Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις ‎3‎/‎11‎/‎2018 στις 1:08 ΠΜ, Neoss είπε

33.jpg

Από τη φωτο προκυπτει ότι σου εστειλαν λογ/σμο για 11ε.

Στις ‎3‎/‎11‎/‎2018 στις 1:08 ΠΜ, Neoss είπε

Λογικά εκκαθαριστικος πρεπει ναναι.

Δεν εχει σημασια αν ειναι εκκ/κος ή εναντι, απ ότι καταλαβα εσυ θα ηθελες να είναι εναντι ωστε να τον αφησεις για την ωρα απληρωτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, rus είπε

Από τη φωτο προκυπτει ότι σου εστειλαν λογ/σμο για 11ε.

Δεν εχει σημασια αν ειναι εκκ/κος ή εναντι, απ ότι καταλαβα εσυ θα ηθελες να είναι εναντι ωστε να τον αφησεις για την ωρα απληρωτο?

Nαι καπως πολυ μικρο το ποσό. Ισως επειδη εγινε αναπροσαρμογή και μειωθηκε του καλοκαιριού στα Διάφορα. Αρα λογικά εκκ ειναι.
Μπααα και Εναντι να ειναι παλι μερικα λεφτά ας δοθούν καθως οπως θα ειδες υπαρχει και ειδοποιηση διακοπής κάτω. Απλως αρχικώς ρωτουσα εαν ειναι εκκαθαριστικος ωστε να μην περιμένει ξερω γω σε μια βδομαδα νεο λογαριασμο με νέο υψηλότερο ποσό

Επεξ/σία από Neoss
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 1:08 ΠΜ, Neoss είπε

1.jpg

Στην 2η φωτο απλως υπαρχει πανω αριστερα και το ΕΚΤΑΚΤΟΣ και η αναγραφη των κιλοβατωρων και υπολοιπα συνήθη στοιχεια. 

33.jpg

Λογικά εκκαθαριστικος πρεπει ναναι.

Μου έχουν έρθει κ εμένα δυο τέτοιοι λογαριασμοί , ο ένας γράφει εκκαθαριστικός που ήρθε πρωτος με τις κιλοβατώρες και περίοδο κατανάλωσης τους μήνες κ ο άλλος γράφει έκτακτος με με 0 κιλοβατώρες περίοδο κατανάλωσης 23-24/12 δηλ δυο μέρες . Εγώ ποιον θα πρέπει να πληρώσω ; 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, gwgw_kou είπε

Μου έχουν έρθει κ εμένα δυο τέτοιοι λογαριασμοί , ο ένας γράφει εκκαθαριστικός που ήρθε πρωτος με τις κιλοβατώρες και περίοδο κατανάλωσης τους μήνες κ ο άλλος γράφει έκτακτος με με 0 κιλοβατώρες περίοδο κατανάλωσης 23-24/12 δηλ δυο μέρες . Εγώ ποιον θα πρέπει να πληρώσω ; 

Μηπως να παρεις ενα τηλεφωνο... Εχουν διαφορετικα νουμερα σε ποσα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Μηπως να παρεις ενα τηλεφωνο... Εχουν διαφορετικα νουμερα σε ποσα;

Ναι διαφορετικά ποσά , το ένα γράφει 254 και το άλλο 224 με τις 0 κιλοβατώρες για τις δυο μέρες .Εννοειται θα τηλεφωνήσω . Ο εκκαθαριστικός ήρθε πρώτος και μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε έκτακτος . Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα !

Δημοσ.
5 hours ago, gwgw_kou said:

Αυτόν που εκδόθηκε μεταγενέστερα.

Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 3:54 ΠΜ, gwgw_kou είπε

Ναι διαφορετικά ποσά , το ένα γράφει 254 και το άλλο 224 με τις 0 κιλοβατώρες για τις δυο μέρες .Εννοειται θα τηλεφωνήσω . Ο εκκαθαριστικός ήρθε πρώτος και μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε έκτακτος . Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα !

Νομίζω το 2ο, το πιο πρόσφατο πληρώνεις συνήθως. Αλλά ρώτα τους κιόλας καλού κακού. 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου ήρθε έκτακτος λογαριασμός με ημερομηνία έκδοσης 29/6/2024 και περίοδο κατανάλωσης 01/02/2022-31/12/2024.

