imblish Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 παίδες έχω φάει τα σκότια μου από το μεσημέρι που πήγα να αλλάξω ringtone σε redmi 5 plus Miui 10.χ Και ότι και να του βάλω σε ήχο κλήσης παίζει τον κλασικό της συσκευής. τι αποθηκευμενους ήχους τι Mp3 του βάζω ότι και να βάλω αυτό ένα θα χτυπάει. γιατί ξέρουμε; έχει ξανασυναντησει κανένας;
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Θες να πεις ότι δεν αποθηκεύει τον ήχο που βάζεις. Screenshot να δούμε τη rom φοράει.
imblish Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 στο μενού τον γραφεί πχ κιθάρα η ότι άλλο του βάλω άλλα όταν δέχομαι κληση χτυπάει το κλασικό και οχι αυτο που του βαλα rom φοράει την τελευταία stable της xiaomi όχι custom
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορεί να έχει κολλήσει. Επίσης από πού το πήρες?
imblish Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 μου το εκανε μετα απο την νεα αβαθμιση στο 10miui Νομιζω εκτος και αν πατησα κατι απο viber/messenger? το ειχα παρει απο kinito gr
saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ωραία και ξαναλέω όταν έκανες αναβάθμιση σε miui 20 επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του έκανες? Αν όχι κάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα