the_PLDS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Θα μπορούσες να μου πεις ποια εταιρία χρησιμοποιήσεις για τον έλεγχο πριν το πάρεις; και αν ξέρει κανείς άλλος κάποια εναλλακτική;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ προσωπικά 2 μεταχειρισμένα έχω πάρει από Γερμανία, αλλά δεν τα κοίταξε κανείς επειδή το ενα ηταν από την επίσημη αντιπροσωπεία του Μοναχου,μαμά εταιρεια δηλαδή, αυτό έχω ακόμα,εκεί αγοράζεις μεταχειρισμένο με κλειστά μάτια και το άλλο απο επισημο εξουσιοδοτημενο έμπορο.Και αν ξανάεψαχνα μεταχειρισμένο παλι σε επίσημη αντιπροσωπεία θα κοιτούσα. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή τότε τον λεπτομερή έλεγχο τον αναλαμβάνει η ADAC π.χ. ή ένας επαγγελματίας μηχανολογος-μηχανικός αυτοκινητων,KFZ-Gutachter,υπαρχουν πολλοί σε κάθε πόλη.Ή αν έχεις δικο σου μηχανικό.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Φέρνετε τα σαπάκια τα γερμανικά απέξω και τα δικά μας τα καλά τα ελληνικά μένουν απούλητα και έχουν μόνο 80.000 χιλιόμετρα ακόμη και δεκαπενταετίας να είναι. Θα μείνουν οι μαντράδες ρέστοι, κλέφτες θα γίνουν?😝
bromiaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, jmmys είπε Εγώ προσωπικά 2 μεταχειρισμένα έχω πάρει από Γερμανία, αλλά δεν τα κοίταξε κανείς επειδή το ενα ηταν από την επίσημη αντιπροσωπεία του Μοναχου,μαμά εταιρεια δηλαδή, αυτό έχω ακόμα,εκεί αγοράζεις μεταχειρισμένο με κλειστά μάτια και το άλλο απο επισημο εξουσιοδοτημενο έμπορο.Και αν ξανάεψαχνα μεταχειρισμένο παλι σε επίσημη αντιπροσωπεία θα κοιτούσα. Άστο φίλε… Από επίσημη αντιπροσωπία αγόρασε σχεδόν καινούργιο - μεταχειρισμένο πανάκριβο Εγγυημένο bmw πρώτος ξάδελφος που γεννήθηκε και ζει μόνιμα στο Μόναχο.. και ήταν τρακαρισμένο… Το ανακάλυψε πέρσι το καλοκαίρι που είχε έρθει διακοπές Ελλάδα.. Πήγε στον μπάρμπα Τάκη (φανοποιός 30 χρόνια) για άσχετο λόγο και κουβέντα στην κουβέντα ο μπάρμπα Τάκης με 2-3 μετρήσεις του έδειξε το πόσο γερή στούκα είχε το εγγυημένο αυτοκίνητο και πόσο κακή δουλειά είχαν κάνει τα μαστόρια της μαμάς αντιπροσωπίας στο Μόναχο… από την μια μεριά ήταν 1-2 εκατοστά πιο μέσα το σασί… Τουλάχιστον μετά από φασαρία και απειλές από δικηγόρο δέχτηκαν πίσω το αυτοκίνητο, αν και προσπάθησαν πρώτα να τον βγάλουν τρελό, αλλά δεν γινόταν να εξηγήσουν τα εκατοστά που έλειπαν από την μια πλευρά και μετά του έλεγαν μήπως το τράκαρε ο ξάδελφος… 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ρίσκο σε μεταχειρισμένο υπάρχει παντα.Απλα στο επισημο είναι σημαντικά μικροτερο.Λαμογια παντού υπαρχουν. Εγώ απορω πως η μαμά BMW δέχτηκε να αγοράσει τρακαρισμένο αμαξι. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από jmmys
De@th L0rd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Κάπου είχα δει βίντεο ένα Peugeot 206 από τούρκο μαντρά το οποίο είχε τρακάρει φουλ στραπατσάρισμα, το σενιάρισαν ήταν το μισό με σιδηρόστοκο και το είχαν κάνει να φαίνεται καινούριο. Μιλάμε ποιότητα. Θα συγκρουστείς με καροτσάκι από σουπερμάρκετ και θα διπλώσει το αμάξωμα...
NT1G Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δείτε βίντεο στο youtube γνωστού Ρώσου φαναρτζή που το παίρνει κομμάτια το αμάξι και στο κάνει "σαν" καινούργιο... 🤐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα