Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η απογνωση της Acitivison για τις χαμηλες πωλησεις του παιχνιδιου ειναι πλεον φανερη.

ενας λόγος που δεν πιστευω οτι το Αnthem θα τα παει καλα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

η απογνωση της Acitivison για τις χαμηλες πωλησεις του παιχνιδιου ειναι πλεον φανερη.

ενας λόγος που δεν πιστευω οτι το Αnthem θα τα παει καλα.

Είχε όντως χαμηλές πωλήσεις το παιχνίδι;; Νομίζω πως απλά κάποιοι στην εταιρία έκριναν πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που θα αγόραζε το παιχνίδι το έχει αγοράσει. Οπότε τραβάνε όλους τους άλλους (σαν και εμένα) που δεν είχαν σκοπό να δώσουν χρήματα για να το παίξουν ποτέ να του δώσουν μια ευκαιρία. Επίσης, φέρνουν νέο κόσμο στην πλατφόρμα τους και κερδίζουν καλή θέληση για το δωράκι αυτό στα μάτια ενός κομματιού του κόσμου που θα παίξει το παιχνίδι τζάμπα. Έξυπνη κίνηση μοιάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο την αρχη διαβαζω στα gaming sites oτι οι πωλησεις του ηταν χαμηλες. και στο chat το πρωτο πραμα που ειπανε ολοι ηταν ακριβως αυτο, οτι το κανουν επειδη δεν πηγε καλα. φαινεται η συγκεκριμενη μοδα παιχνιδιων εχει περασει αντιστρεπτι.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Είχε όντως χαμηλές πωλήσεις το παιχνίδι;; Νομίζω πως απλά κάποιοι στην εταιρία έκριναν πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που θα αγόραζε το παιχνίδι το έχει αγοράσει. Οπότε τραβάνε όλους τους άλλους (σαν και εμένα) που δεν είχαν σκοπό να δώσουν χρήματα για να το παίξουν ποτέ να του δώσουν μια ευκαιρία. Επίσης, φέρνουν νέο κόσμο στην πλατφόρμα τους και κερδίζουν καλή θέληση για το δωράκι αυτό στα μάτια ενός κομματιού του κόσμου που θα παίξει το παιχνίδι τζάμπα. Έξυπνη κίνηση μοιάζει.

Για ένα χρόνο παλιό game δεν το λες ότι είναι και τζάμπα, μια χαρά κρατιέται ακόμα η τιμή.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Sanjuro είπε

Δεν είναι αυτό μόνο. Βγάζουν συχνά και σχετικά ακριβά paid expansions.

Αν δε τα αγοράσεις, είσαι πίσω σε gear level και σε πολλά activities απλά δε συμμετέχεις. Στα πιο πολλά από αυτά που μπορείς να συμμετέχεις εσυ, οι active παικτες δεν ασχολουνται.

Σκέψου diablo 3 η wow χωρις expansion και μέσα είσαι. Η ξέρωγω σα να σου δίνουν το φιφα 18 τώρα που όλοι πήγανε στο 19.

Για τσάμπα καλό είναι πάντως και με παρέα καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Εχει κανείς άλλος πρόβλημα στο Install του battlenet,κολλάει συνεχώς και δε μπορώ να κάνω install το game(win7 με bitdefender απενεργοποιημένο).

Δείχνει οτι θέλει 250 mb εγκατάσταση,κάνει κανα μισάωρο και μετά μου βγάζει σφάλμα.

Δοκίμασα μερικά τιπ στο googlαρισμα λχ.διαγραφή φακέλου εγκατάστασης αλλα τπτ.

Επεξ/σία από momotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...