lefteriskriva Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Πριν ένα μήνα πήρα μια samsung ue49nu7102 και έβαλα και ένα αποκωδικοποιητή της οτε και θέλω να κάνω τηλεχειρισμο και των δύο μηχανημάτων από το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης. Εμένα η τηλεόραση έχει μόνο το anynet(hdmi-cec) και Δεν έχει την ρύθμιση καθολικού τηλεχειριστηριου.Το καλώδιο μου (hdmi) υποστηρίζει cec 2.0. Έχω ενεργοποιήσει και την λειτουργία αυτή από την τηλεόραση άλλα Δεν μπορώ να αλλάζω κανάλια του οτε από το κοντρόλ της τηλεόρασης. Η samsung μου είπε να δω αν ο αποκωδικοποιητής υποστηρίζει cec άλλα όταν πήρα στον οτε μου είπαν ότι δεν ξέρουν. Τι κάνω τώρα? Υ.Γ Σε μια άλλη samsung ενός φίλου που είχε ρύθμιση καθολικου τηλεχειριστηριου μπορούσες να αλλάξεις κανάλια με ένα κοντρόλ.
ksessalonikios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ο δέκτης της cosmote δεν υποστηρίζει cec, η μόνη σου λύση ειναι να πάρεις τηλεκοντρόλ που ελέγχει 2 και παραπάνω συσκευές
lefteriskriva Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 2:29 ΜΜ, ksessalonikios είπε Ο δέκτης της cosmote δεν υποστηρίζει cec, η μόνη σου λύση ειναι να πάρεις τηλεκοντρόλ που ελέγχει 2 και παραπάνω συσκευές Aυτη ήταν η επόμενη μου ερώτηση για το κοντρόλ. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο?
ksessalonikios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Κοιτα, αν θες κάτι απλό με τα oneforall θα κανεις τη δουλειά σου αλλα αν θες να ελέγχεις περισσότερες συσκευές και να το προγραμματίζεις όπως θες τότε τα Logitech ειναι κορυφή.
graphist83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο φιλος σου που ειχε την ρύθμιση καθολικου τηλεχειριστηριου, ειχε και το smart control. Μια μικρη λεπτομέρεια αυτη. Οι samsung TV με το smart control εχουν την δυνατότητα να χειριστούν σχεδον οποιαδήποτε συσκευή μεσω λογισμικού. Είτε μεσω HDMI CEC ειτε μεσω infrared. Η 7102 δεν εχει smart control ουτε bluetooth για να βαλεις. Η λυση ειναι η προαναφερθεσα. Κοντρολ τριτου κατασκευαστή που κανει και για τα 2. Πχ one for all, e - space, logotech κτλ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από graphist83
lefteriskriva Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Έγινε παιδιά ευχαριστώ πολύ. Έχετε να πρωτεινετε κάποιο συγκεκριμένο μοντελάκι για κοντρόλ η Δεν παίζει.και τόσο ρόλο? Εγώ θέλω να ελέγχω Αυτά τα δύο και.μια ηχομπαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα