Athanasios2104 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Έχω ένα iPad 2018 (9.7’) Wi-Fi, το οποίο όταν το κάνω tethering με iPhone 8 που έχει σήμα 4G, τότε το tethering ναι μεν γίνεται κανονικά, αλλά το σήμα γυρνάει σε 3G. Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα σχετικό θέμα, πριν το πάω σε Apple store, γνωρίζετε κάτι σχετικά;
CheOnWeb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το έχω ψάξει. Ίσως το κάνει για να δουλεύει απρόσκοπτα το hotspot στο iPad, σε περίπτωση που μιλάς στο IPhone. (Ομιλία και 4g ταυτόχρονα δεν γίνεται, απ’ όσο έχω δει). Θα κάνω ένα τεστ με την πρώτη ευκαιρία. Edit: Το τσέκαρα. Κρατάει κανονικά το 4g. Κάτι άλλο φταίει. Αν βρω κάτι θα σου πω. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από CheOnWeb 1
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι, δεν μιλάω ταυτόχρονα, ξέρω ότι με ομιλία γυρνάει σε 3G. ΝΟΜΙΖΩ (το τονίζω) ότι αυτό εμφανίστηκε με το 12.0.1, γιατί μου έκαναν εντύπωση οι πιο αργοί χρόνοι φορτώματος. Τώρα σκέφτομαι να περάσω το 12.1, αλλά μην γυρνάει σε GPRS μετά Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Athanasios2104
CheOnWeb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 5 minutes ago, Athanasios2104 said: Όχι, δεν μιλάω ταυτόχρονα, ξέρω ότι με ομιλία γυρνάει σε 3G. ΝΟΜΙΖΩ (το τονίζω) ότι αυτό εμφανίστηκε με το 12.0.1, γιατί μου έκαναν εντύπωση οι πιο αργοί χρόνοι φορτώματος. Τώρα σκέφτομαι να περάσω το 12.1, αλλά μην γυρνάει σε GPRS μετά Το τεστ το έκανα με iPhone 12.1 και iPad 12.0.1 και έμενε κανονικά σε 4G. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Πέρασα και στα δυο 12.1, αλλά μια από τα ίδια. Δοκίμασα με 6s και εκείνο κρατούσε το 4G. Όποτε προσανατολίζομαι μήπως είναι κανένα κρυμμένο “feature” που δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ στη φορά... Να επικοινωνήσω με Apple (πως όμως, με είμαι, ή σε apple store που μάλλον θα με χρεώσουν) ή από με τον πάροχο που μου έδωσε το τηλέφωνο; 🤔
dali13gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Πιθανόν να γυρνάει στο δίκτυο που βλέπει ότι είναι πιο δυνατό το σήμα για να μην έχεις πρόβλημα σταθερότητας. Αλλιώς, είναι θέμα παρόχου που πιθανόν να μην επιτρέπει 4G σε tethering και να στο κάνει στο 8 επειδή ίσως έχει βγάλει ανανεωμένα carrier settings γι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα