Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα NetMod σε Mandrake 9.1

Sailsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να συνδεθώ με το Netmod μέσα από το mandrake 9.1 και το πρόγραμμα kppp,αλλά όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν τα καταφέρνω.

Είμαι καινούριος στο χώρο των unix-οειδών λειτουργικών και δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα... :cry: . Οι προσπάθειες που έκανα στηρίχτηκαν σε ένα οδηγό που είχα από την Otenet και σε έναν άλλο από την intracom.

Αφού επανέλαβα πολλές φορές τη διαδικασία, όταν πάω να συνδεθώ στο Log μου εμφανίζεται η εντολή αρχικοποίησης ( ATB40 ) και μετά δε γίνεται τίποτα. Το NetMod είναι συνδεδεμένο σε σειριακή θύρα.

Ελπίζω σε απάντηση και στην κατανόηση σας!! :wink:

Δημοσ.

Ξετσεκαρε το dial tone στις ρυθμισεις.Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και ετσι λυθηκε.Επισης σε καποια settings του netmod για το volume καθαρισε τα πεδια που εχει (νομιζω ειναι 3 πεδια). Για καλο και για κακο κρατησε τες πρροχειρες καπου μην τις χρειαστεις.

Δημοσ.

Φίλε freespirit σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου..

Παρόλα αυτά δεν κατάφερα τίποτα :( !! Τα πεδία για το volume τα είχα από πριν "καθαρισμένα", ενώ έκανα και την αλλαγή για το dialtone που πρότεινες. Δυστυχώς δεν είχα αποτελέσματα.

Παρατήρησα ότι στην οθόνη του kppp γράφει "initialising modem.." και εκεί κολάει, δεν κάνει τίποτα. Αυτή τη φορά δεν μου εμφανίστηκε ούτε η εντολή αρχικοποίησης. Κάτι που παρατήρησα επιπλέον είναι ότι στο κάτω μέρος του log και έξω από το άσπρο πλαίσιο γράφει το εξής: "expecting: ok"!!

Αυτά......Καμιά ιδέα :idea: :idea: ???

Δημοσ.

Se euxaristw aderfe skyline_gr!!!Telika ekana auto pou mou eipes kai sindethika.

Poia einai auti i diadikasia pou les? Aksizei ton kopo?? Tha dw kamia allagh stin taxitita i tipota...??

Thanks anyway :wink: !!!

Δημοσ.

Xairomai pou boh8hsa :D .Gia to deutero tropo ka8e fora pou sundeesai prepei na kaneis to e3hs:

Pas prwta exontas epile3ei 115Kbits ekei pou leei line termination kai epilegeis "CR/LF". Pas kai dokimazeis na kaneis sundesh. Meta apo 5-10 sec akurwneis th sundesh kai pas 3ana stis ru8miseis kai dialegeis sto line termination auto pou exei kanonika. 3anakaneis sundesh kai sundeetai kanonika

Twra logika exeis taxuthta 64Kbits kai oxi 57Kbits. De 3erw kata poso sumferei autos o tropos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...