Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα φορητό ραδιόφωνο με Bluetooth που να συνδέεται με ηχείο jbl flip 3 και extreme. Τα παίρνω στο ψάρεμα και δεν λέει σύνδεση ίντερνετ στο κινητό για να έχω ράδιο. Έχετε κάποιο ιποψση να κάνει αυτό που θέλω?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nikpar00 είπε

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα φορητό ραδιόφωνο με Bluetooth που να συνδέεται με ηχείο jbl flip 3 και extreme. Τα παίρνω στο ψάρεμα και δεν λέει σύνδεση ίντερνετ στο κινητό για να έχω ράδιο. Έχετε κάποιο ιποψση να κάνει αυτό που θέλω?

Και το flip3 & to extreme εχουν line-in για εξωτερικη πηγη ηχου οποτε το Bluetooth δεν ειναι απαραιτητο για συνδεση.

Μια καλή επιλογη ειναι το ΑΚΑΙ ABTS-11 που ειναι Bluetooth ηχειο κομπλε με ραδιο και SD card σε χαμηλη τιμη, οποτε δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο.

Να πας σε ραδιοφωνο θα ειναι σιγουρα πιο ακριβη αλλα και ογκωδης λυση και bluethooth handsfree με radio αφενος ειναι ακριβα εαν πας σε επωνυμο οπως το Sony SBH54 ειτε θα ειναι κακης ποιοτητας. Σε καθε περιπτωση η ελειψη κεραιας σημαινει και κακη ληψη σηματος.

Παιρνεις ενα οποιοδηποτε μικρο φθηνο δεκτη FM και συνδεεις την εξοδο για ακουστικα με την εισοδο ηχου στα ηχειακια σου. Απλο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikpar00 είπε

Αυτό https://www.skroutz.gr/s/10133728/Imperial-Dabman-1.html

μπορεί να ενωθεί με Bluetooth με το flip η το extreme? Δεν θέλω καλώδια. 

Λεει:

«Συνδεσιμότητα : AUX, Bluetooth, Headphones»

Πολυ ακριβό δεν ειναι στα 55€ για ενα απλο ραδιάκι??? Και μαλιστα ανωνυμο;

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...