woox-2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Παίδες θέλω γνώμες για το συγκεκριμένο μοντέλο από κατόχους αν γίνεται. Κυπριακή αγορά μιλώ τώρα, μοντέλο 2017 sony Led έχουν μείνει λίγες σφραγισμένες σε αυτό το κατάστημα, στα 1500 Κύπρο δεν βρίσκεις κάτι αντίστοιχο, επομένες που σκέφτομαι είναι Samsung nu8002 1600 ευρώ , και η q6fn 1650 ευρω 65 αρες μιλώ. Διαβάζω reviews κτλ, η Sony πιο πάνω, μαζί την άλλη 9 σειρά του 2017 λένε είναι από τις καλύτερες Led που βγήκαν ποτέ , αυτό που με προβλήματιζει κυρίως είναι το άσχημο gray uniformity και μέτριο black uniformity σύμφωνα με το rtings.com. Θα μου πει κάποιος μην τα εμπιστεύομαι και τόσο. Και όμως 4 τηλεόρασεις που άλλαξα από το 2016 ότι γράφουν ισχύει τα πάντα σχεδόν. Και βλέπω αρκετά αθλητικά εγώ παίζω Fifa, κτλ τώρα να βλέπω dirty screen effect και banding δεν θα το δεχτώ . Όσοι έχουν ζήσει το dirty screen effect σε αθλητικό περιεχόμενο είναι αρκετά άσχημο για εμένα, καλύτερα να έχω λίγα καμένα πιξελ clouding πάρα γραμμές κατά την κίνηση τις κάμερας. Ψάχνω, μελέτω αρκετά το θέμα για να επιλέξω ένα μοντέλο που να αποδέχομαι, τα οποία προβλήματα μπορεί να έχει. Τελοσπαντον αν είναι δυνατόν θέλω γνώμες από κατόχους τις συγκεκριμένης . Ευχαριστώ η αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πόσο που διαθέτω 1750 ευρώ Gray uniformity παίρνει 7 στα 10 στο rtings.com. όσο πιο μεγάλες ίντσες είναι πιο έντονο, αυτή που έχω τώρα 65 άρα πολύ λίγο φαίνεται δεν σε ενοχλεί, αλλά παλιότερα που είχα το 2016 την 70 άρα ku 6000 είχε πολύ άσχημο gray uniformity vertical banding στα αθλητικά φαινόταν άσχημα, και ήταν βαθμολόγημενο αν δεν κάνω λάθος με 7.3 στο rtings.com αυτή τώρα είναι στο 7 θα φαίνεται μιλάμε τώρα για λεπτομέρειες που μόνο όσοι γνωρίζουν το θέμα θα καταλάβουν.
metallica 13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Φίλε πάρε μια xe85 sony για την δουλειά που θες!κατάπληκτικη τηλεόραση για αγώνες κτλπ και αρκετά οικονομική!
woox-2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Σε αυτο το μοντέλο (xe85) πήγαινα 75 άρα αλλά με ips panel στα 1750 ευρώ, και πλέον το σκέφτομαι, αντί μέγεθος να πάρω κορυφαίο va panel. Έχω είδη μια 65 άρα τώρα του 2016 120hz panel ips, σχετικά average μαύρο χρώμα για ips τηλεόραση( και καλύτερη Led τηλεόραση το 2016 οσο αφορά αθλητικό την περιεχόμενο, σύμφωνα με το rtings.com ) και πουλήσα ευτυχώς, σε καλή τιμή την δεύτερη μου 65 άρα lg uh615v 3k ips panel, αυτή ναι ήταν μέτρια τηλεόραση, με τελείως γκρίζο αντί μαύρο. Αν είχα σαν προτεραιότητα μου, να βλέπω μόνο ταινίες, ναι το va panel είναι μονόδρομος, αλλά η χρήση που κάνω, είναι Gaming (ps4 pro, pc 1080ti ενωμένο με τηλεόραση, αθλητικά και σειρες και σπάνια ταινίες. Τα οποία παραδόξως, πάει καλά ένα ips panel ενωμένο με pc. Επειδή στο παρελθόν είχα την Samsung 70 άρα Ku 6000 va panel και πέραν του μαύρου έχω καλύτερη εμπειρία με την ips 65 άρα sony. Και τώρα το σκέφτομαι. Είμαι σε τεράστιο δίλημμα τι να πάρω. Στη ουσια ζω σε ένα Gaming Men cave, με 65 άρα τηλεόραση στο δωμάτιο τούμπανο 4k pc ενωμένο με κονσόλες, ( 1000 παιχνίδια φιγούρες κτλ) σύστημα ήχου κτλ. Και το ίδιο έχω και στο σαλόνι μου με hdmi από το pc. Εσείς θα κάνατε παραχώρησεις σε καλό μαύρο και 65 άρα για μέτριο μαύρο και 75 άρα;;;;;;
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εγω φιλε μου ειμαι υπερ των ιντσών... Θα προτιμούσα 'οσο μεγαλυτερη τηλεοραση κι ας θυσίαζα λιγο απο την ποιότητα.. Αλλά να σου προτείνω κάτι, δεν πρόκειται... Ειδες και στα άλλα θεματα τι γινεται πλεον... Κανενας σεβασμος στον καταναλωτη ειτε δινει 100 ευρω ειτε 3.000 ... Αν εχεις τυχη διάβαινε ειναι πλεον όλες οι μαρκες... Παίρνεις f&u και σε παει 3-4 χρόνια με 400 ευρω...Παίρνεις σονυ η΄σαμσουνγκ μς 2.000 ευρω κτλ και απο την πρωτη εβδομαδα τρεχεις και δεν φτάνεις απο τα προβλήματα... Θέμα καθαρά τύχης λοιπόν και καλη αγορά να έχεις...🙂 1
woox-2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Άστα φίλε δυστυχώς, τα έζησα και εγώ, και με Samsung 70 άρα το 2016, 3 πάνελ μου άλλαξαν και με sony το 2017. Δυστυχώς ότι και να αγοράσεις πλέον, από τηλεόραση, είναι πραγματικά λαχείο. Απλά ήμουν τυχερός πριν 3 μήνες πούλησα την μια 65 άρα που είχα lg uh615v rgbw panel ( ευτυχώς) στα 800 ευρώ, και κέρδισα 1000 ευρώ στο κινο χαχαχα και έκανα ένα budget 1750 ευρώ και σκέφτομαι τι να αγοράσω, γυναίκα στο κεφάλι μου δεν έχω αυτό το διάστημα, οπότε δεν έχω περιορισμούς και έξοδα Black friday ομως πρέπει να αποφασίσω τι θα πάρω σίγουρα. Είχα στο παρελθόν 70 άρα Samsung ku6000 είχε όλο προβλήματα, και μου έδωσαν 2 65 αρες από το κατάστημα. Πούλησα την μια και τώρα σκέφτομαι τι να πάρω. Δεν είχανε και τρομερή διαφορά η 70 από την 65 άρα μου, 10 cm. Αλλά εντάξει 75 άρα είναι αλλού, σε σχέση με την 65 άρα που έχω τώρα, εννοείται υπάρχει διαφορά.
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ναι το ξερω , τα διαβασα όλα πριν λίγο... Να σκεφτεις αυτα εχουν χρόνια που γινονται,δεν ειναι καινούργια... Κι εγω οταν εψαχνα, βασει αυτης της λογικης, πηρα μια 42αρα arielli στα 220 ευρω και δεν με νοιαζει και τιποτα που λεει ο λογος.. 2 χρόνια τωρα φτου μη την ματιασω, κανενα θεμα... Τα περισσοτερα πανελ πλεον vestel τουρκικα ειναι..Και philips νομιζω εκει συναρμολογουνται για Ευρωπη... Βαρεθηκα να βλεπω να πληρωνουμε τις μάρκες που το μονο που προσφερουν πλεον ειναι το ονομα και στην πράξη ταλαιπωρία και σκατούλες.. 1
woox-2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ στο παρελθόν είχα μια LG 42 ιντσών 330 ευρώ την πηρα, από το κατάστημα του θείου μου, και με έβγαλε 4 χρόνια χωρίς προβλήματα, χωρίς τίποτε, Gaming, υπολογιστής, αμέτρητες ώρες σε σειρές, και έκανα το λάθος και μπήκα στο τρύπακι για μεγάλες τηλεόρασεις, και όλο προβλήματα, καμένα πιξελ είχα clouding banding κτλ. Ελπίζω τώρα ότι και να πάρω, να φανώ τυχερός , γιατί δεν αντέχω άλλη ταλαιπωρία. Κοίτα κάποιο πρόβλημα σίγουρα θα έχει χαχαχα οπως έχουν όλες δυστυχώς, απλά να μην επηρεάζει την εμπειρία θέασης , και θα το δεκτό. Αλλά να μου έρθει με καμένα πιξελ κτλ, γμτ λίγο clouding το αντέχω και λίγο dirty screen effect, ως εκεί όμως.
metallica 13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά όσο περισσότερες ιντσες τόσο μεγαλύτερα προβλήματα και μέχρι ένα σημείο είναι και λογικό..για εμένα το ιδανικό μέγεθος είναι 55 μάξιμουμ 65 ίντσες και σε καμία περίπτωση τα πολύ ακριβά μοντέλα!για αυτό προτείνω και την συγκεκριμένη τηλεόραση μιας και Είμαι κάτοχος και έχω μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένος!ο κολλητός μου έχει την χe 9005 η όποια overall είναι καλύτερη τηλεόραση άλλα έλα που έχει έντονο clouding παρόλο το local dimming που κάνει σε σημείο που σε κάνει να απορείς ποια από της δύο έχει καλύτερο πάνε!γενικά η σειρά 9000 της sony είναι κορυφή αμά πετύχεις Καλό πάνελ!προσπάθησε να παρεις va πάνελ πάντως φιλαράκι..ότι και αν πάρεις!Εγώ με ips πάντα είχα έντονα προβλήματα!Μόνο σε φως αποδίδει Καλά το ips! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από metallica 13
woox-2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω άφησε να προσπαθήσω να σου βγάλω κάποιες φωτογραφίες, να δείτε πως φαίνεται σε απόλυτο σκοτάδι, η 65 αρα που έχω τώρα 65xd7505 ips panel , είναι τρομερή στα παιχνίδια, αθλητικά και σειρες , πολυ φωτεινη ωραία χρώματα, επειδή είχα εμπειρία 4 μήνες με την va 70 ρα ku6000 μπορώ να σου πω η Sony υστερεί λίγο σε μαύρο και contrast αλλά χρώματα είναι πολύ καλύτερη από την άλλη που είχα με va panel. Απλά θυμάμαι η ku6000 μπορούσε να γίνει πιο φωτεινή. Εντάξει η άλλη που είχα η LG uh615v ήταν απλά τραγική, τέλειως γκρίζο rgbw fake 4k panel τα πιο μέτρια πάνελ ips τα αρχικά τις lg. Παίζω uncharted 4 στο ps4 pro είναι απίστευτο το πως φαίνεται στη ips τηλεόραση μου σκοτάδι μιλάω , και βάζω και βίντεο στο YouTube να δω πως φαίνεται σε άλλες τηλεόρασεις είτε oled είτε Hi end Led, και δεν βλέπω τρομερή διαφορά.( εννοείται έπαιξα και στη 70 άρα va ku6000 Uncharted 4, λίγο καλύτερα χρώματα η ips panel sony) Κοίτα είχα την ευκαιρία για αμέσες συγκρίσεις με το μάτι κιόλας, γιατί ήμουν στη πόρτα δωματίου και σαλονιού και έβλεπα Va panel στο σαλόνι και ips στο δωμάτιο. Εντάξει φυσικά δεν θα μιλήσω για γωνίες θέασεις γιατι 10 εκατοστά πιο δεξιά αριστερά να πας ξεθωριαζε. Είμαι σε δίλημμα έχω δύο βδομάδες να αποφασίσω. Δηλαδή αυτή η 75 αρα η Sony είναι ips panel εχει τα αρνητικά τις, αλλά έχει τα καλούδια αυτής τις σειράς. Εντάξει φυσικά τώρα μιλάω για entry level va panel με σχετικά καλο ips panel, στα hi end μοντέλα, το πράγμα μπορεί να αλλάζει, αλλά η ku6000 στο rtings.com σε contrast και μαύρο, ήταν σχεδόν άριστη καλύτερα βαθμολόγημενη από 9 σειρες, φυσικά παίζουν ρόλο αλλά πράγματα στις hi end tv κίνηση, 100 αρι πάνελ hdr10 κτλ. Μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο θα είμαι στο δίλημμα χαχαχα High end 65 ιντσες τηλεόραση versus 75 ίντσες τηλεόραση enrty level ( γιατί μπορεί να πάρω και va panel 75 άρα φθηνά μοντέλα nu7122 και mu 6100, υπάρχουν ακόμη, η την midrange 8 σειρά 75 άρα ips που αναφέρα στο δεύτερο μου post. Μπέρδεμα μεγάλο και όλες αυτές οι πληροφορίες που λέω σε ένα post, χαχαχα απολογουμαι εντομεταξυ γράφω από κινητό και γρήγορα .
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Παντως ο,τι και να πάρεις, άνοιγμα στο μαγαζι της συσκευασιας, τσεκάρισμα για pixels κτλ και ο,τι άλλο μπορείς🧐 πρίν την απομάκρυνση απο το ταμείο... Γιατι μετα...Την συνέχεια την ξέρεις....😡😡😡 1
woox-2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλά αυτό εννοείται πλέον φίλε, είδη τους έχω πείσει παλιότερα και μου την άνοιξαν πριν πάρω τηλεόραση 65 άρα , όταν θα πάω εκεί με τα μετρητά στο χέρι και τους πω, ότι θα την πάρω, απλά θέλω να την άνοιξουμε, να με αφήσουν μόνο μου μια ώρα χαχαχαχα με φακό, να περάσει από εξονυχιστικο έλεγχο , ακόλουθος να την βάλουν πίσω στο κουτί τις, και delivery σπίτι μου. Όπως σας έχω πει και σε άλλα post, στη Κύπρο αυτό γίνεται ειδικά αν ξέρεις να χειρίζεσαι καταστάσεις . Βλέπεις τι παίρνεις τέλος, πόσα ακούσαμε για σπασμένο πάνελ κατά την μεταφορά. 1
metallica 13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Έτσι όπως το θέτεις δεν υπάρχει διλλήμα Κατα την άποψη μου..65 high end με κλειστά μάτια..η μέρα με την νύχτα και με την xd7505 που έχεις..είναι άλλο επίπεδο η σειρά 9000..
woox-2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αυτο σκέφτομαι xe85 75 άρα ips panel, αλλά με τα ίδια καλούδια που έχει δική σου στις 65 ιντσες με va panel. Επειδή εγώ ταινίες δεν βλέπω, είναι το τελευταίο πράγμα που κάνω σε μια τηλεόραση. Παίζω παιχνίδια ps4 pro η pc 1080ti 4k, βλέπω αθλητικά και σειρες, σε αυτά που κάνω εγω, η βαθμολογία του rtings.com ήτανε 8 αρι, και καλύτερη, από αντιστοιχες τηλεόρασεις με va panel, ταινίες χάνει αρκετά το ips . Για αυτό είμαι σε δίλημμα. Ναι μεν πλέον σε όλα τα φορουμ, προτείνουμε όλοι, και εγώ το ίδιο, va panel σε σχέση τα ips, λόγω του ότι υπερτερεί στα μαύρα και contrast, αλλά έχουμε στο μυαλό μας, τις ταινίες περισσότερο σαν χρήση για τον άλλον . Είμαι 50 /50 λόγω του ότι είχα και va panel τηλεόραση, και ips τηλεόραση και ημουνα πολύ ευχαριστημένος. 75 άρα είναι Σινεμά ρε γμτ. 55 άρα έκανα δώρο τον γονιών μου πέρσι, και μου φαίνεται πλέον μικρή, ερχόμενος από 70 και 65 ιντσες, πλέον 65 άρα την θεωρώ σαν όριο κίνηματογραφικης θέασης. Είναι λίγο απόλαυση να βλέπεις το μισό σου δωμάτιο όλο οθόνη Και διάβασα και εδώ αρκετά προβλήματα γμτ με sony με καμένα πιξελ, clouding, δεν με ενοχλεί εμένα τόσο το clouding, όσο τα καμένα πιξελ και dirty screen effect φτάνει να είναι σε φυσιολογικό επίπεδο, φυσικά. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από woox-2
woox-2 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (Εντομεταξυ ή sony μου η xd7505 ips πάνελ, δεν έχει clouding και είναι ips panel, και είναι η δεύτερη που έχω σε διάστημα 2 χρόνων, η πρώτη μπήκε μύγα στο πάνελ , επειδή δουλεύει αρκετές ωρες τράβηξε θερμότητα φαίνεται, και μου την άλλαξαν, στη πρώτη είχε λίγο clouding κάτω αριστερά αυτή είναι μια χαρα ,από εμπειρία θέασεις άψογη, ακόμα και στις ταινίες, δεν φαίνεται διάχυσης φωτός κτλ, μόνο το average μαύρο. Είναι λαχείο τελικά όλα Led μοντέλα, τώρα να κυκλοφορήσει η microled τεχνολογία πως την λένε, μήπως διορθώση όλα αυτά.)
metallica 13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Φίλε Έτσι όπως μου τα λες Είσαι πραγματικά τυχερός που έχεις πετύχει τέτοιο ips πάνελ!!Εγώ πριν είχα την xd8307 με ips πάνελ αντίστοιχα και είχα προβλήματα!έντονο clouding άθλια μαύρα κτλπ!Μήπως να μην πάρεις τπτ μιας και Είσαι τόσο τυχερός?να ξέρεις παίζει πολύ σκουπίδι έξω πλέον στις τηλεοράσεις!η sony το έχει γυρίσει στα ips η Sammy τα φετινά μοντέλα είναι χειρότερα από τς περσινά η lg πέραν oled είναι πολύ πίσω στα υπόλοιπα entry-mid range μοντέλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα