Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Dinos_12345 said:

Λέγεται "Είμαι άσχετος και δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το κινητό μου"

Ναι εσύ του κάνεις debugging συνεχώς σε κάθε πρόβλημα... 😛 

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SeaLion είπε

To περιβόητο throttling δεν είναι ενεργοποιημένο by default σε κάθε συσκευή.

Όταν και εάν η απόδοση της μπαταρίας έχει πέσει πλέον κάτω από κάποιο επίπεδο που θα προκαλέσει κάποιο αναπάντεχο shutdown, τότε στην επόμενη εκκίνηση της συσκευής το mode αυτό θα είναι ενεργοποιημένο. Πρέπει να γίνει unexpected shutdown για να ενεργοποιηθεί. Δεν μπορεί ο χρήστης να ενεργοποιήσει μόνος του αυτό το throttling mode. Δεν είναι το ίδιο με το low power mode (λειτουργία χαμηλής ισχύος) που ο χρήστης ανοιγοκλείνει όταν θέλει να κρατήσει πιο πολύ η μπαταρία του ή ενεργοποιείται αυτόματα όταν το επίπεδο φόρτισης πέσει κάτω από το 20%.

Ο χρήστης μπορεί να το απενεργοποιήσει το throttling mode μετά - δεν ξέρω αν η συσκευή τον ενημερώνει ή όχι για την ενεργοποίηση αυτή, δε μου έχει συμβεί. Αν έστω ένας εδώ μέσα το έχει όντως πάθει ας μας πει. Αν, αφού ο χρήστης απενεργοποιήσει το throttling, η συσκευή ξανακλείσει χωρίς προειδοποίηση, τότε το throttling θα ενεργοποιηθεί ξανά, ο χρήστης θα πρέπει να το απενεργοποιήσεί ξανά κ.ο.κ.

Με λίγα λόγια η Apple κάνει ό,τι μπορεί για προστατέψει τις συσκευές από τις μπαταρίες τους, όταν και μόνο αν - θα ξαναπώ - η μπαταρία τα έχει φτύσει, (είτε από κακή χρήση είτε από κάποιο ελλάτωμα) σε τέτοιο επίπεδο που δεν σηκώνει πλέον το φορτίο που απαιτούν ο επεξεργαστής και τα κυκλώματα του τηλεφώνου. Αφού πλέον υπάρχει και ενημέρωση και σχετική ρύθμιση, μόνο κακό δεν μπορεί να είναι αυτό και απορώ με όσους ωρύονται εδώ μέσα. Πόσοι δουλεύουν iPhone σε throttling mode? Κανείς;

Σε αυτό το θέμα, ποστς με ακριβείς πληροφορίες και σωστή γραφή, καλό είναι αν αποφεύγονται. Να μην επαναληφθεί, χαλάς την πιάτσα.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Άσε κει που καθόμουν άκουσα το κινητό να κάνει κατι περίεργους θορύβους , κοίταξα κι ηταν το messenger. Πήγα στις ρυθμίσεις κι είχε μπει ένας ήχος με όνομα αριθμού. Το άλλαξα στο messenger και επανήλθε. 

Ισως κάποιο auto update της εφαρμογής ?

κουλο Παντως 

Ε ναι ρε συ αλλα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω 

Ο τζερτζελος γίνεται με θέματα Apple Intel Windows Ps4 ειδικά όταν έχουν προβλήματα. Από το 2006 που γράφτηκα το ίδιο ακριβώς στα νέα δεν άλλαξε τίποτα. 

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν θα ήταν καλύτερο όταν πέσει η μπαταρια σε τέτοια βαθμό να σου βγάζει κάποια ειδοποιήση ότι πρέπει να αλλάξεις τη μπαταρία γιατί έχει πρόβλημα και όχι throttling?Η αντικαταστήση της μπαταρίας καλύπτεται από την εγγύηση?

Ξέρεις πως δεν ειδοποιεί δηλαδή; Είχες εμπειρία; Το τσέκαρες;

Σε όλες τις Apple συσκευές μου που η μπαταρία έχει πρόβλημα το λέει πολύ ξεκάθαρα.
Παλιά στα iPhone δεν έλεγε τίποτα, έπρεπε να το καταλάβεις μόνος σου. Τώρα λέει.

Και γιατί να μην κάνει throttle δηλαδή η συσκευή και να μπορώ να την χρησιμοποιώ μέχρι να της αλλάξω μπαταρία;
Αν δεν κάνει το πιο πιθανό είναι να σβήνει όποτε πάω να κάνω κάτι απαιτητικό.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μιας και είσαι και "ειδικός" φαντάζομαι πως είσαι σίγουρος πως μετά από ένα χρόνο η μπαταρία στα  iphones παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα ώστε να ενεργοποιηθεί το throttling... 

Όσα iPhone είχα, πάνω από χρόνο δεν έβγαζε η μπαταρία δίχως προβλήματα. Οπότε ξεκινούσε ανέκαθεν το Throttling, το πρόγραμμα που πολλοί επικροτείτε, είναι αυτό που αναγκαστικά προσφέρει η Apple μετά από μηνύσεις και είναι μόνο μέχρι τέλος της χρονιάς. Μετά ξαναπάει η τιμή στα 90€ για αλλαγή της μπαταρίας. Πήγα iPhone απευθείας σε Apple Store και δεν ήθελαν να μου την αλλάξουν. Άλλη περίπτωση το πήγα και ήθελαν να μου φορτώσουν και άλλες επισκευές διαφορετικά δεν άλλαζαν την μπαταρία. Τέλος το μόνο κατάστημα που την άλλαξε στο κόστος του προγράμματος ήταν επίσημο κατάστημα επισκευών. Δες λίγο τα βίντεο του Louis Rossmann και τα ξαναλέμε, γιατί δεν είναι τα πράγματα όσο μαγικά τα παρουσιάζεις εσύ και οι άλλοι μηλολάτρες. Δεν περιμένω βέβαια να το παραδεχτείς. Όλα τα προϊόντα τους βγάζουν προβλήματα μετά από τον χρόνο, δεν είναι τυχαίο το ότι δίνουν για προϊόντα που κοστίζουν χιλιάρικα, μόνο ένα χρόνο εγγύησης. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Istros είπε

Μήπως ήταν στοιχειωμένο?

ΑΧΑΧΑΧΧΑΑ Μα χτες εμφανίστηκε στον φίλο μου και τον κορόιδευα (πρώην χρήστης iOS ο δυστυχής 😛 ) και σήμερα σ εμενα. 

Να μη νομίζετε οτι τα λέω έτσι 😛

66204889-808C-4222-B000-18FFAE158650.jpeg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

ΑΧΑΧΑΧΧΑΑ Μα χτες εμφανίστηκε στον φίλο μου και τον κορόιδευα (πρώην χρήστης iOS ο δυστυχής 😛 ) και σήμερα σ εμενα. 

Να μη νομίζετε οτι τα λέω έτσι 😛

66204889-808C-4222-B000-18FFAE158650.jpeg

Καλά είμαστε off topic αλλά η πλάκα με messenger και facebook είναι ότι αναβαθμίζονται με τον τσαμπουκά. Ρε δεν πα να'χεις κλείσει όλα τα update όπως το έχω εγώ, τον θεό πατέρα να έχεις αυτά τα δύο θα κάνουν αναβάθμιση 🤣

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Plapoutas said:

Όλα τα προϊόντα τους βγάζουν προβλήματα μετά από τον χρόνο, δεν είναι τυχαίο το ότι δίνουν για προϊόντα που κοστίζουν χιλιάρικα, μόνο ένα χρόνο εγγύησης. 

Ναι οκ, καταλάβαμε... Ο επόμενος παρακαλω! :) 

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Η ουσία είναι πως πλέον στο λέει και αν η μπαταρία έχει σοβαρό θέμα, θα εμφανιστεί και η επιλογή να το κλείσεις αν δεν το θες (με το όποιο ρίσκο)... 

IMG_2279.png

το ξερω και οπως ειπα αφου δεν το καναν μουλοχτα δε με νοιαζει

δεν ειναι οτι πιο νορμαλ ομως να πρεπει να throttlαρεις τη συσκευη σου αλλιως να ρισκαρεις προβληματα. 

πιστευω στην αμερικη θα εχουμε παλι αγωγες γι αυτο το θεμα για τα νεα μοντελα. δεν ειναι δυσκολο καποιος να ισχυριστει οτι αναβαθμισε το κινητο για να μην εχει αυτο το θεμα, μπορει να λεει κ αληθεια, καθως καμια συσκευη δεν το χε απο τη μερα κυκλοφοριας και τωρα ξαφνικα τσουπ το μηνυματακι "trottlαρε ή αλλαξε μπαταρια".. ναι, ειμαι σιγουρος καποιοι δε θα ναι καθολου χαρουμενοι μ αυτο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαλαρώστε λίγο με το κράξιμο. Γιατί πίστεψε κανείς σας όταν αγόρασε iPhone ότι η μπαταρία του δεν φθείρεται μετά από 1-2-3 χρόνια χρήσης?

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JcD είπε

Καλά είμαστε off topic αλλά η πλάκα με messenger και facebook είναι ότι αναβαθμίζονται με τον τσαμπουκά. Ρε δεν πα να'χεις κλείσει όλα τα update όπως το έχω εγώ, τον θεό πατέρα να έχεις αυτά τα δύο θα κάνουν αναβάθμιση 🤣

Και πλέον δε σε αφήνει να αποθηκευσεις φωτο που σου στέλνουν!

• Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NotAliki177 είπε

Χαλαρώστε λίγο με το κράξιμο. Γιατί πίστεψε κανείς σας όταν αγόρασε iPhone ότι η μπαταρία του δεν φθείρεται μετά από 1-2-3 χρόνια?

Ο billdanos, 99% του δείχνει του ανθρώπου!

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Lezantas26 said:

το ξερω και οπως ειπα αφου δεν το καναν μουλοχτα δε με νοιαζει

δεν ειναι οτι πιο νορμαλ ομως να πρεπει να throttlαρεις τη συσκευη σου αλλιως να ρισκαρεις προβληματα. 

πιστευω στην αμερικη θα εχουμε παλι αγωγες γι αυτο το θεμα για τα νεα μοντελα. δεν ειναι δυσκολο καποιος να ισχυριστει οτι αναβαθμισε το κινητο για να μην εχει αυτο το θεμα, μπορει να λεει κ αληθεια, καθως καμια συσκευη δεν το χε απο τη μερα κυκλοφοριας και τωρα ξαφνικα τσουπ το μηνυματακι "trottlαρε ή αλλαξε μπαταρια".. ναι, ειμαι σιγουρος καποιοι δε θα ναι καθολου χαρουμενοι μ αυτο 

Μα ούτως ή άλλως θα πρέπει να αλλάξει την μπαταρία του αν παρουσιάσει τόσο σοβαρό πρόβλημα. Τονίζω και πάλι πως το πρόβλημα δεν είναι απλά η μειωμένη αυτονομία αλλά το Peak Performance Capability, που δημιουργεί και τα πιο σοβαρά προβλήματα. 

Δημοσ.

Kαλα μας κανουν ρε. Εν το μεταξυ σε λιγες μερες κανω 3 χρονια που εχω το 6s το οποιο πεταει πραγματικα και δεν εχω βαλει ακομα την 12ρα. Πραγματικα κανενας φραγμος στην κοροιδεια που κανει η apple στους πελατες της. Ζητησε συγνωμη και μετα..το ξανακανε! Στην υγεια των κοροιδων θα λενε και θα εχουν δικιο!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, JcD said:

Ο billdanos, 99% του δείχνει του ανθρώπου!

Μετά από ένα χρόνο, μια φυσιολογική μπαταρία σε φυσιολογική χρήση δεν έχει αρχίσει ακόμη να παρουσιάζει σημαντικές φθορές. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...