Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας! Στο παρελθόν είχα κάνει τη σύνθεση της φωτογραφίας. Τις τελευταίες ημέρες ο υπολογιστής δεν ανοίγει, με το που πατάω να ανοίξει, ανάβει το λαμπάκι και σε λίγα δευτερόλεπτα κλείνει. Μετά από λίγες ημέρες άνοιξε κανονικά για κάνα δυο ημέρες. Και τώρα πάλι δεν ανοίγει. Υποθέτω το τροφοδοτικό θα φταίει. (Σωστά??)

Επείγει σήμερα να αγοράσω νέο και θέλω την άποψη σας με τι να το αντικαταστήσω. Μάξιμουμ 50€

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Screenshot_2018-11-03-10-01-37-317_com.android.chrome.png

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι το τροφοδοτικό αλλά δεν αποκλείεται να φταίει και κάτι άλλο. Καλό και φθηνό psu ειναι το Corsair CX450 με 5ετη εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κι εγώ υποθέτω ότι είναι το τροφοδοτικό, με τι τρόπο θα μπορούσα να το ελέγξω; Δεν έχω κάποιο πολύμετρο στο σπίτι. Βρήκα αμεσα διαθέσιμο το Corsair VS 450W. Είναι εξίσου αξιόπιστο?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stylploy είπε

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κι εγώ υποθέτω ότι είναι το τροφοδοτικό, με τι τρόπο θα μπορούσα να το ελέγξω; Δεν έχω κάποιο πολύμετρο στο σπίτι. Βρήκα αμεσα διαθέσιμο το Corsair VS 450W. Είναι εξίσου αξιόπιστο?

Eξίσου πιθανόν ειναι να φταίει και η μητρική, χωρίς βέβαια να μπορει κάποιος να αποκλείσει και κάτι άλλο. Με δοκιμές θα βρεις τι φταίει. Αν εχεις αλλο τροφοδοτικο το δοκιμάζεις.

Το vs ειναι χειρότερο αλλά παλιο σύστημα εχεις, επωνυμη εταιρεία ειναι, δεν προκειται να ανατιναχθει. Πάρε τουλάχιστον αυτο με την ασπρη την ετικετα, οχι το παλιο με την πορτοκαλί.

Δημοσ.

Πάρε ένα πιστολάκι μαλλιών και ζέστανε λίγο το τροφοδοτικό, δοκίμασε αν θα ανοίξει. Συνήθως είναι σύμπτωμα πυκνωτών αυτό που γράφεις...  Το είχα πάθει σε ένα παλιό zalman που είχα ;) 

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασες να βγαλεις τη μπριζα και να κρατησεις πατημενο το power button του PC για καμια 30αρια δευτερολεπτα? Μπορει να ειναι απλα θεμα φορτιου στους πυκνωτες. Κατα τα αλλα το VS450 μια χαρα ειναι.

Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 10:10 ΠΜ, stylploy είπε

Καλημέρα σας! Στο παρελθόν είχα κάνει τη σύνθεση της φωτογραφίας. Τις τελευταίες ημέρες ο υπολογιστής δεν ανοίγει, με το που πατάω να ανοίξει, ανάβει το λαμπάκι και σε λίγα δευτερόλεπτα κλείνει. Μετά από λίγες ημέρες άνοιξε κανονικά για κάνα δυο ημέρες. Και τώρα πάλι δεν ανοίγει. Υποθέτω το τροφοδοτικό θα φταίει. (Σωστά??)

Επείγει σήμερα να αγοράσω νέο και θέλω την άποψη σας με τι να το αντικαταστήσω. Μάξιμουμ 50€

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Screenshot_2018-11-03-10-01-37-317_com.android.chrome.png

κάλο ειναι !

Δημοσ.
15 ώρες πριν, life is music είπε

κάλο ειναι !

Αγορι μου διαβαζεις τι γινεται σε καθε θεμα ή απλα μπαινεις για να σχολιασεις οτι σου ερχεται?

Τι καλο ειναι? 

Ο ανθρωπος ζητει βοηθαει επειδη μαλλον εχει θεμα με το τροφοδοτικο του . Δεν θελει να φτιαξει συστημα , αν ειναι δυνατον.

Στις 3/11/2018 στις 10:38 ΠΜ, stylploy είπε

Ειχα τo VS 550, σοβαρα προβληματα δεν μου ειχα βγαλει ποτε . Μια φορα δεν ανοιγε το pc και εκανα οντως αυτο με το πιστολακι και δουλεψε 😛 

Αμα πας σε corsair πανε καλυτερα σε σειρα CX.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iCyd είπε

Αγορι μου διαβαζεις τι γινεται σε καθε θεμα ή απλα μπαινεις για να σχολιασεις οτι σου ερχεται?

Τι καλο ειναι? 

Ο ανθρωπος ζητει βοηθαει επειδη μαλλον εχει θεμα με το τροφοδοτικο του . Δεν θελει να φτιαξει συστημα , αν ειναι δυνατον.

Ειχα τo VS 550, σοβαρα προβληματα δεν μου ειχα βγαλει ποτε . Μια φορα δεν ανοιγε το pc και εκανα οντως αυτο με το πιστολακι και δουλεψε 😛 

Αμα πας σε corsair πανε καλυτερα σε σειρα CX.

to ξερω αλλα αν διαβασες ποιο πανω του λενε καλο ειναι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, life is music είπε

to ξερω αλλα αν διαβασες ποιο πανω του λενε καλο ειναι 

Καλο ειναι ποιο?

Oπως και να εχει δεν θα το συζητησω γιατι βγουμε off topic.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...