DsLmAnIaC Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Όποιος έχει Gold συνδρομή μην το χάσει. 1 1
lefteris4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό το gold, εγώ που έχω συνδρομή για 3 μέρες ακόμα ας πούμε, μπορώ να το κατεβάσω τώρα και να το παίζω αφού λήξει η συνδρομή;
pesto1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Παίζεις για όσο διαρκεί η συνδρομή σου, δεν γίνεται δικό σου το παιχνίδι.
ison Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 εχω εντυπωση οτι το xbox live ειναι διαφορετικο απο ps plus απο την αποψη οτι αν παρεις game δεν χρειαζεται ενεργη συνδρομη για να το παιξεις...γινεται δικο σου για παντα ανεξαρτητως αν εχεις ή οχι συνδρομη
thomason993 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, ison είπε εχω εντυπωση οτι το xbox live ειναι διαφορετικο απο ps plus απο την αποψη οτι αν παρεις game δεν χρειαζεται ενεργη συνδρομη για να το παιξεις...γινεται δικο σου για παντα ανεξαρτητως αν εχεις ή οχι συνδρομη Αυτό που λες ισχύει μόνο για τα παιχνίδια του xbox 360. Για τα παιχνίδια που δίνει για το xbox one, οπως το BF1 τώρα, ισχύει οτι και στο ps plus.. παίζεις μεχρι να λήξει η συνδρομή και μετά τέλος. Αν ξανα βάλεις συνδρομή παίζεις και πάλι κανονικά. Επίσης, αν έχεις βάλει συνδρομή απο κάτι κωδικούς των 2 ημερών ή 2 εβδομάδων που δίνουν μερικά παιχνίδια για δωρεάν δοκιμή, τα παιχνίδια του xbox 360 δεν μπορείς να τα αγοράσεις γιατι ετσι θα σου έδινε τσάμπα για πάντα αυτά τα παιχνίδια.. σου δίνει μόνο τα παιχνίδια του xbox one που ετσι και αλλιως μπορείς να τα παίξεις μεχρι να λήξει η δοκιμαστική συνδρομή.
nek4d Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, lefteris4 είπε Επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό το gold, εγώ που έχω συνδρομή για 3 μέρες ακόμα ας πούμε, μπορώ να το κατεβάσω τώρα και να το παίζω αφού λήξει η συνδρομή; Αν εχεις 3 μερες υπολοιπο απο κανονικη συνδρομη, παρτο ΤΩΡΑ και το χεις για το μελλον, οποτε ξαναεισαι gold, θα το εχεις διαθεσιμο στον λογαριασμο σου.
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lefteris4 είπε Επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό το gold, εγώ που έχω συνδρομή για 3 μέρες ακόμα ας πούμε, μπορώ να το κατεβάσω τώρα και να το παίζω αφού λήξει η συνδρομή; What happens to my Games with Gold games if I cancel my Xbox Live Gold subscription? On Xbox One, you’ll no longer be able to access your Games with Gold titles if you cancel your subscription. However, if you decide to renew your subscription at any time, you’ll be able to access and play your previously redeemed Games with Gold titles again. On Xbox 360, any Games with Gold titles that you redeem as an Xbox Live Gold member are yours to keep, regardless of whether you continue your subscription. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από DsLmAnIaC
lefteris4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εντάξει παιδιά κατάλαβα. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα