Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Λήγει σύντομα το συμβόλαιο μου στον ΟΤΕ και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να πετύχω καλή προσφορά ανανέωσης. Αυτή τη στιγμή έχω 24Mbps με 250' σταθερά και 30' κινητά και πληρώνω το εξωφρενικό ποσό των 32.5 ευρώ/μήνα (18μηνη δεσμευση). Θέλω ίδια ταχύτητα αλλά με απεριόριστα σταθερά και μου είπαν(στο 13888) ~35.5 ευρώ για 24μηνη δεσμευση το οποίο είναι εξίσου εξωφρενικό όταν η τηλεφωνια ειναι VoIP και θα έπρεπε να μην κοστίζει καν επιπλέον τα απεριόριστα. Πως μπορώ να αποκτήσω καλύτερη προσφορά από τον ΟΤΕ με τις αλλάγες που έγιναν στα αιτήματα φορητότητας, υπαναχώρηση κλπ.;;; Αν πάω σε κατάστημα ή ανανεώσω μέσω ιντερνετ(δεν έχω MyCosmote γι'αυτό ρωτάω) θα είναι φθηνότερα; Προτιμώ να μείνω στον ΟΤΕ και να μην αλλάξω πάροχο αλλά είναι αδύνατο όταν αλλοι δίνουν ~21 ευρώ 24αρι με απεριόριστα. Πέρα από αυτό είναι απίστευτο το ότι σε χρεώνουν ~4 ευρώ επιπλέον από τη τιμη που έχουν για νέους πελάτες(31.65 ευρώ για 24L) ενώ ήδη η τιμη για νέους πελάτες είναι εξωφρενκή σε σχέση με άλλους παρόχους. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι για να έχεις μια στοιχειώδης σύνδεση στο ιντερνετ στον ΟΤΕ με απεριόριστα σταθερά να είναι το 24L και να κοστίζει τόσα χρήματα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
bill2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Γνωστός μου έχει απεριόριστα σταθερά 30 κινητά και 24 ιντερνετ στα 25 ευρώ το μήνα αλλά φυσικά ο κάθε συνδρομητής είναι διαφορετικά στην ετιαρία
chsam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχεις και πολλες επιλογες, παρτους τηλεφωνο και πες τους να σου κανουν προσφορα επειδη ληγει το συμβολαιο.Αν δεν σου αρεσει η απαντηση τους, απλα πας σε αλλη εταιρεια που ειναι φυσικα φθηνοτερη και φυσιολογικα θα σε παρουν απο οτε οταν ειναι να γινει η μεταβαση για καποια προσφορα. Αν δεν σε παρει ο οτε, αφου ειναι οικονομικο το θεμα, ετσι κ αλλιως στη νεα εταιρεια θα εισαι καπου πολυ φθηνοτερα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από chsam
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, bill2015 είπε Γνωστός μου έχει απεριόριστα σταθερά 30 κινητά και 24 ιντερνετ στα 25 ευρώ το μήνα αλλά φυσικά ο κάθε συνδρομητής είναι διαφορετικά στην ετιαρία Ακούς κάτι τέτοιες περιπτώσεις και γίνεσαι έξω φρενών. Εντάξει, είπαμε δεν είμαστε νέοι πελάτες αλλά όχι και τέτοια εκμετάλλευση! Ειδικά στην περίπτωση του 24mbps με απεριόριστα είναι εξοργιστικό ο ΟΤΕ ακόμα και για νέους πελάτες στην ιστοσελίδα του να το χρεώνει 31.65 ευρώ και άλλοι να το χρεώνουν το ίδιο πρόγραμμα 21 ευρώ(wind) και 23 ευρώ(vodafone). Ειδικά αυτή η προσφορά 25 ευρώ είναι απίστευτη, υποθέτω ήταν νέος πελάτης? Έχω ακούσει όμως που και άλλοι οι οποίοι δεν συγκαταλέγονται στους νέους πελάτες και είναι πλέον 3+ χρόνια στον ΟΤΕ και πληρώνουν το 24L Double Play ~28ευρώ το μήνα! 14 λεπτά πριν, chsam είπε Δεν εχεις και πολλες επιλογες, παρτους τηλεφωνο και πες τους να σου κανουν προσφορα επειδη ληγει το συμβολαιο.Αν δεν σου αρεσει η απαντηση τους, απλα πας σε αλλη εταιρεια που ειναι φυσικα φθηνοτερη και φυσιολογικα θα σε παρουν απο οτε οταν ειναι να γινει η μεταβαση για καποια προσφορα. Αν οχι, αφου ειναι οικονομικο το θεμα, ετσι κ αλλιως θα εισαι καπου πολυ φθηνοτερα. Τους είπα ότι λήγει το συμβόλαιο και θέλω να μειώσω το λογαριασμό μου. Ακομα και για το 24 Μ(250' σταθερά) την ίδια τιμή που πλήρωνα μου έδωσαν(32.7 ευρώ). Και τη μόνη επιλογή που μου δώσανε για να μειώσω το λογαριασμό ήταν να βγάλω τα 250' σταθερά και να είναι μονο ιντερνετ 28ευρώ(το οποίο κι αυτό ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ)!! Πράγματι το να πας σε άλλο πάροχο είναι μια λύση αλλά προτιμώ να μεινω στον ΟΤΕ με 24 απεριόριστα. Κι όταν ακούς περιπτώσεις που άλλοι πληρώνουν τόσο φθηνότερα(25 ευρώ) παθαίνεις σοκ. Τώρα όμως με τις αλλαγές στα αιτήματα φορητότητας, όπου η αλλαγή γίνεται μετά από 14 μέρες και μετά ενημερώνουν τον πάροχο σου ότι φεύγεις, δεν υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς γιατί χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης. Θα προτιμούσα να μην αλλάξω εταιρία γιατί ακούς τόσα προβλήματα για αποσυνδέσεις, θέματα ταχύτητας, τεράστιο χρόνο αναμονής για να σε συνδέσουν στην νέα εταιρία(ειδικά αν θες VDSL), κλπ., ενώ στον ΟΤΕ δεν είχα ποτέ προβλήματα και η υποστήριξη είναι ικανοποιητική. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
chsam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, startrekdiscovery είπε Τους είπα ότι λήγει το συμβόλαιο και θέλω να μειώσω το λογαριασμό μου. Ακομα και για το 24 Μ(250' σταθερά) την ίδια τιμή που πλήρωνα μου έδωσαν(32.7 ευρώ). Και τη μόνη επιλογή που μου δώσανε για να μειώσω το λογαριασμό ήταν να βγάλω τα 250' σταθερά και να είναι μονο ιντερνετ 28ευρώ(το οποίο κι αυτό ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ)!! Πράγματι το να πας σε άλλο πάροχο είναι μια λύση αλλά προτιμώ να μεινω στον ΟΤΕ με 24 απεριόριστα. Κι όταν ακούς περιπτώσεις που άλλοι πληρώνουν τόσο φθηνότερα(25 ευρώ) παθαίνεις σοκ. Τώρα όμως με τις αλλαγές στα αιτήματα φορητότητας, όπου η αλλαγή γίνεται μετά από 14 μέρες και μετά ενημερώνουν τον πάροχο σου ότι φεύγεις, δεν υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς γιατί χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης. Εφοσον δεν σου αρεσει η τιμη, φυγε.Η ταχυτητα δεν διαφερει εκτος και αν σε εχει απευθειας σε καμπινα ο οτε.Εγω ημουν δυο χρονια cyta με 23ευρω απεριοριστα σταθερα, 300'κινητα, μου εκανε ο οτε προσφορα στα 23 με 180'κινητα αλλα απο καμπινα(πηγα απο τα 7Mbps στα 20φευγα).Κατευθειαν με πηρε η cyta για 16ευρω στο πακετο που ημουν και δωρο παγιο.Την εκανα με την μια για cyta αφου η ταχυτητα δεν ηταν προτεραιοτητα.Αλλα ολα αυτα πριν κανα εξαμηνο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από chsam
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, chsam είπε Εφοσον δεν σου αρεσει η τιμη, φυγε.Η ταχυτητα δεν διαφερει εκτος και αν σε εχει απευθειας σε καμπινα ο οτε.Εγω ημουν δυο χρονια cyta με 23ευρω απεριοριστα σταθερα, 300'κινητα, μου εκανε ο οτε προσφορα στα 23 με 180'κινητα αλλα απο καμπινα(πηγα απο τα 7Mbps στα 20φευγα).Κατευθειαν με πηρε η cyta για 16ευρω στο πακετο που ημουν και δωρο παγιο.Την εκανα με την μια για cyta αφου η ταχυτητα δεν ηταν προτεραιοτητα.Αλλα ολα αυτα πριν κανα εξαμηνο. Στον ΟΤΕ αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από άποψη ταχύτητας(και εμένα εδώ και 1 χρονο με βάλαν από καμπίνα VDSL, πιάνω 20-24 mbps ακριβώς).
chsam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, startrekdiscovery είπε Στον ΟΤΕ αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από άποψη ταχύτητας(και εμένα εδώ και 1 χρονο με βάλαν από καμπίνα VDSL, πιάνω 20-24 mbps ακριβώς). ΕΕΕΕΕ μην τα θες ολα δικα σου...αποφασισε τι σε ενδιαφερει περισσοτερο και ζυγισε τα...ταχυτητα ή κοστος......μετα η επιλογη ειναι ευκολη
cabdik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, startrekdiscovery είπε Ακούς κάτι τέτοιες περιπτώσεις και γίνεσαι έξω φρενών. Εντάξει, είπαμε δεν είμαστε νέοι πελάτες αλλά όχι και τέτοια εκμετάλλευση! Ειδικά στην περίπτωση του 24mbps με απεριόριστα είναι εξοργιστικό ο ΟΤΕ ακόμα και για νέους πελάτες στην ιστοσελίδα του να το χρεώνει 31.65 ευρώ και άλλοι να το χρεώνουν το ίδιο πρόγραμμα 21 ευρώ(wind) και 23 ευρώ(vodafone). Ειδικά αυτή η προσφορά 25 ευρώ είναι απίστευτη, υποθέτω ήταν νέος πελάτης? Έχω ακούσει όμως που και άλλοι οι οποίοι δεν συγκαταλέγονται στους νέους πελάτες και είναι πλέον 3+ χρόνια στον ΟΤΕ και πληρώνουν το 24L Double Play ~28ευρώ το μήνα! Τους είπα ότι λήγει το συμβόλαιο και θέλω να μειώσω το λογαριασμό μου. Ακομα και για το 24 Μ(250' σταθερά) την ίδια τιμή που πλήρωνα μου έδωσαν(32.7 ευρώ). Και τη μόνη επιλογή που μου δώσανε για να μειώσω το λογαριασμό ήταν να βγάλω τα 250' σταθερά και να είναι μονο ιντερνετ 28ευρώ(το οποίο κι αυτό ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ)!! Πράγματι το να πας σε άλλο πάροχο είναι μια λύση αλλά προτιμώ να μεινω στον ΟΤΕ με 24 απεριόριστα. Κι όταν ακούς περιπτώσεις που άλλοι πληρώνουν τόσο φθηνότερα(25 ευρώ) παθαίνεις σοκ. Τώρα όμως με τις αλλαγές στα αιτήματα φορητότητας, όπου η αλλαγή γίνεται μετά από 14 μέρες και μετά ενημερώνουν τον πάροχο σου ότι φεύγεις, δεν υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς γιατί χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης. Θα προτιμούσα να μην αλλάξω εταιρία γιατί ακούς τόσα προβλήματα για αποσυνδέσεις, θέματα ταχύτητας, τεράστιο χρόνο αναμονής για να σε συνδέσουν στην νέα εταιρία(ειδικά αν θες VDSL), κλπ., ενώ στον ΟΤΕ δεν είχα ποτέ προβλήματα και η υποστήριξη είναι ικανοποιητική. Κι ομως...αν δεν σου τυχουν τα χειροτερα ... δεν εκτιμας αυτα που εχεις....!!! η περιπτωση μου, ιδια με την δικη σου, πριν περιπου 4 χρονια με 35€ το μηνα, ληγει το συμβολαιο και ζηταω καλυτερο πακετο και -φυσικα-φθηνοτερο. δεν μου εδιναν κατι διαφορετικο απο οτι υπηρχε στους "τιμοκαταλογους". ο αριθμος μου ανηκει στον οτε απο την δεκαετια του 80...!! τους λεω: τοσο παλιος πελατης και δεν εχετε κατι καλυτερο..? απαντηση = ΟΧΙ..! καλα λεω..., ευχαριστω για την υποστηριξη. κατευθειαν κανω αιτηση στην WIND, με πολυ χαμηλοτερο παγιο, απεριοριστα σταθερα, 300 σε κινητα κλπ κλπ κλπ. δεν περναει μια εβδομαδα (προφανως οταν η WIND πηγε και ζητησε τη γραμμη μου απο τον οτε), και με παιρνουν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ. "βλεπουμε οτι θελετε να φυγετε απο τον οτε, κριμα τοσα χρονια πελατης, μπλα μπλα μπλα μπλα.." οτι τους ελεγα πριν, μου τα ελεγαν μετα..!! της λεω...." κοπελα μου, πριν λιγο καιρο σας ζητησα καλυτερο προγραμμα, και δεν μου δωσατε κατι καλυτερο απο τιμες τιμοκαταλογων. εγω τι επρεπε να κανω, οταν δεν με τιματε σαν τοσο παλιο πελατη? κοιταξα το συμφερον μου, οπως και εσεις..! " . και εκει αρχισε το ψηστηρι (υποτιθεται απο αυτους, αλλα στην πραγματικοτητα απο εμενα), με αποτελεσμα να παρω το πακετο που ειχες εσυ μεχρι τωρα, δλδ, 250' σταθ + 30" κινητα+ 4Mbps (τοτε-πριν κανα 4 χρονια επαναλαμβανω- στην περιοχη μου, επαρχια, δεν υπηρχε ακομα καν 24αρα...!!!!!!!) με μολις 23€ το μηνα....!!!! ! το πακετο ανανεωθηκε, οταν εγιναν αναβαθμισεις και μου εδωσαν 24αρα(υποτιθεται) γραμμη παλι με τα ιδια χρηματα, και πριν κανα χρονο, ξανα εκανα ανανεωση με VOIP γραμμη, απεριοριστα σταθερα + 30" κινητα + 24mbps, με €25-26€ το μηνα, καθως υπηρξαν κατι αυξησεις, κλπ...!! και παλι ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το δικο σου πακετο. ΣΥΜΒΟΥΛΗ μου λοιπον, κανε το ιδιο. κανε αιτηση σε μια ιδιωτικη ( WIND-VODAFONE) και περιμενε τηλ απο τον ΟΤΕ, αν θες να παραμεινεις. αλλιως διαλεξε ενα απο τους 2 και αλλαξε παροχο. ψαξε να δεις ποιος ειναι καλυτερος στην περιοχη σου, και φυγε..! ετσι κι αλλιως πλεον, τα ιδια χαλια εχουν ολοι...!! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από cabdik 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, chsam είπε ΕΕΕΕΕ μην τα θες ολα δικα σου...αποφασισε τι σε ενδιαφερει περισσοτερο και ζυγισε τα...ταχυτητα ή κοστος......μετα η επιλογη ειναι ευκολη Σωστά αλλά δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας, είναι και θέμα αξιοπιστίας/ποιότητας. Στον ΟΤΕ εισαι 100% οτι ποτε δεν θα εχεις διακοπη ενώ πχ στην wind ή vodafone ακούω από γνωστούς για αποσυνδέσεις ιντερνετ ή ότι δεν ειχαν τηλεφωνο ολη μέρα. 1 ώρα πριν, cabdik είπε Κι ομως...αν δεν σου τυχουν τα χειροτερα ... δεν εκτιμας αυτα που εχεις....!!! η περιπτωση μου, ιδια με την δικη σου, πριν περιπου 4 χρονια με 35€ το μηνα, ληγει το συμβολαιο και ζηταω καλυτερο πακετο και -φυσικα-φθηνοτερο. δεν μου εδιναν κατι διαφορετικο απο οτι υπηρχε στους "τιμοκαταλογους". ο αριθμος μου ανηκει στον οτε απο την δεκαετια του 80...!! τους λεω: τοσο παλιος πελατης και δεν εχετε κατι καλυτερο..? απαντηση = ΟΧΙ..! καλα λεω..., ευχαριστω για την υποστηριξη. κατευθειαν κανω αιτηση στην WIND, με πολυ χαμηλοτερο παγιο, απεριοριστα σταθερα, 300 σε κινητα κλπ κλπ κλπ. δεν περναει μια εβδομαδα (προφανως οταν η WIND πηγε και ζητησε τη γραμμη μου απο τον οτε), και με παιρνουν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ. "βλεπουμε οτι θελετε να φυγετε απο τον οτε, κριμα τοσα χρονια πελατης, μπλα μπλα μπλα μπλα.." οτι τους ελεγα πριν, μου τα ελεγαν μετα..!! της λεω...." κοπελα μου, πριν λιγο καιρο σας ζητησα καλυτερο προγραμμα, και δεν μου δωσατε κατι καλυτερο απο τιμες τιμοκαταλογων. εγω τι επρεπε να κανω, οταν δεν με τιματε σαν τοσο παλιο πελατη? κοιταξα το συμφερον μου, οπως και εσεις..! " . και εκει αρχισε το ψηστηρι (υποτιθεται απο αυτους, αλλα στην πραγματικοτητα απο εμενα), με αποτελεσμα να παρω το πακετο που ειχες εσυ μεχρι τωρα, δλδ, 250' σταθ + 30" κινητα+ 4Mbps (τοτε-πριν κανα 4 χρονια επαναλαμβανω- στην περιοχη μου, επαρχια, δεν υπηρχε ακομα καν 24αρα...!!!!!!!) με μολις 23€ το μηνα....!!!! ! το πακετο ανανεωθηκε, οταν εγιναν αναβαθμισεις και μου εδωσαν 24αρα(υποτιθεται) γραμμη παλι με τα ιδια χρηματα, και πριν κανα χρονο, ξανα εκανα ανανεωση με VOIP γραμμη, απεριοριστα σταθερα + 30" κινητα + 24mbps, με €25-26€ το μηνα, καθως υπηρξαν κατι αυξησεις, κλπ...!! και παλι ειναι πολυ χαμηλοτερα απο το δικο σου πακετο. ΣΥΜΒΟΥΛΗ μου λοιπον, κανε το ιδιο. κανε αιτηση σε μια ιδιωτικη ( WIND-VODAFONE) και περιμενε τηλ απο τον ΟΤΕ, αν θες να παραμεινεις. αλλιως διαλεξε ενα απο τους 2 και αλλαξε παροχο. ψαξε να δεις ποιος ειναι καλυτερος στην περιοχη σου, και φυγε..! ετσι κι αλλιως πλεον, τα ιδια χαλια εχουν ολοι...!! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου, αλλά δεν ξέρω όμως τι γίνεται τώρα με τις αλλάγες που έγιναν στις υπαναχωρήσεις και στα αιτηματα φορητοτητας, δες http://www.kathimerini.gr/967679/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/h-eett-vazei-freno-sta-pazaria-twn-katanalwtwn-stis-syndromes-kinhtwn Δεν ξερω θα το προσπαθησω κι άλλο και στο 13888 αλλά και σε κατάστημα και θα τους πω ότι άλλοι πληρωνουν πολλοι φθηνότερα και μετά ως εσχατη λυση θα πάω WIND. Απλώς ήλπιζα μηπως ξερει κανεις πως να σου δωσουν καλυτερη τιμη χωρίς να ανακατεύομαι με αιτήματα φορητότητας, υπαναχωρήσεις και αν θα μου κανει ο ΟΤΕ αντιπροσφορά το οποιο πλεον δεν γινεται γιατι μετά απο 14 μερες ενημερώνουν τον πάροχο ότι αλλάζεις και απο εκεινη τη στιγμη χανεις το δικαιωμα υπαναχώρησης χωρίς προστιμο.
chsam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, startrekdiscovery είπε Σωστά αλλά δεν είναι μόνο θέμα ταχύτητας, είναι και θέμα αξιοπιστίας/ποιότητας. Στον ΟΤΕ εισαι 100% οτι ποτε δεν θα εχεις διακοπη ενώ πχ στην wind ή vodafone ακούω από γνωστούς για αποσυνδέσεις ιντερνετ ή ότι δεν ειχαν τηλεφωνο ολη μέρα. Δε νομιζω να ισχυει το 100%, ισως καποιος με οτε θα ειναι πιο αρμοδιος.Αλλωστε αν υπαρχει καποια βλαβη, αυτη θα ειναι ειτε στην μερια του καταναλωτη(καλωδιωση κτλ) ειτε στο δικτυο, το οποιο ειναι του οτε(ο οποιος δρα χουντικά δημιουργωντας προβληματα στους μη συνδρομητες)....Οταν εκανα συνδεση οτε ολα εγιναν αστραπιαια, αλλα οταν ηταν να γυρισω cyta με ταλαιπωρησαν ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ με απορριψεις αιτηματων φορητοτητας και να με γυρισουν στο αστικο κεντρο με αποτελεσμα να αναγκαστω να κανω διαδικασια νεας τηλεφωνικης γραμμης, το κοστος της οποιας επιβαρυνθηκε η cyta και μετα ακολουθησαν λαθος λογαριασμοι με χρεωσεις μεχρι και για διαστημα που δεν ημουν στο οτε....Αυτη ειναι η εμπειρια απο πΟΤΕ. Ενω αν κ οταν ειχα καποιο προβλημα δεν ειχα κανενα παραπονο απο τους τεχνικους στην cyta.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμα το "κόλπο" του να ζητήσεις να σε συνδέσουν με το τμήμα διακοπών μπας και σου κάνουν καλύτερη προσφορά, χωρίς να κάνεις καν αίτηση φορητότητας? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, divo είπε Αν κανεις υπομονη κανα μηνα ακομα θα εχεις καλυτερες προσφορες σε τιμη στον Οτε. Τα υπολοιπα με δηθεν διακοπες κλπ......... απλα σταματήσαν. Τι εννοείς με αυτό? Δηλαδή, αν δουν ότι δεν έκαναν ανανέωση για κανα μήνα, θα με πάρουν για καλύτερη προσφορά? Και γιατί να το κάνουν αυτό όταν μπορούν να με αφήσουν έτσι να πληρώνω +2 ευρώ το μήνα(δηλαδή ~35 ευρω για το 24M όπως μου ειπαν) χωρίς συμβόλαιο?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, divo είπε Δεν ειπα αυτο. Παντα σε γιορτες βγαινουν προσφορες. Κανε ανανεωση τοτε Συνήθως όμως οι προσφορές είναι για νέους πελάτες. Όταν έκανα το συμβόλαιο σε περίοδο γιορτών (αρχές Ιανουαρίου) 24mbps με 250' σταθερα, η τάχα "προσφορά" ήταν 33 ευρώ. Τέλοσπαντων, θα δοκιμάσω να ζητήσω για καλύτερη προσφορά, αλλιώς θα αλλάξω πάροχο "υποχρεωτικά". Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
ikaruga24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Οι ιστορίες με τις μούφα φορητότητες έλαβαν τέλος οπότε μην το κάνεις γιατί θα βγεις χαμένος πέρα για πέρα. Δεύτερον, εφόσον είσαι σε καμπίνα κάτσε στα αυγά σου και ψάξε μέσα από την εταιρία να βρεις προσφορά. Εμένα γνωστός πήρε προσφορά και στο σταθερό επειδή έκανε ανανέωση με την κινητή και του βγαίνει η σταθερή κάπου γύρω στα 25 ευρώ με απεριόριστα σταθερά και περίπου 2 ώρες κινητά άρα τρόποι υπάρχουν. Τρίτον, αφού πληρώνεις τόσα τώρα και σου είπαν για 35 ευρώ μετά να ξέρεις σε προετοιμάζουν για VDSL, θα σε πάρει κάποιος και θα σου πει στα ίδια λεφτά να σου δώσει 50άρα, δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει αυτό αλλά το θεωρώ δεδομένο καθώς θέλουν όσου είναι ήδη πελάτες ADSL από καμπίνα να τους πάνε σε προγράμματα VDSL. Γενικά ψάξου μέσα στην εταιρία, ναι θα ασχοληθείς κάπως αλλά εν τέλη θα πάρεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κάτι που θα σε ικανοποιήσει. Θεώρησε το ως έρευνα αγοράς αλλά μόνο μέσα στην ίδια εταιρία. Ασχολήσου και δεν θα χάσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Το κακό είναι ότι και όλη η οικογένεια να έχει καρτοκινητό δεν θα τους ενδιέφερε παρά μόνο αν ήταν καρτοΣΥΜΒΟΛΑΙΟ το οποίο βγαίνει ακριβότερα. Πράγματι το να έχεις 50 VDSL στα ίδια λεφτά είναι δελεαστικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια που είχα 24M με παίρνανε και μου λέγαν για αναβάθμιση στα ~38 ευρώ για 50M και όχι στα ίδια λεφτά. Θα δοκιμάσω και από κατάστημα ΟΤΕ μπας και κανουν κάτι γιατι και απο το τηλέφωνο απροσωπα δεν πρόκειται να νοιαστουν να με κανουν καλύτερη τιμή. Thanks :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα