ήταν τυπικός στην επίσκεψή του κ βιαζόταν να φύγει λες και τον κυνηγούσαν! Τελικά έφταιγαν μάλλον τα σπλιτεράκια, τα οποία είχα αντικαταστήσει 2 φορές όταν μου έδιναν νέο μόντεμ με ανανέωση συμβολαίου, αλλά ήταν όλα άχρηστα! Δοκίμασα οριακά πριν φύγω με κάτι άλλα αγοραστά κ όλα καλά. Δεν μου είχαν αναφέρει ποτέ κ κανείς τους ως πιθανή πηγή αποσυνδέσεων ελαττωματικά splitter.. Ντροπή. ** Κ πήγα vodafone vdsl 50 + 360' για κινητά κ διεθνείς προορισμούς με απίστευτη προσφορά στα 26(με κινητό στη vodafone). Γιατί τόσο λίγα? Η προσφορά έτρεχε στα 32. Εγώ μόλις μου έκαναν αντιπροσφορά από τον ΟΤΕ για να μη φύγω - που δεν υπήρχε περίπτωση ακόμη κι αν με συνέφερε - , ανέφερα στη vodafone την αντιπροσφορά και το τμήμα αποσυνδέσεων ουσιαστικά μου πέρασε επιπλέον ακόμα έκπτωση για να μην ακυρώσω τη φορητότητα! Αν είναι να έχεις χάλια σύνδεση γιατί ο ΟΤΕ δεν μπορεί να στο φτιάξει, τουλάχιστον να πληρώνεις λιγότερο. Στη vod προς το παρόν καμία αποσύνδεση! Τώρα που θα μεταφέρω ένα άλλο σταθερό, θα το πάω από ΟΤΕ σε nova γιατί με 24άρι + απεριόριστες κλήσεις σταθερά κ κινητά, θα πληρώνω κάτω των 20. Αυτοί χρεώνουν τη φορητότητα περίπου 36, άρα ουσιαστικά θα ναι σαν να πληρώνω λίγο κάτω από 21 με απεριόριστα κινητά! Κ θα χω επίγεια γραμμή που έχω αρχίσει να εκτιμώ λόγω του ότι έχεις τηλέφωνο κ με διακοπή ρεύματος! Αίσχος με τα voip! Δεν έχω συναγερμό αν έχει διακοπή...! Πάντως για τόσο λίγα λεφτά δε θα ασχοληθώ καν να προσπαθήσω να πετύχω ακόμα καλύτερη τιμή στο σταθερό αυτό.. 1
weather1967 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, bill2015 είπε 5 ευρώ μόνο εφόσον η ανανεωση γίνει μέσω σιτε η εφραρμογής To 5 ευρω τό κάνω σούμα διά 12 μήνες Οταν βάλεις κάρτα 10 ευρώ στό καρτοτηλέφωνο έχει διάρκεια 2 μήνες,άρα γιά να κρατήσεις ένα νούμερο καρτοτηλεφώνου θέλεις 60 ευρώ τόν χρόνο,διά 12 μήνες = 5 ευρώ τόν μήνα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από weather1967
chsam Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Στις 8/11/2018 στις 2:27 ΠΜ, Kapetanakos είπε ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο?ειπε καποιος με εβαλαν σε "καμπινα" να υποθεσω εννοει τα καινουργια "καφαο" που βλεπουμε στους δρομους?? π.χ wind Ναι
STRS1992 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Χωρίς αίτηση σε άλλη εταιρία, προσφορά δεν έχει. Είναι απλή διαδικασία. Προσφορά μόνο τηλεφωνικά, μόνο έτσι έχεις περιθώριο υπαναχωρησης. Όχι από φυσικό κατάστημα.
bill2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αυτο με της 14 μέρες δεν το ακυρωσε η εεττ ?
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, STRS1992 είπε Χωρίς αίτηση σε άλλη εταιρία, προσφορά δεν έχει. Είναι απλή διαδικασία. Προσφορά μόνο τηλεφωνικά, μόνο έτσι έχεις περιθώριο υπαναχωρησης. Όχι από φυσικό κατάστημα. Δεν υπάρχει αυτό πλέον τέλος, μην το λέτε και το ξαναλέμε και εμείς. Αυτή η διαδικασία έχει σταματήσει εδώ και κάνα 2-3μηνο. Στις 8/11/2018 στις 1:53 ΜΜ, cabdik είπε αυτο που λεει ο φιλος ikaruga24, ισως εχει μια λογικη. αλλα να ρωτησω κι εγω...., ποιος εχει την ορεξη, τον χρονο και την διαθεση καθε τοσο, να καθεται με τις ωωωωωρες να ψαχνει σε site, να παιρνει τηλεφωνα, να πηγαινει σε καταστηματα, να ψαχνει να βρει το ρημαδι το VFM προγραμμα που θα τον ικανοποιησει? εχει γινει ψυχοφθορα αυτη η κατασταση. δεν υποφερονται πλεον τα καρτελ....!! Μεταξύ μας τώρα και εμείς ως καταναλωτές από την μύγα ξίγκι θέλουμε να βγάλουμε για 5-10 ευρώ τον μήνα. Πολύ κακό για το τίποτα να αναγάγεις και εσύ και εμείς την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών ως κάτι το ψυχοφθορο. Πάρε εκεί πέρα αυτό που σε δίνουν και σε βολεύει και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα από τα οποία μπορείς να αλλάξεις και να κερδίζεις πολλαπλάσια από τα 5 και 10 ευρώ τον μήνα. Καταλαβαίνω ότι γενικότερα οι καταστάσεις ζορίζουν αλλά το focus είναι σε λάθος στόχο.
VonLoutsos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 4 hours ago, ikaruga24 said: Δεν υπάρχει αυτό πλέον τέλος, μην το λέτε και το ξαναλέμε και εμείς. Αυτή η διαδικασία έχει σταματήσει εδώ και κάνα 2-3μηνο. Μεταξύ μας τώρα και εμείς ως καταναλωτές από την μύγα ξίγκι θέλουμε να βγάλουμε για 5-10 ευρώ τον μήνα. Πολύ κακό για το τίποτα να αναγάγεις και εσύ και εμείς την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών ως κάτι το ψυχοφθορο. Πάρε εκεί πέρα αυτό που σε δίνουν και σε βολεύει και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα από τα οποία μπορείς να αλλάξεις και να κερδίζεις πολλαπλάσια από τα 5 και 10 ευρώ τον μήνα. Καταλαβαίνω ότι γενικότερα οι καταστάσεις ζορίζουν αλλά το focus είναι σε λάθος στόχο. Τα 5 και 10 ευρώ/μήνα μπορεί όντως να μην είναι το σημαντικό ποσό, αλλά αν το δεις ως ποσοστό του λογαριασμού γίνεται (15-40)%. Και οι εταιρείες από πλευρά τους θα μπορούσαν όταν έληγε το συμβόλαιο να ανανέωναν με την ίδια τιμή αλλά κάνουν τό ίδιο και για λιγότερα ποσά. Και με την φορητότητα ως δια μαγείας παίρνεις πολύ καλύτερη τιμή και από την τιμή που πλήρωνες.
nikos_se Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Οι παροχοι μονοι τους βαζουν τα χερακια τους,και βγαζουν τα ματακια τους.Συνηθως,αυτος που κανει φορητοτητα,οντως εχει βρει καλυτερη προσφορα απο αυτη που πληρωνει.Η διαφορα τωρα λοιπον θα ειναι,οτι οντως θα προχωρα στη φορητοτητα,και ετσι ο πιο ακριβος παροχος αυτη τη στιγμη δλδ η Cosmote,θα χασει παρα πολλους πελατες.Οταν για τις ιδιες ακριβως παροχες πληρωνεις 50% στη Cosmote,λογικο ειναι να φυγουν οι περισσοτεροι πελατες.Εγω εχω 2 τηλεφωνα στη Cosmote στο προγραμμα double play 24L και πληρωνω 26ευρω/μηνα για τη καθε γραμμη.Για το εναν αριθμο μου προτειναν να παραμεινει στη χρεωση που εχει,και για τον αλλον να πληρωνω 31ευρω.Ετσι τον δευτερο αριθμο τον πηγα στη Wind με το ιδιο προγραμμα στα 19ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα