Dantε Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Τα σερβερ παντως εχουν κλασει. ΥΓ.Δε μου φαινεται κατι ιδιαιτερο προς το παρον παντως το game.Κανα μισαωρακι εχω παιξει,haloιζει αρκετα,λογικο αφου ειναι απο bungie.Ελπιζω με το coop να ειναι πιο διασκεδαστικο.
abdulah Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 ξερετε αν υπαρχει τρόπος για offline download του installer; θέλω να το κατεβάσω στο κατεβαστήρι και να το εγκαταστήσω σε άλλον ηυ.
greekn1c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, abdulah είπε ξερετε αν υπαρχει τρόπος για offline download του installer; θέλω να το κατεβάσω στο κατεβαστήρι και να το εγκαταστήσω σε άλλον ηυ. Εγώ το κατέβασα σε άλλο υπολογιστή λόγω γρηγορότερου ίντερνετ και μετά το μετέφερα στον υπολογιστή που έπρεπε να εγκατασταθεί στο φάκελο του destiny 2 το είδε του έκανε έλεγχο και όλα καλά !! 1
dchatz Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, greekn1c είπε Εγώ το κατέβασα σε άλλο υπολογιστή λόγω γρηγορότερου ίντερνετ και μετά το μετέφερα στον υπολογιστή που έπρεπε να εγκατασταθεί στο φάκελο του destiny 2 το είδε του έκανε έλεγχο και όλα καλά !! πήγα να κάνω το ίδιο βάζοντας ενα παλιό netbook που δεν καίει ρεύμα και έφαγα πόρτα. Κάτι λέει ότι δεν κατάφερε να ανοίξει το υποσύστημα γραφικών. Πρέπει το κατέβασμα να γίνει από υπολογιστή με κάρτα γραφικών ικανή να τρέξει το παιχνίδι όπως φαίνεται.
greekn1c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Εγώ το κατέβασα σε laptop και μου έβγαλε μήνυμα οτι η Ram δεν ήταν 6 gb το αγνόησα κατέβηκε το μετέφερα στο άλλο pc και παίζει κανονικά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα