Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, JcD said:

Ο billdanos, 99% του δείχνει του ανθρώπου!

Δεν ξέρω, δεν τα εμπιστεύομαι τα διάφορα reports. Έχω δει 'υγεία μπαταρίας' 90+ και να μην κρατάει πάνω από 5 ώρες web.

• Like 2
  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, txcellas said:

Kαλα μας κανουν ρε. Εν το μεταξυ σε λιγες μερες κανω 3 χρονια που εχω το 6s το οποιο πεταει πραγματικα και δεν εχω βαλει ακομα την 12ρα. Πραγματικα κανενας φραγμος στην κοροιδεια που κανει η apple στους πελατες της. Ζητησε συγνωμη και μετα..το ξανακανε! Στην υγεια των κοροιδων θα λενε και θα εχουν δικιο!

Αφού δεν έχεις πρόβλημα γιατί ανησυχείς για το throttling αφού δεν θα ενεργοποιηθεί στη συσκευή σου???

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μετά από ένα χρόνο, μια φυσιολογική μπαταρία σε φυσιολογική χρήση δεν έχει αρχίσει ακόμη να παρουσιάζει σημαντικές φθορές. 

Για να απαντήσω και στο παιδί από πάνω που δεν κατάλαβε το σχόλιο μου και έχει δίκιο σε αυτό που λέει...αυτό που λες τώρα είναι σωστό, το 99% όμως που σου δείχνει και μας δείχνεις δεν παίζει σε καμία των περιπτώσεων, ούτε σε κινητά ούτε σε αυτοκίνητα ούτε σε πυραύλους! Άλλα προγράμματα health χρησιμοποίησες και σου έδειξαν το ίδιο?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SeaLion είπε

To περιβόητο throttling δεν είναι ενεργοποιημένο by default σε κάθε συσκευή.

Όταν και εάν η απόδοση της μπαταρίας έχει πέσει πλέον κάτω από κάποιο επίπεδο που θα προκαλέσει κάποιο αναπάντεχο shutdown, τότε στην επόμενη εκκίνηση της συσκευής το mode αυτό θα είναι ενεργοποιημένο. Πρέπει να γίνει unexpected shutdown για να ενεργοποιηθεί. Δεν μπορεί ο χρήστης να ενεργοποιήσει μόνος του αυτό το throttling mode. Δεν είναι το ίδιο με το low power mode (λειτουργία χαμηλής ισχύος) που ο χρήστης ανοιγοκλείνει όταν θέλει να κρατήσει πιο πολύ η μπαταρία του ή ενεργοποιείται αυτόματα όταν το επίπεδο φόρτισης πέσει κάτω από το 20%.

Ο χρήστης μπορεί να το απενεργοποιήσει το throttling mode μετά - δεν ξέρω αν η συσκευή τον ενημερώνει ή όχι για την ενεργοποίηση αυτή, δε μου έχει συμβεί. Αν έστω ένας εδώ μέσα το έχει όντως πάθει ας μας πει. Αν, αφού ο χρήστης απενεργοποιήσει το throttling, η συσκευή ξανακλείσει χωρίς προειδοποίηση, τότε το throttling θα ενεργοποιηθεί ξανά, ο χρήστης θα πρέπει να το απενεργοποιήσεί ξανά κ.ο.κ.

Με λίγα λόγια η Apple κάνει ό,τι μπορεί για προστατέψει τις συσκευές από τις μπαταρίες τους, όταν και μόνο αν - θα ξαναπώ - η μπαταρία τα έχει φτύσει, (είτε από κακή χρήση είτε από κάποιο ελλάτωμα) σε τέτοιο επίπεδο που δεν σηκώνει πλέον το φορτίο που απαιτούν ο επεξεργαστής και τα κυκλώματα του τηλεφώνου. Αφού πλέον υπάρχει και ενημέρωση και σχετική ρύθμιση, μόνο κακό δεν μπορεί να είναι αυτό και απορώ με όσους ωρύονται εδώ μέσα. Πόσοι δουλεύουν iPhone σε throttling mode? Κανείς;

δε διαφωνώ, αντιθέτως συμφωνώ με την υπαρξη του ως επιλογή. Από την άλλη, αυτα που υποστηρίζεις από που προκύπτουν; 
Εντελώς ενημερωτικά καθώς θέλω να το ψάξω περισσότερο. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Δες λίγο τα βίντεο του Louis Rossmann και τα ξαναλέμε

Όχι άλλο Louis Rossmann.
Μόνο Apple Piraeus Data Center!

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, JcD said:

Για να απαντήσω και στο παιδί από πάνω που δεν κατάλαβε το σχόλιο μου και έχει δίκιο σε αυτό που λέει...αυτό που λες τώρα είναι σωστό, το 99% όμως που σου δείχνει και μας δείχνεις δεν παίζει σε καμία των περιπτώσεων, ούτε σε κινητά ούτε σε αυτοκίνητα ούτε σε πυραύλους! Άλλα προγράμματα health χρησιμοποίησες και σου έδειξαν το ίδιο?

Ναι. Την ίδια ένδειξη ακριβώς είχα και με το:  https://itunes.apple.com/us/app/battery-life-check-runtimes/id1080930585?mt=8 που λειτουργεί με ios πριν από την έκδοση 12. Στη 12 δεν παίζει γιατί δεν μπορεί πλέον να διαβάσει τα δεδομένα της μπαταρίας. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, margaritagr είπε

ΑΧΑΧΑΧΧΑΑ Μα χτες εμφανίστηκε στον φίλο μου και τον κορόιδευα (πρώην χρήστης iOS ο δυστυχής 😛 ) και σήμερα σ εμενα. 

Να μη νομίζετε οτι τα λέω έτσι 😛

66204889-808C-4222-B000-18FFAE158650.jpeg

Το 1300€ για iPhone το καταλαβαίνουμε όλοι.τα 30€ τι είναι ?για να του δώσεις τα φώτα σου?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Ναι. Την ίδια ένδειξη ακριβώς είχα και με το:  https://itunes.apple.com/us/app/battery-life-check-runtimes/id1080930585?mt=8 που λειτουργεί με ios πριν από την έκδοση 12. Στη 12 δεν παίζει γιατί δεν μπορεί πλέον να διαβάσει τα δεδομένα της μπαταρίας. 

Πάω πάσο και μένω λαλάκας! Εγώ με 5 μήνες στο s9+ έχω 89% και φορτίζω το κινητό αυστηρά μεταξύ 30-80% με φορτιστή 800mAh. θεωρώ ότι κάποιο κόλπο έχει κάνει η apple και ξεγελάει τα συγκεκριμένα προγράμματα, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostas93 είπε

Από την άλλη, αυτα που υποστηρίζεις από που προκύπτουν; 

Δεν τα υποστηρίζω εγώ, δεν τα σκέφτηκα μόνος μου.

Ισχύουν. Έτσι δουλεύει το throttling στα iPhones. Ψάξε το αν θες, δεν θα βρεις κάτι άλλο μάλλον. Παλιές πληροφορίες είναι, από όταν έγινε διαθέσιμο/ορατό στα settings το feature.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, JcD said:

Πάω πάσο και μένω λαλάκας! Εγώ με 5 μήνες στο s9+ έχω 89% και φορτίζω το κινητό αυστηρά μεταξύ 30-80% με φορτιστή 800mAh. θεωρώ ότι κάποιο κόλπο έχει κάνει η apple και ξεγελάει τα συγκεκριμένα προγράμματα, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!

Δεν μου φαίνεται φυσιολογική η φθορά που έχεις μέσα σε 5 μήνες... Εγώ το βάζω στο dock το βράδυ πριν κοιμηθώ και το βγάζω το πρωί. Όταν το βάζω, συνήθως η μπαταρία του είναι κάπου στο 30% (κατά μέσο όρο στο λέω γιατί ανάλογα με τη χρηση αλλάζει μερικές φορές). 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μα ούτως ή άλλως θα πρέπει να αλλάξει την μπαταρία του αν παρουσιάσει τόσο σοβαρό πρόβλημα. Τονίζω και πάλι πως το πρόβλημα δεν είναι απλά η μειωμένη αυτονομία αλλά το Peak Performance Capability, που δημιουργεί και τα πιο σοβαρά προβλήματα. 

διοτι οταν υπηρχε το θεμα με το 6 ηταν πολλοι εκεινοι που ανεφεραν προβλημα με throttling. σ αλλα λογισμικα ομως αυτο το θεμα δεν υπαρχει, μπορεις να βαλεις ενα σαπακι να κανει 2-3 benchmark ν αλλαξεις μπαταρια και να ξανακανεις, το ιδιο αποτελεσμα. αρα το προβλημα δεν ειναι η μπαταρια και αμφιβαλλω αμα ειναι το λογισμικο, αρα λοιπον εχουν πατημα για αγωγες.

Δημοσ.

Breaking News!

Μ’αυτά και μ’αυτά που γράφετε κατρακύλησε η μετοχή της apple και η κεφαλαιοποίηση έπεσε κάτω από το 1τρις$.

Η Ulefone και η Doogee τρίβουν ήδη τα χέρια τους. 

Ερχεται η πτώση. ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!!11!!1

741E5901-EA7B-4758-BAE3-EE388A2C760A.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δεν μου φαίνεται φυσιολογική η φθορά που έχεις μέσα σε 5 μήνες...

Το ίδιο αποτέλεσμα σε s9+ φίλου επίσης 5 μηνών! Να έκατσαν και στους δύο μας ελαττωματικά?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeaLion είπε

Δεν τα υποστηρίζω εγώ, δεν τα σκέφτηκα μόνος μου.

Ισχύουν. Έτσι δουλεύει το throttling στα iPhones. Ψάξε το αν θες, δεν θα βρεις κάτι άλλο μάλλον. Παλιές πληροφορίες είναι, από όταν έγινε διαθέσιμο/ορατό στα settings το feature.

δε το λεω για κακό, απλά στο άρθρο λεει "where you can also disable the throttling function if you so wish."
συνεπώς θα είναι ενεργοποιημένο by default. 
γιαυτό ρωτάω, αν μπορεις να δώσεις την πηγή που υποστηρίζει πως λειτουργεί έτσι

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αφού δεν έχεις πρόβλημα γιατί ανησυχείς για το throttling αφού δεν θα ενεργοποιηθεί στη συσκευή σου???

γιατι ολο αυτο το θεμα που γινεται το θεωρω κοροιδεια. Εσυ οχι; 

Ας αφησουν τους χρηστες να αποφασισουν αν θα κανουν αλλαγη σε αλλο μοντελο γιατι ειναι λογικο μετα απο καποια χρονια το κινητο να μην μπορει να σηκωνει οπως εκανε εφαρμογες κλπ. Αυτο ομως με τον υποχρονισμο ειναι πουστριλικη (συγνωμη για την εκφραση) Ποσο μαλλον οταν δεν ενημερωνεσαι για τις αλλαγες λογισμικου που κανουν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...