Προς το περιεχόμενο

MediEvil [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kατά τη διάρκεια του 2017 Playstation Experience show, η Sony είχε ανακοινώσει το 4K remaster του MediEvil, και στις 31/10 έδωσε το πρώτο announcement trailer. Θα κυκλοφορήσει το 2019.

Nostalgia strikes again!

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Πολύ δυνατός τίτλος τότε και επειδή είχα κολλήσει δεν το είχα τερματίσει. Νομίζω τώρα ήρθε η ώρα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έπαιξα το demo, ελληνικοί διάλογοι και κείμενο αλλά το παιχνίδι ως παιχνίδι από το πρώτο επίπεδο που ήταν διαθέσιμο ήταν.....χμ......να το πω λίγο άθλιο, πολύ άθλιο, άθλιο σίγουρα :lol:. Η κάμερα για τα πανηγύρια. 

Απευθύνεται σίγουρα σε μικρότερες ηλικίες και σίγουρα δεν φτάνει επ ουδενί τα επίπεδα των crash, crash nitro και spyro. Ίσως σε κανένα deep sale να του δώσω κάποια ευκαιρία αλλά για την ώρα pass! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το remaster θα λύσει και τα προβλήματα frame-rate του αρχικού παιχνιδιού.

20 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

ps4 exclusive .... Βρηκα το δισκάκι του original απο το μακρινο 1998 

Την αρχική έκδοση; :)

Επεξ/σία από svartevarg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οh yes μαζι με klonoa , jumping flash και ape escape που επρεπε να το κανουν remaster . Υπηρχαν πολυ καλυτερα platformers που δε θυμαμαι τωρα. 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτο παιχνιδάκι , είχα παίξει το demo όταν είχε βγεί στο ps1 ή το είχα νοικιάσει τότε δεν θυμάμαι καλά , αλλά δεν του έδωσε την απαιτούμενη προσοχή που έπρεπε, πάντως τώρα με εξέπληξε ευχάριστα, έγινε ήδη από τα αγαπημένα μου. Περιμένω να βγει καμία φιγουριτσα ή αγαλματίδιο με τον sir daniel να το τσιμπήσω.

Επεξ/σία από darksider13
  • Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια το πηρα απο τοπικο μαγαζι εχει regional code CUSA 12982 εχει ελληνικα αλλα επειδη εχω γλωσσα συστηματος ελληνικα στις επιλογες του παιχνιδιου εχει να διαλεξω να ειναι ιδια η γλωσσα με την γλωσσα συστηματος και 2 αλλες γλωσσες που δεν αναγνωριζω και σε εσας ετσι ειναι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικα το ξεκινησα χθες βραδυ εφτασα στην πεμπτη πιστα (δεν εχω παιξει το original του 1998) παιδια δεν γινεται εν ετη 2019 ενα παιχνιδι να μην εχει checkpoint και να σε στελνει στην αρχη του level μπορει το 1998 να ηταν σωστο γιατι αυξανε την διαρκεια αλλα το 2019 ειναι απαρχαιωμενος μηχανισμος. Δεν γινεται μετα απο boss fight μπaiνοντας σε νεο level να μην εχεις γεματη μπαρα ενεργειας ετυχε μετα απο boss fight να μπω στο level με 20 ενεργεια απαραδεκτο και ειναι κριμα γιατι ηθελα να το τελειωσω αλλα δεν μπορω. εσας ποια η γνωμη σας?

Δημοσ.
Στις 24/12/2019 στις 4:35 ΜΜ, lak10 είπε

τελικα το ξεκινησα χθες βραδυ εφτασα στην πεμπτη πιστα (δεν εχω παιξει το original του 1998) παιδια δεν γινεται εν ετη 2019 ενα παιχνιδι να μην εχει checkpoint και να σε στελνει στην αρχη του level μπορει το 1998 να ηταν σωστο γιατι αυξανε την διαρκεια αλλα το 2019 ειναι απαρχαιωμενος μηχανισμος. Δεν γινεται μετα απο boss fight μπaiνοντας σε νεο level να μην εχεις γεματη μπαρα ενεργειας ετυχε μετα απο boss fight να μπω στο level με 20 ενεργεια απαραδεκτο και ειναι κριμα γιατι ηθελα να το τελειωσω αλλα δεν μπορω. εσας ποια η γνωμη σας?

Εγω επειδη ειμαι λιγο old school, με "χαλαει" καπως αυτη η ευκολια να σου πω την αληθεια. Βεβαια το συνηθισα και πλεον με βολευει. Το ειχα τερματισει το medievil στο ps1, δεν εχω παιξει το remake, αλλα πρεπει να πω πως το βαζω στο τοπ-10 των παιχνιδιων που εχω παιξει για ολη την εμπειρια που μου αφησε.

Δεν ξερω, υπηρχε μια δυσκολια, αλλα δεν ηταν και το δυσκολοτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε. Παλευοταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...