OnePlus6T Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας θα νοικιασω το σπιτι μου σε 3 φοιτητες, ο καθενας στο δωματιο του. Θελω να βαλω TV σε καθε δωματιο που να εχει και netflix. Βλεπω την 43LK5900PLA τι λετε; Φυσικα θα περιμενω και το μπλακ φραιντει
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Και γιατι δεν το αφήνεις αυτο στο χέρι του κάθε φοιτητή?Αν θέλει ας βάλει ο καθένας ο,τι θέλει κτλ κτλ...
OnePlus6T Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Και γιατι δεν το αφήνεις αυτο στο χέρι του κάθε φοιτητή?Αν θέλει ας βάλει ο καθένας ο,τι θέλει κτλ κτλ... Γιατί θα είναι all inclusive τα δωμάτια και η tv όπως το κλιματιστικό θα μπει από μενα
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Οκ φιλος, μετα το σκεφτηκα να σου πω την αλήθεια αλλα ειχα γραψει ήδη την ερώτηση.. Για ίντσες σε 43 σε βολεύει? Μην βλεπεις οπωσδήποτε το smart στην αγορά σου γιατι λογικα οι φοιτητες θα συνδεσουν pc ή laptop πανω αρα μπορεις να πας σε κατι η΄ με λιγοτερα χρηματα, η΄σε μεγαλυτερες ίντσες χωρις σμαρτ στα ίδια ..
OnePlus6T Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Οκ φιλος, μετα το σκεφτηκα να σου πω την αλήθεια αλλα ειχα γραψει ήδη την ερώτηση.. Για ίντσες σε 43 σε βολεύει? Μην βλεπεις οπωσδήποτε το smart στην αγορά σου γιατι λογικα οι φοιτητες θα συνδεσουν pc ή laptop πανω αρα μπορεις να πας σε κατι η΄ με λιγοτερα χρηματα, η΄σε μεγαλυτερες ίντσες χωρις σμαρτ στα ίδια .. Θα βάλω κοπέλες μόνο στο δωμάτια οπότε δεν περιμένω να ξερουν πολλά από pc.οταν έχω tv με νετφλιξ πουλάει καλύτερα. Τα δωμάτια είναι σχετικά μέτρια 16 τετραγωνικά.
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Α... Κοριτσάκια... Καλά μην το λες γιατι πλεον ολες εχουν το λαπτοπάκι τους ειδικά αφου θα είναι και φοιτήτριες.. Αλλά απο την άλλη ακομα καλυτερα ετσι ωστε να βάλεις 3 απλες φθηνες τηλεορασεις χωρίς παραπανήσιες απαιτήσεις κτλ...Και οι ιντσες λογικα που λες καλες ειναι , μην σου πω και λιγοτερες αφου ειναι στα 16 τετραγωνικά μόνο τα δωμάτια.. Να προτείνω κατι, δεν το κανω γιατι ολες ειναι θεμα τυχης πλεον ειτε πας σε καποιες φτηνες ειτε σε κάτι πιο ακριβό... Οπου και να κοιταξεις-διαβάσεις ολο για παραπονα ακους για όλες τις μάρκες και το θέμα ειναι οτι μιλάμε για όλες τις καλές(υποτιθέμενα) τηλεοράσεις..
OnePlus6T Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Α... Κοριτσάκια... Καλά μην το λες γιατι πλεον ολες εχουν το λαπτοπάκι τους ειδικά αφου θα είναι και φοιτήτριες.. Αλλά απο την άλλη ακομα καλυτερα ετσι ωστε να βάλεις 3 απλες φθηνες τηλεορασεις χωρίς παραπανήσιες απαιτήσεις κτλ...Και οι ιντσες λογικα που λες καλες ειναι , μην σου πω και λιγοτερες αφου ειναι στα 16 τετραγωνικά μόνο τα δωμάτια.. Να προτείνω κατι, δεν το κανω γιατι ολες ειναι θεμα τυχης πλεον ειτε πας σε καποιες φτηνες ειτε σε κάτι πιο ακριβό... Οπου και να κοιταξεις-διαβάσεις ολο για παραπονα ακους για όλες τις μάρκες και το θέμα ειναι οτι μιλάμε για όλες τις καλές(υποτιθέμενα) τηλεοράσεις.. ελεγα για LG, επειδη λενε εχει το καλο webos
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, OnePlus6T είπε ελεγα για LG, επειδη λενε εχει το καλο webos Κοιτα εγω γενικα δεν ζηταω το τέλειο ουτε και ειμαι της τρελής λεπτομέρειας κτλ ωστε να πληρωνω αβερτα τεχνολογια κτλ κτλ.... Lg παίρνω εδω και 10 χρονια περιπου και δεν εχω θεμα πουθενα.. 2 43αρες, μια 32ρα και μια 23 κτλ... Κι εχω και μια 42αρα arielli που παλι κανενα θεμα στα 2 χρονια.. Για το Webos κι εγω καλα ακουω γενικα... Αυτες που λες στο σκρουτζ ξεκινανε απο 330-340 αρα με ενα 1000κακι καθαριζεις και για τις 3.... Ασε που αν πας και τους πεις οτι θα παρεις 3, οπου κι αν πας, να τους πεις να σου κανουν καλυτερη τιμη..
thetiesthatbind Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 9:48 ΜΜ, OnePlus6T είπε Θα βάλω κοπέλες μόνο στο δωμάτια οπότε δεν περιμένω να ξερουν πολλά από pc.οταν έχω tv με νετφλιξ πουλάει καλύτερα. Τα δωμάτια είναι σχετικά μέτρια 16 τετραγωνικά. Το υπολοιπο σπιτι τι θα εχει;
OnePlus6T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε Το υπολοιπο σπιτι τι θα εχει; κοινοχρηστη κουζινα μονο που και εκει θα αγορασω ενα lg ψυγειο ντουλαπα
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Ε γενικά τα ηλεκτρικά θα τα βάλεις εσύ, και τα έπιπλα πιθανώς; Και θα νοικιάσεις το σπίτι σε 3 φοιτήτριες/φοιτητές; 1
KoreanW Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μπορεί οι «φοιτήτριες» να δουλεύουν σε κατάστημα μασάζ οπότε θέλουν καλοπέραση...
kage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και λογικα κοινο μπανιο?! Κοιτα να δεις εσυ πουλας παροχες οποτε και 49 50 μονο προς οφελος σου ειναι...η διαφορα ειναι κατω απο 100ε δηλ.1.5 ενοικιο θα χασεις απο καθε δωματιο για τα επομενα χρονια πιστευα οτι δεν τραβαει αυτο το σκηνικο στην ελλαδα...δηλ.η ενοικιαση φαση μικρης εστιας με αγνωστους... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από kage
bluesattack Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξερω το συγκεκριμενο μοντελο αλλα σε μια 49'' που εχω (υπαρχει η αντιστοιχη 43 '' στα 450 ) μια χαρα σφαιρα παει το netflix , με ελληνικους υποτιτλους φυσικα .Προφανως ειναι και θεμα γραμμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα