Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ντάξει παιδιά επανήλθαμε στο φυσιολογικό 1τρις$. 

Αντε να ηρεμήσουμε λίγο. 

Ειναι και down το section των αγγελιών ήμουν έτοιμος να βάλω το Se για πούλημα/σκότωμα. 

CA5C1E0F-9E4D-474C-84D8-30EF7C3CD3E9.jpeg

Ευτυχώς γιατί είχα αγχωθει ότι θα έχουμε άνοδο τιμών Χριστούγεννιατικα για να καλύψουν το έλλειμμα.

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως καταλήξαμε να κουβεντιάζουμε οτι το ένα κρατάει 5 μέρες, το άλλο 1, το άλλο 2 κ.λ.π. ΚΛΑΙΝ! Κάθε λίγο και λιγάκι φορτίζουμε όλοι μας!

Δυστυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο τεχνολογικά σε μπαταρία για να μπορέσουμε επιτέλους να μιλήσουμε για ενεργειακή επανάσταση στο θέμα των φορητών συσκευών. Όλα τα άλλα είναι σαχλαμάριτσες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Stamer είπε

Πάντως καταλήξαμε να κουβεντιάζουμε οτι το ένα κρατάει 5 μέρες, το άλλο 1, το άλλο 2 κ.λ.π. ΚΛΑΙΝ! Κάθε λίγο και λιγάκι φορτίζουμε όλοι μας!

Δυστυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει ακόμα κάτι νεότερο τεχνολογικά σε μπαταρία για να μπορέσουμε επιτέλους να μιλήσουμε για ενεργειακή επανάσταση στο θέμα των φορητών συσκευών. Όλα τα άλλα είναι σαχλαμάριτσες.

Μάλλον άχρηστη λειτουργία.Οταν δίνεις 1200€ για να χεις εναν γρήγορο επεξεργαστή δεν θα κολλήσεις στα 50€ να αλλάξεις μια μπαταρία και να χαίρεσαι τις επιδόσεις ενός a11 για τα επόμενα 2 χρόνια.Απο το να παίζεις με ένα πετσοκομμενο επεξεργαστή.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Άσχετο... αυτή τη στιγμή φορτίζω ένα iphone 4 (με ios 5.0.1 παρακαλώ). Δεν έχει sim φυσικά μέσα (και είναι και jailbreaked) αλλά νομίζω με sim θα κρατούσε 1,5 μέρα τουλάχιστον έτσι όπως το κόβω... Στα 20 χρόνια που χρησιμοποιώ φορητές συσκευές, παντού παρατηρούσα το ίδιο. Μέρες και μερούλες η μπαταρία για κανα εξάμηνο και μετά (όσα χρόνια κι αν περάσουν) στις 1 με 2 μέρες. ...εκτός από τα ipad που μου φαίνεται απίστευτη η μπαταρία. Στα ipad μόνο κάποιες εφαρμογές έχουν καταφέρει να ρουφάνε σα φραπε τη μπαταρία

Δημοσ.

Πάντως @billdanos κάτι τρέχει με τις μετρήσεις γιατί είναι πραγματικά αδύνατο, ειδικά με τα charging cycles που του κάνεις, να χάσει 1% μέσα σε ένα χρόνο. 

1 λεπτό πριν, Istros είπε

Μάλλον άχρηστη λειτουργία.Οταν δίνεις 1200€ για να χεις εναν γρήγορο επεξεργαστή δεν θα κολλήσεις στα 50€ να αλλάξεις μια μπαταρία και να χαίρεσαι τις επιδόσεις ενός a11.

Που και τα 50 πολλά είναι αλλά πληρώνεις φόρο επωνυμίας εδώ. Η μαλακία είναι ότι χάνεις αδιαβροχοποίηση αν σου το ανοίξουν 😕

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stamer είπε

Κάθε λίγο κ λιγάκι δεν φορτίζουμε όλοι . Ο πιο φανατικός hater της xiaomi δεν θα σου πει ότι υπάρχει xiaomi με αυτονομία κάτω από μέρα ,με εξαίρεση το mi a2 που έχει όντως μικρή μπαταρία 

Δημοσ.

Βλέπω την είδηση 2 ώρες πριν με το που ανέβηκε, 0 σχόλια. Βλέπω 2 ώρες μετά 250 σχόλια.

Και οι περισσότεροι μπήκανε για άλλη μια φορά απλά για να πούνε πόσο πρόβατα είναι αυτοί που αγοράζουν Apple κινητά και πόσο έξυπνοι είναι οι ίδιοι με τις κινεζιές τους.

Για να καταλάβουμε δηλαδή, για τι επιπέδου κόμπλεξ μιλάμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Κάθε λίγο κ λιγάκι δεν φορτίζουμε όλοι . Ο πιο φανατικός hater της xiaomi δεν θα σου πει ότι υπάρχει xiaomi με αυτονομία κάτω από μέρα ,με εξαίρεση το mi a2 που έχει όντως μικρή μπαταρία 

hater  της xiaomi?  χα0χ0χα0χ0α 

Οκ ζησαμε να το ακουσουμε και αυτο ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BlueBlade είπε

Βλέπω την είδηση 2 ώρες πριν με το που ανέβηκε, 0 σχόλια. Βλέπω 2 ώρες μετά 250 σχόλια.

Και οι περισσότεροι μπήκανε για άλλη μια φορά απλά για να πούνε πόσο πρόβατα είναι αυτοί που αγοράζουν Apple κινητά και πόσο έξυπνοι είναι οι ίδιοι με τις κινεζιές τους.

Για να καταλάβουμε δηλαδή, για τι επιπέδου κόμπλεξ μιλάμε.

μπες και στο θεμα του macbook air, πιο πολυ διαβαζεις για windows παρα για το μηχανημα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vargas είπε

To xaiomi μου το πήρα την άνοιξη. Κλασσικά πρώτος μηνας... 5-6 μέρες για φόρτιση. Πλέον, στι 2,5 τουλάχιστον. Ούτε αίσθηση μου κάνει, ούτε με χαλάει. Πάντως το 2,5 μέρες (που σε λίγο θα γίνει 1,5 μέρα) μου φαίνεται "φόρτιση κάθε λίγο και λιγάκι". Κατά τα λοιπά, μια χαρά το ευχαριστιέμαι (με τα καλά του και τα κακά του)

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

μπες και στο θεμα του macbook air, πιο πολυ διαβαζεις για windows παρα για το μηχανημα. 

Δεν έχω καμία αμφιβολία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

To xaiomi μου το πήρα την άνοιξη. Κλασσικά πρώτος μηνας... 5-6 μέρες για φόρτιση. Πλέον, στι 2,5 τουλάχιστον. Ούτε αίσθηση μου κάνει, ούτε με χαλάει. Πάντως το 2,5 μέρες (που σε λίγο θα γίνει 1,5 μέρα) μου φαίνεται "φόρτιση κάθε λίγο και λιγάκι". Κατά τα λοιπά, μια χαρά το ευχαριστιέμαι (με τα καλά του και τα κακά του)

Α εντάξει ναι . Εγώ νόμιζα ότι μιλούσες για φορτίσεις εντος του 24 Ώρου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Δεν έχω καμία αμφιβολία.

το αστειο ειναι, οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν καν δουλεψει apple μηχανακη, απλα βγαζουν χολη 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ποιος σου είπε πως μετά από ένα χρόνο ή απο 2 θα ενεργοποιηθεί με το ζόρι το throttling σε ένα iphone??? 

Τα βασικά ερωτήματα παραμένουν, πόσοι χρήστες θα ξέρουν την ύπαρξη του και ότι υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης; τον τρόπο που θα ενεργοποιηθεί ( στα μουλωχτά ή θα ερωτηθούν, θα υπάρξει επεξήγηση για το τι κάνει η ενεργοποίηση του; όχι δλδ να γράψουν μόνο ότι αυξάνει την διάρκεια μπαταριάς χωρίς να αναφέρουν το πώς μέσα σε ένα κατεβατό το οποίο θα αποδεχτείς μαζικά μαζί με άλλες αλλαγές, σαν τους όρους χρήσης ένα πράμα) και φυσικά για πόσες ώρες επιπλέον μιλάμε και κατά πόσο θα είναι αντιληπτή η μείωση των επιδόσεων.

Δεν νομίζω ότι οι χρήστες τις apple γενικά φημίζονται ότι ψειρίζουν τις ρυθμίσεις, ένα βασικό selling point της apple είναι ότι δουλεύει “out of the box” απροβλημάτιστα, αν σου περάσουν στα μουλωχτά κάτι τέτοιο και εσύ απλά βλέπεις ότι το κινητό που αγόρασες το 2016 αρχίζει να σέρνετε χωρίς εμφανή λόγο (για εμένα) είναι τραγικό, όπως τραγικό είναι και ότι δεν μπορείς να επισκευάσεις όπου θες την apple συσκευή σου.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...