Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον το συστημα ειναι της υπογραφής. Η καρτα μ ακομα για rma. Ειμαι χωριο και δεν την παλεβω χωρις πισι. Εχω βαλει τηξ καρτα του τιτλου και μ συμβαινει το εξης. Μια στις τοσες. Οταν παω να ανοιξω το πισι το beeper κανει 5 beeps (ταχαμου λειπει gpu) κανω bios reset και φτιάχνει. Εχω αλλαξει παστα. Το τροφοδοτικο ουτε π ζεσταινεται και το πιο ζορικο πραγμα π κανω στο pc ειναι cs go. Με 144 fps locked. Έχω αλλαξει και παστα στη gpu. Οι θερμοκρασίες της ειναι σταθερα κατω απο 57 βαθμους. Εχω αλλαξει και driverς με χρηση ddu. Η καρτα δεν υποστηρίζει uefi και δεν μπορω να μπω στο μπιος. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει; ειναι το τροφοδοτικο μικρο; μηπως η καρτα; η καμια μητρικη; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Sheogorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, thanasakos7 είπε Λοιπον το συστημα ειναι της υπογραφής. Η καρτα μ ακομα για rma. Ειμαι χωριο και δεν την παλεβω χωρις πισι. Εχω βαλει τηξ καρτα του τιτλου και μ συμβαινει το εξης. Μια στις τοσες. Οταν παω να ανοιξω το πισι το beeper κανει 5 beeps (ταχαμου λειπει gpu) κανω bios reset και φτιάχνει. Εχω αλλαξει παστα. Το τροφοδοτικο ουτε π ζεσταινεται και το πιο ζορικο πραγμα π κανω στο pc ειναι cs go. Με 144 fps locked. Έχω αλλαξει και παστα στη gpu. Οι θερμοκρασίες της ειναι σταθερα κατω απο 57 βαθμους. Εχω αλλαξει και driverς με χρηση ddu. Η καρτα δεν υποστηρίζει uefi και δεν μπορω να μπω στο μπιος. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει; ειναι το τροφοδοτικο μικρο; μηπως η καρτα; η καμια μητρικη; Θεωρητικά το τροφοδοτικό φτάνει άνετα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 δοκιμασε την και στην αλλη/2η θυρα και δες αν αλλαζει κατι 🤓
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ναι, στην αλλη θυρα της μητρικης. Μην σε απασχολει, αν εκεινη ειναι 8Χ. 🕹️ Αν δουλευει σε εκεινη κανονικα, τοτε μπορει να εχει θεμα η πρωτη θυρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ok θα το δοκιμασω Δεν χωραει να μπει η καρτα. Χτυπαει το pcb της πάνω στα πινακια π εχει για το usb το bieper κλπ. Στο χ8 σλοτ.
rayven18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Χωρίς load δεν θα έχει θέμα το τροφοδοτικό σίγουρα, οπότε μάλλον αυτό που είπε ο φίλος απο επάνω για την 2η θύρα. Κάτι παρόμοιο γινόταν παλιά σε sabertooth 990fx r2 με r9 270 gpu, και τελικά δεν πατούσε καλά στο slot
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δεν μπορω να την βαλω με τπτ ατο 2ο σλοτ. Το θεμα ειναι οτι μετα απο μερικες προσπαθειες ανοιγει. Απο οτι με ειδοποιησαν θα γυρισει η καρτα μ εντος εβδομαδας οποτε θα ειδοποιησω με τα αποτελεσματα. Με την προηγούμενη καρτα δεν ειχα ποτε θεμα. Μονο το ανεμηστηρι εκανε θορυβο και την εστειλα πίσω λογο οτι ειναι στην εγγυση. Ευχαριστώ για το ενδιαφερον σας Αν τελικα εχει θεμα η μητρικη να φανταστω δεν καλύπτεται απο εγγυηση το θεμα της pcie οποτε παω για καινούργια;!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ανανεωνω. Βαζοντας ξαπλα τον πυργο η καρτα ξεκινησε κανονικα. Βαζοντας ορθιο τον πυργο παλι beeps... Πρεπει να μην παταει καλα.. Η να εχει ψιλοστραβωσει η pcie. Δεν ξερω θα καταληξω οταν παρω την δικια μ.
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Αν η θυρα εχει προβλημα (οτιδηποτε ακομη και "λασκαρει"..) και η μητρικη δεν ειναι εντος / σε εγγυηση, τοτε θα αναγκαστεις να χρησιμοποιησεις, την 8Χ: ενδεχομενως με extension 🤖
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει λογος να σε φοβιζει το 8Χ εφοσον ειναι PCIe 3.0 😈
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Προφανως αλλα στο μελλον μια αλλαγη κάρτας θα χρειαστεί μια pcie X16 Περιμένω με το καλο την δικια μ και μετα θα κινηθω ανάλογως
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Λεμε μην την φοβασαι! Δεν χανεις σε ταχυτητα! ‼️ https://www.gamersnexus.net/guides/2488-pci-e-3-x8-vs-x16-performance-impact-on-gpus From a quick look, there is a little below a 1% performance difference in PCI-e 3.0 x16 and PCI-e 3.0 x8 slots. The difference is not even close to perceptible and should be ignored as inconsequential to users fretting over potential slot or lane limitations.😁
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 AMD Ryzen series CPUs (Summit Ridge and Pinnacle Ridge) - 1 x PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode)* - 1 x PCI Express 2.0 x16 Slot (PCIE3: x4 mode) αυτο ειναι θεμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα