Δημοφιλής ανάρτηση Otacon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέχρι τις 18 του μήνα διατίθεται δωρεάν μέσω του Battle.net το Destiny 2. Ανοίγετε το Battle.net, πηγαίνετε στο tab Gifts, κάνετε claim το Destiny 2 (εμφανίζεται αυτόματα), και πλέον το game είναι για πάντα δικό σας! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Otacon 26 36
Chrisfm94 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Claim από εδώ: https://www.destinythegame.com/battlenet 6 3
Otacon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Setha123 είπε το κραταμε για παντα; Ναι!
venuets Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 το πατησα σαν claim και το κατεβαζω απο 18/11 οπως λεει σωστα;
Otacon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, tsoubas είπε το πατησα σαν claim και το κατεβαζω απο 18/11 οπως λεει σωστα; Μπορείς να το κατεβάσεις από σήμερα.
venuets Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Otacon είπε Μπορείς να το κατεβάσεις από σήμερα. σορρυ που ειμαι τερμα ασχετος αλλα για καθοδιγησε με αν μπορεις γιατι οταν παω στο game μου λεει για αγορα
Jim87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tsoubas είπε σορρυ που ειμαι τερμα ασχετος αλλα για καθοδιγησε με αν μπορεις γιατι οταν παω στο game μου λεει για αγορα Κλείσε το battle.net πρόγραμμα, και άνοιξε το πάλι. Θα στο εμφανίσει για κατέβασμα
venuets Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Jim87 είπε Κλείσε το battle.net πρόγραμμα, και άνοιξε το πάλι. Θα στο εμφανίσει για κατέβασμα εχεις δικιο ευχαριστω ! ειμαι λιγο στοκος μετα απο 12ωρο δουλειας btw 80 gb Πιανει το game αν θελω το κατεβαζω και αλλη στιγμη ετσι ;
Jim87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, tsoubas είπε εχεις δικιο ευχαριστω ! ειμαι λιγο στοκος μετα απο 12ωρο δουλειας btw 80 gb Πιανει το game αν θελω το κατεβαζω και αλλη στιγμη ετσι ; Σωστά, όποτε θες αφού είναι στο library σου για πάντα.
Otacon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tsoubas είπε σορρυ που ειμαι τερμα ασχετος αλλα για καθοδιγησε με αν μπορεις γιατι οταν παω στο game μου λεει για αγορα Μόλις κάνεις claim το game από το tab Gifts του Battle.net client θα σου εμφανίσει το μήνυμα: Αναφορά σε κείμενο Item Claimed Go to the Destiny 2 tab to start your download! Πηγαίνεις στο tab του Destiny 2 και το κατεβάζεις δωρεάν.
jerry banana Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 παιδια το ειχα τσιμπησει στο psn plus το εδινε δωρεαν,ειναι η ιδια εκδοση με του psn?Ξερετε?Το psn το εδινε μαζι με το dlc εδω ειναι σκετο?
barman_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 πολυ καλη φαση αν κ δεν ειναι καθολου του γουστου μου το συγκεκριμενο,απαιτει λογαριασμο online καπου για να παιζεις?
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, barman_ είπε πολυ καλη φαση αν κ δεν ειναι καθολου του γουστου μου το συγκεκριμενο,απαιτει λογαριασμο online καπου για να παιζεις? Ναι πρεπει να εχεις λογαριασμο στο Battle net.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα