Προς το περιεχόμενο

65" SONY KD-65XD9305

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα πρωτα? 

η σειρα XD ειναι 2016 

η σειρα XE ειναι 2017

η σειρα XF ειναι 2018. 

αρα μιλας για μοντελο του 2016....!!!!    

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης η σειρά XD είναι ATV-1, ενώ οι σειρές XE και XF είναι ATV-2 platform που σημαίνει ότι η σειρά XD έχει χειρότερα spec για να τρέχουν το Android TV.

Τέλος η Sony εξακολουθεί να έχει κανονικά VA panel, απλά στα low/mid end φετινά μοντέλα ενδεχομένως να φοράει IPS panel στις λιγότερες ίντσες.

ΥΓ: Ήδη η Sony έχει βγάλει και ATV-3 μοντέλα τα οποία τρέχουν το Android TV με 4 Gb ram! !!

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, metallica 13 είπε

Φίλε Έτσι όπως μου τα λες Είσαι πραγματικά τυχερός που έχεις πετύχει τέτοιο ips πάνελ!!Εγώ πριν είχα την xd8307 με ips πάνελ αντίστοιχα και είχα προβλήματα!έντονο clouding άθλια μαύρα κτλπ!Μήπως να μην πάρεις τπτ μιας και Είσαι τόσο τυχερός?να ξέρεις παίζει πολύ σκουπίδι έξω πλέον στις τηλεοράσεις!η sony το έχει γυρίσει στα ips η Sammy τα φετινά μοντέλα είναι χειρότερα από τς περσινά η lg πέραν oled είναι πολύ πίσω στα υπόλοιπα entry-mid range μοντέλα..

Μα δεν μπορώ να μην πάρω τίποτα το σαλόνι είναι τελείως άδειο, 2 65 αρες είχα, και πουλήσα την μια LG uh615v στα 800 ευρώ, τρελή τιμή για τέτοιο μοντέλο, μόλις που τελιωνε η εγγύηση κατάφερα να την πουλήσω,  και πάω για άλλη τηλεόραση. Πραγματικά δεν έχει ούτε και ένα σημάδι από clouding η δεύτερη 65 ips sony που μου έφεραν, λίγο dirty screen effect που πρέπει να έχεις  πολύ εμπειρία στο μάτι, για να το δεις, η προηγούμενη μου sony που είχα,  είχε μικρή διάχυση φωτός κάτω αριστερά. 

3 ώρες πριν, cabdik είπε

να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα πρωτα? 

η σειρα XD ειναι 2016 

η σειρα XE ειναι 2017

η σειρα XF ειναι 2018. 

αρα μιλας για μοντελο του 2016....!!!!    

Αυτά που λέω είναι ξεκάθαρα απλά γράφω πολλά:) λοιπόν εγώ τώρα είμαι κάτοχος xd μοντέλο 2016, τις 7 σειράς ips 100 αρι πάνελ, και σύμφωνα με rtings.com καλύτερη Led τηλεόραση σε αθλητικό περιεχόμενο το 2016. Και είχα, όπως είχα πει αρχικά, την Samsung 70 άρα ku 6000, η οποία είχε προβλήματα, και το κατάστημα αντί να μου δώσει τα λεφτά μου πίσω τότε, μου έδωσε το 2016 2 65 αρες και πουλήσα την μια πρόσφατα που είχα στο σαλόνι  ( την lg uh615v rgbw panel) και με ένα budget 1750 πάω για νέα τηλεόραση κοντά στο Black friday το υπολογίζω, και προσπαθώ να αποφασίσω. Ναι XE 2017 μοντέλο που βρήκα έχουν μείνει κάποια κομμάτια διάσπαρτα σε κάποια καταστήματα, εδώ στη Κύπρο, και 8 σειρά και 9 σειρά, που αναφέρω στο τίτλο, και σκέφτομαι για αγορά τις 8 σειρά XE του 2017 μοντέλο ips panel στα 1750 ευρώ, σε αυτα τα λεφτά όμως  υπάρχουν 75 άρες va panel τις Samsung entry level του 2017 /18 μοντέλα, αλλά επειδή έχω καλή εμπειρία με ips panel (βάση τις χρήση που κάνω) προτιμούσα την 8 σειρά τις sony στις 75 ίντσες, πάρα την entry level va panel Samsung 17/18 model mu6100/nu7102 αντίστοιχα.  Απλά είπα αντί να περιοριστω σε μέτρια μοντέλα και 75 ίντσες, να πάω κάτι καλύτερο σε va panel.  Αλλά με τα προβλήματα που διαβάζω (9 σειρά 2017 μοντέλο τις Sony , μάλλον πάω για 75  άρα να χορτάσει το μάτι μου μέγεθος. 

2 ώρες πριν, KoreanW είπε

Επίσης η σειρά XD είναι ATV-1, ενώ οι σειρές XE και XF είναι ATV-2 platform που σημαίνει ότι η σειρά XD έχει χειρότερα spec για να τρέχουν το Android TV.

Τέλος η Sony εξακολουθεί να έχει κανονικά VA panel, απλά στα low/mid end φετινά μοντέλα ενδεχομένως να φοράει IPS panel στις λιγότερες ίντσες.

ΥΓ: Ήδη η Sony έχει βγάλει και ATV-3 μοντέλα τα οποία τρέχουν το Android TV με 4 Gb ram! !!

Να είσαι καλά φίλε γνωρίζω αυτές τις λεπτομέρειες, ναι τα φετινά μοντέλα τις Sony 8 σειρά κυρίως, πρόκειται για ips panel σε σχέση με την xe 8 series 2017 που ήταν va panel. Απλά αν και αρχικά νόμιζαν αρκετη ότι η φετινή 7 σειρά είναι και αυτη ips panel, φανηκε εν τέλει όπως διάβασα από αγοραστές, σε άλλο ελληνικό φορουμ ότι είναι va panel, όπως ήταν η 7 σειρά του 2017 μοντέλου τις Sony, και τέλος ναι η xf  9 σειρά, φετινό Hi end Led μοντέλο τις Sony παραμείνει στα va panel. Ξέρω από έξω ανακατωτα τι παίζει στη αγορά:)  απλά είμαι σε δίλημμα μέγεθος 75 ίντσες, η ποιότητα εικόνας 9 σειράς 65 ιντσες. 

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη εισαι Κυπρο, και δεν ξερουμε τι παιζει με την αγορα εκει, δλδ τι μοντελα βρισκεις και σε τι τιμες,  ειναι ευκολο να βαλεις 2-3 μεγαλα καταστηματα να δουμε τι γκαμα υπαρχει και τιμες?  

γιατι....,  αν ειναι να σου προτεινουμε εμεις απο Ελλαδα, με την δικη μας αγορα και τις δικες μας τιμες, δεν νομιζω οτι εχει καμια εννοια....!!! 

Π.Χ  εδω θα σου προτεινα αυτη https://www.skroutz.gr/s/13735590/Sony-KD-65XF9005.html

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, cabdik είπε

επειδη εισαι Κυπρο, και δεν ξερουμε τι παιζει με την αγορα εκει, δλδ τι μοντελα βρισκεις και σε τι τιμες,  ειναι ευκολο να βαλεις 2-3 μεγαλα καταστηματα να δουμε τι γκαμα υπαρχει και τιμες?  

γιατι....,  αν ειναι να σου προτεινουμε εμεις απο Ελλαδα, με την δικη μας αγορα και τις δικες μας τιμες, δεν νομιζω οτι εχει καμια εννοια....!!! 

Να σου φίλε έτσι πάνω κάτω, τι τιμές παίζουν σε κάποια μοντέλα, που ενδιαφέρομαι εγώ για αγορά, (τα μεγάλα κατάστηματα Κύπρο  είναι  ( public cy, electroline.com.cy, και Στέφανης Κύπρου) 75 άρες: sony xe 8505 ips panel  1750 ευρώ, Samsung 75 άρες mu6100 va panel, και nu7120 va panel στα 1599 ευρώ και οι δύο, πάμε τώρα 65 ρες που ενδιαφέρομαι, sony xe9005 1699 ευρώ va panel και η sony kd-65xe9305 1599 ευρώ, 2017 μοντέλο και οι 2,  Samsung nu8002 65 άρα 1599 ευρώ, και η q6fn entry level qled μοντελο ομως τις Samsung, στα 1650 ευρώ μιλώ 65 αρες. Και τέλος υπάρχει μια 70 άρα που θα ήταν η ιδανική επιλογή για εμένα :) η Sony Bravia X830F (XF83) αλλά δυστυχώς η τιμή ξεφεύγει του ποσού που διαθέτω, 1899 ευρώ, και να σκέφτεται βγήκε προσφορά σε κατάστημα στην Ελλάδα άπό ότι διάβασα στα 1000 ευρώ 70 άρα τώρα va panel sony 8 σειρα απίστευτη τιμή, αυτά τα μοντέλα πάνω κάτω με ενδιαφέρουν, 1750 ευρώ είναι το μαξιμουν πόσο που έχω, αν υπάρχει κάτι άλλο προτείνετε να το δούμε.

