Mhlogiatros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To ξερεις οτι σε εχουν σε vdsl προφιλ και γιαυτο πιανεις τοσα πληρωνοντας μονο adsl ετσι ; εγω με 5 ευρο παραπανω θα ρωτουσα και για 50ρα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxristou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε To ξερεις οτι σε εχουν σε vdsl προφιλ και γιαυτο πιανεις τοσα πληρωνοντας μονο adsl ετσι ; εγω με 5 ευρο παραπανω θα ρωτουσα και για 50ρα Σορυ ,δεν καταλαβα την ερώτηση ,εχω το παρακατω πακετο Πληροφορίες προγράμματος COSMOTE Home Double Play 24 M 250' Σταθερά + 30' Κινητά 24Mbps Ευρυζωνική πρόσβαση Τύπος σύνδεσης: PSTN Καποια στιγμη θα τους πω να παω στην 50ρα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariostamp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπερα παιδια εχω και εγω μια ερωτηση να κανω στα χωρια εξω απο το ηρακλειο τι ταχυτιτες παιζουν υπαρεχει περιπτωση να πιασω 50ρα ταχύτητα?? συγκεκριμενα αναφερομαι στα χωρια του δημου Αρχανων αστερουσιων Αγιες παρασκιες, μελεσσες, χουδετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirini Olga Stefanaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/5/2020 στις 11:23 ΜΜ, mariostamp είπε Καλησπερα παιδια εχω και εγω μια ερωτηση να κανω στα χωρια εξω απο το ηρακλειο τι ταχυτιτες παιζουν υπαρεχει περιπτωση να πιασω 50ρα ταχύτητα?? συγκεκριμενα αναφερομαι στα χωρια του δημου Αρχανων αστερουσιων Αγιες παρασκιες, μελεσσες, χουδετσι.. Αγιες Παρασκιές, πιάνει 50αρα. Στη Βονη, 1mbps! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Περιοχή Μεσαμπελιές ανάμεσα Κνωσσου και Ούλαφ Πάλμε στο ύψος του Λητώ τι σύνδεση προτείνεται; Έχω vodafone εώς 24 και πιάνει maximum 3mbs.. 😪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ckoul_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Μετά από το χαμό που έγινε σε όλη την πόλη με τα σκαψίματα για το πέρασμα οπτικών ινών και τη δημιουργία καμπίνων (τουλάχιστον αν κρίνω από την περιοχή μου τα Καμίνια Ηρακλείου) στο δεύτερο μισό του 2020 , έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα της ενεργοποίησης των καμπίνων; Έχει κανένας γνώση για κάποιο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησης των καμπίνων στην πόλη του Ηρακλείου ή έστω αν η διαδικασία ενεργοποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη ή όχι; Αυτά και να 'στε όλοι πάνω απ' όλα γεροί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1966 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 προχθές είδα ένα τυπά και έπλεκε το καλώδιο από την καμπίνα στο καφάο και τον ρώτησα ποτε θα δώσουν υπηρεσίες..μου είπε σε κανένα 6 μήνες. ( Καμίνια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στις 7/5/2020 στις 11:23 ΜΜ, mariostamp είπε Καλησπερα παιδια εχω και εγω μια ερωτηση να κανω στα χωρια εξω απο το ηρακλειο τι ταχυτιτες παιζουν υπαρεχει περιπτωση να πιασω 50ρα ταχύτητα?? συγκεκριμενα αναφερομαι στα χωρια του δημου Αρχανων αστερουσιων Αγιες παρασκιες, μελεσσες, χουδετσι.. δες εδω https://www.oteruralsouth.gr/wps/portal/HOME/coverage/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziAzy83d0dgw18_IP9zA0cjb09Tf2CvQz8Q830w8EKDHAARwP9KEL6o8BK8JkAVhBsYGDi5GToaODuZGBo4Glp6OfmZ-praBJkpl-QG2GQ6aioCADy8gLR/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, βρήκα τη συζήτηση αυτή που κάνατε προ καιρού. Υπάρχει κανένα νέο για περιοχή Πατέλες- Αγ. Αικατερίνη (δίπλα στις Πατελες). Έκανα τη μετάβαση από cosmote στην wind με το σκεπτικό ότι η τελευταία έχει αναλάβει το Ηράκλειο. Υπάρχει καφάο στα 60-70 μέτρα από το σπίτι μου,αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Ίων Δραγούμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα