Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα νοικιασω το σπιτι μου σε 3 φοιτητες, ο καθενας στο δωματιο του. Θελω να βαλω TV σε καθε δωματιο που να εχει και netflix. Βλεπω την 43LK5900PLA τι λετε; Φυσικα θα περιμενω και το μπλακ φραιντει 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Και γιατι δεν το αφήνεις αυτο στο χέρι του κάθε φοιτητή?Αν θέλει ας βάλει ο καθένας ο,τι θέλει κτλ κτλ...

Γιατί θα είναι all inclusive τα δωμάτια και η  tv όπως το κλιματιστικό θα μπει από μενα

Δημοσ.

Οκ φιλος, μετα το σκεφτηκα να σου πω την αλήθεια αλλα ειχα γραψει ήδη την ερώτηση..

Για ίντσες σε 43 σε βολεύει? Μην βλεπεις οπωσδήποτε το smart στην αγορά σου γιατι λογικα οι φοιτητες θα συνδεσουν pc ή laptop πανω αρα μπορεις να πας σε κατι η΄ με λιγοτερα χρηματα, η΄σε μεγαλυτερες ίντσες χωρις σμαρτ στα ίδια ..

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Οκ φιλος, μετα το σκεφτηκα να σου πω την αλήθεια αλλα ειχα γραψει ήδη την ερώτηση..

Για ίντσες σε 43 σε βολεύει? Μην βλεπεις οπωσδήποτε το smart στην αγορά σου γιατι λογικα οι φοιτητες θα συνδεσουν pc ή laptop πανω αρα μπορεις να πας σε κατι η΄ με λιγοτερα χρηματα, η΄σε μεγαλυτερες ίντσες χωρις σμαρτ στα ίδια ..

Θα βάλω κοπέλες μόνο στο δωμάτια οπότε δεν περιμένω να ξερουν πολλά από pc.οταν έχω tv με νετφλιξ πουλάει καλύτερα.

Τα δωμάτια είναι σχετικά μέτρια 16 τετραγωνικά.

Δημοσ.

Α... Κοριτσάκια... Καλά μην το λες γιατι πλεον ολες εχουν το λαπτοπάκι τους ειδικά αφου θα είναι και φοιτήτριες.. Αλλά απο την άλλη ακομα καλυτερα ετσι ωστε  να βάλεις 3 απλες φθηνες τηλεορασεις χωρίς παραπανήσιες απαιτήσεις κτλ...Και οι  ιντσες λογικα που λες καλες ειναι , μην σου πω και λιγοτερες αφου ειναι στα 16 τετραγωνικά μόνο τα δωμάτια..  Να προτείνω κατι, δεν το κανω γιατι ολες ειναι θεμα τυχης πλεον ειτε πας σε καποιες φτηνες ειτε σε κάτι πιο ακριβό...

Οπου και να κοιταξεις-διαβάσεις ολο για παραπονα ακους για όλες τις μάρκες και το θέμα ειναι οτι μιλάμε για όλες τις καλές(υποτιθέμενα) τηλεοράσεις..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Α... Κοριτσάκια... Καλά μην το λες γιατι πλεον ολες εχουν το λαπτοπάκι τους ειδικά αφου θα είναι και φοιτήτριες.. Αλλά απο την άλλη ακομα καλυτερα ετσι ωστε  να βάλεις 3 απλες φθηνες τηλεορασεις χωρίς παραπανήσιες απαιτήσεις κτλ...Και οι  ιντσες λογικα που λες καλες ειναι , μην σου πω και λιγοτερες αφου ειναι στα 16 τετραγωνικά μόνο τα δωμάτια..  Να προτείνω κατι, δεν το κανω γιατι ολες ειναι θεμα τυχης πλεον ειτε πας σε καποιες φτηνες ειτε σε κάτι πιο ακριβό...

Οπου και να κοιταξεις-διαβάσεις ολο για παραπονα ακους για όλες τις μάρκες και το θέμα ειναι οτι μιλάμε για όλες τις καλές(υποτιθέμενα) τηλεοράσεις..

ελεγα για LG, επειδη λενε εχει το καλο webos

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, OnePlus6T είπε

ελεγα για LG, επειδη λενε εχει το καλο webos

Κοιτα εγω γενικα δεν ζηταω το τέλειο ουτε και ειμαι της τρελής λεπτομέρειας κτλ ωστε να πληρωνω αβερτα τεχνολογια κτλ κτλ....

Lg παίρνω εδω και 10 χρονια περιπου και δεν εχω θεμα πουθενα..  2  43αρες, μια 32ρα και μια 23 κτλ...  Κι εχω και μια 42αρα arielli που παλι κανενα θεμα στα 2 χρονια..

Για το Webos κι εγω καλα ακουω γενικα... Αυτες που λες στο σκρουτζ ξεκινανε απο 330-340 αρα με ενα 1000κακι καθαριζεις και για τις 3....

Ασε που αν πας και τους πεις οτι θα παρεις 3, οπου κι αν πας, να τους πεις να σου κανουν καλυτερη τιμη..

Δημοσ.
Στις 2/11/2018 στις 9:48 ΜΜ, OnePlus6T είπε

Θα βάλω κοπέλες μόνο στο δωμάτια οπότε δεν περιμένω να ξερουν πολλά από pc.οταν έχω tv με νετφλιξ πουλάει καλύτερα.

Τα δωμάτια είναι σχετικά μέτρια 16 τετραγωνικά.

Το υπολοιπο σπιτι τι θα εχει; :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Το υπολοιπο σπιτι τι θα εχει; :P

κοινοχρηστη κουζινα μονο που και εκει θα αγορασω ενα lg ψυγειο ντουλαπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και λογικα κοινο μπανιο?!

Κοιτα να δεις εσυ πουλας παροχες οποτε και 49 50 μονο προς οφελος σου ειναι...η διαφορα ειναι κατω απο 100ε δηλ.1.5 ενοικιο θα χασεις απο καθε δωματιο για τα επομενα χρονια

πιστευα οτι  δεν τραβαει αυτο το σκηνικο στην ελλαδα...δηλ.η ενοικιαση φαση μικρης εστιας με αγνωστους...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Δεν ξερω το συγκεκριμενο μοντελο αλλα σε μια 49'' που εχω (υπαρχει η αντιστοιχη 43 '' στα 450 ) μια χαρα σφαιρα παει το netflix , με ελληνικους υποτιτλους φυσικα  .Προφανως ειναι και θεμα γραμμης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...