Sony KD-65XF9005 Αν υπήρχε αυτή η τηλεόραση που πρότεινες φίλε Κύπρο σε τέτοια τιμή όπως υπάρχει στο σκρουτζ Ελλάδα την αγόραζα χθες, 1730 ευρώ ακριβός στο budget μου.  Μας κλέβουν εδώ ρε γμτ 2100 ευρώ κανει Κύπρο, για να φτάσει να πουλιέται σε τέτοια τιμή Κύπρο 1730 ευρώ πρέπει να περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος να βγει η νέα γενιά όπως τώρα με την προηγούμενη 2017 μοντέλα 9 σειρά . Τι να πεις έχουμε και χαμηλότερο ΦΠΑ υποτίθεται , εντάξει φυσικά από ότι θυμάμαι κάποια καταστήματα Ελλάδα πέραν του σκρουντς ίδιες τιμές έχουμε, σέρβις εταιριών sony lg Samsung, Ελλάδα και Κύπρος είναι 1, δηλαδή μιλάς Ελλάδα και σου στέλνουν σέρβις από την Κύπρο, δεν ξέρω αν κάποια Ελληνικα καταστήματα στο σκρουτζ στέλνουν Κύπρο και αν αξίζει αυτή διαδικασία, και προβληματικη να είναι στη χειρότερη σέρβις έχουμε το ίδιο. 

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.

Και εγω ψηνω πολυ την xf9005 αλλα με κραταει λιγο αυτο με τα μαυρα.κρυβει χαρακτηριστικα σε dark σκηνες.διορθωνεται αυτο;

Δειτε στο 5:40 του βιντεο τι ενοω και τι με χαλασε γμτο.αριστερα της οθονης τα εχει κρυψει ολα το μαυρο διαφορετικα πηγαινα για σιγουρη αγορα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Η xe9305 είναι κατάπληκτικη τηλεόραση φίλε!με καλύτερο local dimming από τη 9005 και πιο φωτεινή!σε hdr περιεχόμενο θα δίνει πόνο!

Μόνο αυτό που λες, μου γίνεται αμέσως ευαγγέλιο χαχα :) 1499 ευρώ είναι μια χαρά τιμη για Κύπρο, δυστυχώς φίλε  ηchrisgewrgi η  xf9005 στη Κύπρο είναι στα 2000 χιλιάρικα και βάλε, 1750 ευρώ είναι το όριο που διαθέτω, Σκρουντς Ελλάδα από ότι είδα, ξεκινά η 65 άρα 1730 ευρώ, αν την έβρισκα τόσα θα την έπαιρνα, θα με αφήσουν να κάνω και έλεγχο στη σφραγισμένη τηλεόραση πριν την πάρω, μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και το έχουν δεχθεί. ( φτάνει φυσικά να την πάρω) αν έχει πρόβλημα θα την στείλουν οι ίδιοι πίσω, μιλώ για καμένα πιξελ clouding banding κτλ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, woox-2 είπε

Μόνο αυτό που λες, μου γίνεται αμέσως ευαγγέλιο χαχα :) 1499 ευρώ είναι μια χαρά τιμη για Κύπρο, δυστυχώς φίλε  ηchrisgewrgi η  xf9005 στη Κύπρο είναι στα 2000 χιλιάρικα και βάλε, 1750 ευρώ είναι το όριο που διαθέτω, Σκρουντς Ελλάδα από ότι είδα, ξεκινά η 65 άρα 1730 ευρώ, αν την έβρισκα τόσα θα την έπαιρνα, θα με αφήσουν να κάνω και έλεγχο στη σφραγισμένη τηλεόραση πριν την πάρω, μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και το έχουν δεχθεί. ( φτάνει φυσικά να την πάρω) αν έχει πρόβλημα θα την στείλουν οι ίδιοι πίσω, μιλώ για καμένα πιξελ clouding banding κτλ 

Η xf ομως στο βιντεο που εβαλα δεν σε προβληματισε στις σκηνες χωρις πολυ φως;δηλαδη σκεπαζει ολο τον δεντρο ασπουμε μια μαυριλα και δεν φενεται τιποτα.

Δημοσ.

Φίλε μου Μπορεί να μην είναι καλιμπραρισμενη η sony στο συγκεκριμένο βίντεο!Εγώ εδώ με την x85 που θεωριτικα είναι σκοτεινή στο hdr τόσο σκοτεινή δεν είναι η εικόνα μου όπως στο βίντεο!είναι αρκετά φωτεινή η xf9005 και με πιο φυσικά χρώματα από την κατά τα άλλα εξαιρετικη ks-8000 που είναι μοντέλο 2016 και ακομα δίνει πόνο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλως τυχαίος φίλε μου, είδα προχθές το βίντεο  :) το ίδιο αναρωτιέται και το παιδί που ανέβασε το βίντεο, ενώ γενικά φαίνεται να είναι λίγο καλύτερη η εικόνα , δεν ξέρω γιατί κάνει αυτό το θέμα με το μαύρο. Λες μήπως να είναι θέμα του συγκεκριμένου πάνελ τις τηλεόρασης; επειδή διάβασα τα καλύτερα για το μαύρο τις xf. Τώρα αν ανεβάσουν και άλλα βίντεο να πάρουμε μια καλύτερη εικόνα για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Σε ταινίες από ότι διάβασα, δεν κάνει αυτό το πρόβλημα, μόνο στα παιχνίδια, και αυτό φυσικά είναι αποτρεπτικος παράγοντας για εμένα.

Επεξ/σία από woox-2
Δημοσ.

Καλα στις υπολοιπες σκηνες η τηλεοραση δεν πεζεται αν κατσεις να δεις ολο το βιντεο σε καλη αναλυση.αλλα αυτη η σκηνη με το μαυρο με προβληματισε πολυ σε σημειο να την αποκλεισω.αλλα θα το ψαξω κιαλο

Και εδω αν δειτε οπου εχει μαυρο τα σκεπαζει ολα..τι θεμα ειναι αυτο ρε παιδια; εγω δεν το βλεπω φυσιολογικο και φενεται χαλια.πως εχει περασει ετσι στο ντουκου; αν την εχει καποιος να μας πει

Δημοσ.

Αναμένω και εγώ Black friday να δω σε τι σειρές τηλεοράσεων θα ρίξουν τις τιμές, είμαι περίεργος, θυμάμαι πέρσι ελληνικά καταστήματα, έριξαν τις τιμές στις ακριβές σειρές. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Φίλε μου Μπορεί να μην είναι καλιμπραρισμενη η sony στο συγκεκριμένο βίντεο!Εγώ εδώ με την x85 που θεωριτικα είναι σκοτεινή στο hdr τόσο σκοτεινή δεν είναι η εικόνα μου όπως στο βίντεο!είναι αρκετά φωτεινή η xf9005 και με πιο φυσικά χρώματα από την κατά τα άλλα εξαιρετικη ks-8000 που είναι μοντέλο 2016 και ακομα δίνει πόνο!

Δυσκολο το βλεπω να ειναι απο καλιμπραρισμα.ολα τα βιντεο δειχνουν αυτο.οπου υπαρχει σκια ασπουμε και δεν εχει φως, δεν διακρινεται τιποτα.μια μαυριλα μονο.

Κριμα και μαρεσαν τα χρωματα της και το καταληκτικο hdr της.αλλα με αυτα που βλεπω δεν θα το ρισκαρω και μαλλον θα παιξω λαχειο και θα παω για qled 8f και ελπιζω να μην εχω προβληματα οπως πολυς κοσμος

Δημοσ.
α11 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Δυσκολο το βλεπω να ειναι απο καλιμπραρισμα.ολα τα βιντεο δειχνουν αυτο.οπου υπαρχει σκια ασπουμε και δεν εχει φως, δεν διακρινεται τιποτα.μια μαυριλα μονο.

Κριμα και μαρεσαν τα χρωματα της και το καταληκτικο hdr της.αλλα με αυτα που βλεπω δεν θα το ρισκαρω και μαλλον θα παιξω λαχειο και θα παω για qled 8f και ελπιζω να μην εχω προβληματα οπως πολυς κοσμος

καταρχήν αυτο που βλεπεις δεν ειναι αυτο που δειχνει. Ειναι τραβηγμένες οι σκηνές με κάμερα? με κινητο? με φωτογραφικη? Τι ποιότητα βγαζει αυτο που τραβάει? μπορει να αποτυπωσει ολο το χρωματικο φασμα? τι ρυθμισεις εχει η τηλεοραση?Παρε έναν σκληρο και πηγαινε δες απο κοντά τα πραγματα πως ειναι.δες και την q led δες και την Sony, και οποια σου αρεσει παίρνεις..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...