Γράφει διαφορά κρατ. επιδότησης 22€ και μου έχουν χρεώσει ως εκπρόθεσμο και τον τρέχον λογαριασμό 84€ που λήγει στις 9/7/2024.

Γνωρίζετε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η χρέωση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανώς κάποια επιδότηση που έδωσαν παραπανισια η που δε δικαιουσασταν. 

Αλλά αν δεν ανοίξετε αίτημα στο myrae να ζήτησε ανάλυση κι αν δε βγάλετε όλα τα ΦΕΚ επιδοτήσεων από το χρονοντουλαπο,.δε θα βγάλετε άκρη.

Και πάλι καλά να λέτε που ζητάνε πίσω πόσα της τάξης των 30 ευρώ.

Υπάρχουν επιχειρήσεις με λογαριασμό ρεύματος που δεν ήταν στο ΑΦΜ τους (ήταν ακόμα και σε άτομα που έχουν πεθάνει) και πήραν κανονικά εξτρα ΤΕΜ προκαταβολικά... Κατοσταρικα ακόμα και χιλιάρικα. Μέχρι και σε κοινόχρηστα έβαλε λάθος επιδοτήσεις η ΔΕΗ. 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, StavrosD είπε

Μου ήρθε έκτακτος λογαριασμός με ημερομηνία έκδοσης 29/6/2024 και περίοδο κατανάλωσης 01/02/2022-31/12/2024.

Γράφει διαφορά κρατ. επιδότησης 22€ και μου έχουν χρεώσει ως εκπρόθεσμο και τον τρέχον λογαριασμό 84€ που λήγει στις 9/7/2024.

Επειδή κατι αντίστοιχο εγινε και σε μενα, υποθέτω τον "ληξιπροθεσμο" τον αγνοούμε και πληρωνουμε το συνολικό ποσο του Εκτακτου, σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, StavrosD είπε

Αφορά επαγγελματικό μήπως; Και σε μας ήρθε το ίδιο 50κατι ευρω για λογ/σμο που εκείνη την περίοδο ήταν επαγγελματικό (κλειστό μαγαζί επί χρόνια) και τώρα οικιακό. Προφανώς τότε είχαν δώσει μεγαλύτερη επιδότηση και το είδαν τώρα. Δύσκολο να βρεθεί άκρη. 

Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με την υπεύθυνη δήλωση που ζητούσαν τότε και η δεη δεν ζήτησε.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 2
Δημοσ.

Σήμερα ήρθε έκτακτος λογαριασμός σε κατάστημα στο όνομα του μπαμπά μου, με Περίοδος Κατανάλωσης 01/02/2022 - 31/12/2023 με ποσό 47 ευρώ.

Τον Δεκέμβριο του 2023 έγινε αλλαγή του ονόματος από τον μπαμπά μου σε εμένα και ήρθε τελικός λογαριασμός. Οπότε ο κωδικός (αριθμός παροχής) έχει κλείσει από του μπαμπά μου το αφμ. Πως γίνετε σε κλειστό αριθμό παροχής και αφμ να έρχεται έκτακτος λογαρισμός?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, pavloa said:

Σήμερα ήρθε έκτακτος λογαριασμός σε κατάστημα στο όνομα του μπαμπά μου, με Περίοδος Κατανάλωσης 01/02/2022 - 31/12/2023 με ποσό 47 ευρώ.

Τον Δεκέμβριο του 2023 έγινε αλλαγή του ονόματος από τον μπαμπά μου σε εμένα και ήρθε τελικός λογαριασμός. Οπότε ο κωδικός (αριθμός παροχής) έχει κλείσει από του μπαμπά μου το αφμ. Πως γίνετε σε κλειστό αριθμό παροχής και αφμ να έρχεται έκτακτος λογαρισμός?

Βάσει νομοθεσίας (Kώδικας Προμήθεις Ηλεκτρικής Ενέργειας) έχουν το δικαίωμα να διορθώνουν λογαριασμούς σε βάθος διετίας.

Αν ο μπαμπάς σου έχει κάνει διακοπή εργασιών, να ενημερώσει τον λογιστή για τον έκτακτο λογαριασμό ειδικά αν περιλαμβάνει ΦΠΑ.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 3:54 ΠΜ, gwgw_kou είπε

και σε εμας στην δουλεια ηρθαν σημερα τετοιες επιπλεον εκτακτες χρεωσεις (επαγγελματικο 4all)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...