Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μη με αφήσετε να γράψω αλλα απόψε γιατί βγήκα για φαγητό και έχω πιει. 😛 

Κι άλλο! Κι άλλο! Κι άλλο!🤣

Πέρνα και μια απ το antifitness μετά

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα τα νηματα της apple ειναι τα καλυτερα, δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εμενα ανοιγει η καρδια μου..Γινόμαστε πάντα μια ωραία ατμόσφαιρα....😭

Δημοσ.

Σε κάτι πιο γραφικούς κι από τα γραφικά που δε θα δουν ποτέ σε παιχνίδια στο Mac, έχω να παραθέσω αυτήν εδώ τη φωτογραφία.

Μετά τις κανονικές μου σπουδές κι επειδή θέλω να κερδίζω επιχειρήματα σε forum, αποφάσισα κι έκανα αυτό:

OuVq8xT.jpg

Για πείτε μου πάλι κάτι για το υγρό ήλιο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fytotech είπε

Σε κάτι πιο γραφικούς κι από τα γραφικά που δε θα δουν ποτέ σε παιχνίδια στο Mac, έχω να παραθέσω αυτήν εδώ τη φωτογραφία.

Μετά τις κανονικές μου σπουδές κι επειδή θέλω να κερδίζω επιχειρήματα σε forum, αποφάσισα κι έκανα αυτό:

OuVq8xT.jpg

Εγώ δεν τα πάω καθόλου καλα με τη φυσική δεν ειναι ο τομέας μου.

αυτοι εδώ ομως κατι λένε για υγρό  Ήλιο 

http://www.ims.demokritos.gr/ims_servicelab.php?ergo=PY03

Επεξ/σία από margaritagr
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, fytotech said:

OuVq8xT.jpg

Πω πωωωωωωω.  Και τώρα τι θα κάνουμε που το πρόβλημα παρουσιάζεται στο αέριο και όχι στο υγρό που μετά εξατμίζεται (λέμε τώρα)! 

Btw η γραφή σου παρουσιάζει μια αστάθεια και στο φιναλε γίνεται κάτι σαν εκθέτης σε εξίσωση! 😛 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, margaritagr said:

Εγώ δεν τα πάω καθόλου καλα με τη φυσική δεν ειναι ο τομέας μου.

αυτοι εδώ ομως κατι λένε για υγρό  Ήλιο 

http://www.ims.demokritos.gr/ims_servicelab.php?ergo=PY03

Είναι στο επόμενο εξάμηνο αυτά. 😛 

Just now, fytotech said:

Διάβασε την πρώτη πρόταση σε αυτό που παράθεσες.

Η διαρροή που έγινε βέβαια έγινε σε νέα μονάδα με μηχανήματα σαν και αυτά που περιγράφει η πρώτη παράγραφος. 😛 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είναι στο επόμενο εξάμηνο αυτά. 😛 

Η διαρροή που έγινε βέβαια έγινε σε νέα μονάδα με μηχανήματα σαν και αυτά που περιγράφει η πρώτη παράγραφος. 😛 

Κι όχι μόνο εκεί. Πραγματικά λέτε πως δεν ξέρουμε φυσική, Αγγλικά και δε βλέπουμε τα βίντεο πριν γράψουμε. Εσείς το βλέπετε; Ή δε φαίνεται στο laptop επταετίας σας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο άσχετο, αλλά πώς σε κάθε νήμα της apple πετάγεται κάποιος να γράψει σαν επιχείρημα πόσο κοστίζει η μετοχή της, πόσο κοστίζει η εταιρεία κτλ κτλ..... Ποτέ δεν κατάλαβα την ισχύ του επιχειρήματος αυτού 😋

Όσο για το throttling,  πιστεύω και γω ότι πολλοί θα πατήσουν απλώς ΟΚ χωρίς να διαβάσουν καν το μήνυμα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ συσκευή που να κλείνει σε απαιτητικά tasks, απλώς τελείωνε πιο γρήγορα η μπαταρία αν αυτή είχε πρόβλημα ή έκλεινε απροειδοποίητα όταν είχες πχ 20% μπαταρία . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συμβαίνει αυτό το "κρασάρισμα" λόγως αυξημένης χρήσης και μάλιστα σε νεότερες συσκευές.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Εγώ όντως δεν ξερω Φυσική πάντως δεν το πα έτσι. 

1 λεπτό πριν, Pseudonumo είπε

Λίγο άσχετο, αλλά πώς σε κάθε νήμα της apple πετάγεται κάποιος να γράψει σαν επιχείρημα πόσο κοστίζει η μετοχή της, πόσο κοστίζει η εταιρεία κτλ κτλ..... Ποτέ δεν κατάλαβα την ισχύ του επιχειρήματος αυτού 😋

Όσο για το throttling,  πιστεύω και γω ότι πολλοί θα πατήσουν απλώς ΟΚ χωρίς να διαβάσουν καν το μήνυμα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ συσκευή που να κλείνει σε απαιτητικά tasks, απλώς τελείωνε πιο γρήγορα η μπαταρία αν αυτή είχε πρόβλημα ή έκλεινε απροειδοποίητα όταν είχες πχ 20% μπαταρία . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συμβαίνει αυτό το "κρασάρισμα" λόγως αυξημένης χρήσης και μάλιστα σε νεότερες συσκευές.

Βασικά δεν ειναι επιχείρημα, προσωπικά δεν το γράφω κιόλας. Απλά σε καποια θρεντ για νέες συσκευες έμπαιναν συγκεκριμένα troll/haters οι οποίοι μας έγραφαν πως κανεις δε θ αγοράσει αυτά τα σκουπίδια και θα πάνε άπατα και η Apple θα κλείσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφυγα ηρθα 10 σελιδες ακομα. Δηλαδη αν εγραφα θα ειχαμε 55 σελιδες τωρα. Παμε γερα μπραβο.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 hour ago, Paragontas-x said:

Για ακόμα μια φορά.

Αυτά είναι:

Να σαι καλα, μας ανοιξες τα ματια. Μηπως εχει γινει αντιστοιχο πειραμα και με βολφραμιο; Pliz απαντηστε καποιος επειγον...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Εγώ όντως δεν ξερω Φυσική πάντως δεν το πα έτσι. 

Οτε εγω ειμαι κανας δυνατος γνώστης αλλά ειδα το βιντεακι κι εγραφε για υγροποιημένο ήλιον κτλ και γι αυτο το παρέθεσα....

Και μια γρηγορη ματια που εριξα στο google βρήκα κι άλλους πολλούς αγράμματους που ονειρεύνται οτι υπάρχει υγρό ήλιο..

Να ενας ετσι τυχαία...

http://www.physics.ntua.gr/gr/dpms/diplomatikes/2016/tzifas.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.pagenews.gr/2018/11/02/kosmos/tim-kouk-to-24oro-tou-afentikou-tis-apple-den-tha-to-antexe-oute-yperathlitis/

Εγώ πάντως τρώω το ίδιο πρωϊνό, ακριβώς το ίδιο.Επίσης λατρεύω το μπέικον και εγώ..! 

Ξυοναω την ίδια ώρα 3:45 για να πάρω το φορτηγό από το γκαράζ. Μπας και είμαι tim cook material? Insomnia προσεχε θα σε αγοράσω πριν καλα καλά γίνω apple.😎

Επεξ/σία από aris1986
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...