antonis_1995 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σημερα εκανα ενα νεο συστημα περασα τα windows και τα σχετικα αλλα τωρα που ανοιξε το PC δεν μου εμφανιζει τον HDD ενω τον βλεπω και στα bios κανονικα και μεσα στο computer managment υποψιν οτι το θεμα που αναφερω γινεται σε 2 PC και στα 2 το ιδιο θεμα εχω....γνωριζει καποιος κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Γράμμα-όνομα έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_1995 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 βρεθηκε η λυση τελικος ηθελε αλαγη το γραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εμ στα λεω και δεν μ΄ακους!😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi79 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα.Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.Ποιά είναι η διαδικασία για αλλαγή γράμματος; Σταύρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα