Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Από τις εμπειρίες που έχω με συσκευές android  όλα αυτά τα χρόνια, μου έτυχε αρκετές φορές η συσκευή να σταματήσει να ανταποκρίνεται ή να κάνει ένα reboot στο άσχετο. Δεν μπορώ να ξέρω σε τι οφειλόταν αλλά άνετα θα μπορούσε να ευθύνεται η μπαταρία τους.

Αν υπήρχε hardware θέμα, δεν θα αφορούσε η ρύθμιση όλες τις συσκευές και θα έβγαινε μόνο για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. 

Χτες σε φίλο μου με s9+ Και σήμερα στο δικό μου άλλαξε μόνος του ο ήχος του Messenger και μπήκε ένας που έκανε σα να κλείνει πόρτα 😛 Φοβήθηκα μην ειναι κανας ιός και πέρασα ενα scan με Avast, ολα οκ. 

Μαλλον θα ταν κάποιο update... 

Εχει και το Android ωρες ώρες τα δικά του. 

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alex8850 είπε

$5,7 δισεκατομμυρίων στην Ιταλία, 

Εκκατομύρια δεν ήταν?

Μόλις το παρατήρησα και εγώ..! Μάλλον επειδή δεν έχουμε εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας τα μπερδεύουμε εύκολα με τα δις!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stafaf είπε

Διαφωνούμε σε 7000 πράγματα αλλά βρίσκω λογικό αυτό που γράφεις. Για την εγγύηση της μπαταρίας δε γνωρίζω αλλά λογικά κανα 6μηνο θα δίνει. Αναλώσιμο θεωρείται. 

Προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπορεί να υπάρχει αυτό το throttling και τι λογική έχει τη στιγμή που κανένας ποτέ δεν είχε προβλημα σε άλλες συσκευές.Οταν πέφτει η μπαταρία σου πας και δίνεις 15€-20€ και βάζεις καινουργια.Ποσο μάλλον κάποιος που έχει πληρώσει 1500-1880€ για να πάρει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή να τσιγκουνευτει τα 30-50€ που μπορεί να κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας και να προτιμάει να πέσει η αποδοση του κινητού.Το μόνο λόγο που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι μήπως το κάνει για να μην χρειαστεί να αντικαταστήσει δωρεαν μια πεσμένη μπαταρία εντός εγγύησης.Αλλα αν μου λες ότι δεν την καλύπτει η εγγύηση τότε δεν ισχύει κατι τετοιο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stafaf είπε

Όταν σχολιάζετε θέματα σαν αυτό που δεν είναι καν θέμα και δίνετε προεκτάσεις βγαλμένες από την φαντασία σας δείχνει ποσό πολύ σας πονάει το μήλο. 

Μάπα μήλο σας πουλάνε, είναι και δαγωμένο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Γιατί δεν έγινε τοπικ για τα πρόβλημα τα που αναφέρω στο Mate ??? Και όχι μόνο δεν έγινε τοπικ αλλά δεν τα σχολίασε και κανένας.

Εδώ βλέπω αμέσως νέο θέμα και πάμε φουλ σχόλια. 

Βέβαια θα μου πεις η Apple πουλάει who cares about Huawei 

Η Huawei είναι δεύτερη παγκοσμίως μετά τη Samsung προφανώς πουλάει πάρα πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Χτες σε φίλο μου με s9+ Και σήμερα στο δικό μου άλλαξε μόνος του ο ήχος του Messenger και μπήκε ένας που έκανε σα να κλείνει πόρτα 😛 Φοβήθηκα μην ειναι κανας ιός και πέρασα ενα scan με Avast, ολα οκ. 

κλαιω, αληθειαα? Πρωτη φορα το ακουω αυτο hahahaha

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Σιγά τα ωά, εγώ δεν μπορούσα να κατεβάσω μουσική στο googleplay γιατί λέει έχω περάσει τις 10 συσκευές ανά βιβλιοθήκη, κλικάρω την ιδιοποίηση και μου βγάζει 0 συσκευές!  2 ωρές με ατελείωτα μπινελίκια μέχρι να καταλάβει ο γούγλης ότι δεν έχω άλλες συσκευές!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Από τις εμπειρίες που έχω με συσκευές android  όλα αυτά τα χρόνια, μου έτυχε αρκετές φορές η συσκευή να σταματήσει να ανταποκρίνεται ή να κάνει ένα reboot στο άσχετο. Δεν μπορώ να ξέρω σε τι οφειλόταν αλλά άνετα θα μπορούσε να ευθύνεται η μπαταρία τους.

Αν υπήρχε hardware θέμα, δεν θα αφορούσε η ρύθμιση όλες τις συσκευές και θα έβγαινε μόνο για ένα συγκεκριμένο μοντέλο. 

δε μου χει τυχει reboot απο μονο του, οποτε δε το χω ψαξει και δε ξερω να σου πω

βασικα φοβαμαι για θεμα hardware επειδη το χουν ολες οι συσκευες μετα απο καποια χρονιά. αμα ηταν πχ κακη παρτιδα μπαταριες το θεμα θα χε λυθει με μια αλλαγη και δε θα υπηρχε σε νεες συσκευες. αμα ηταν θεμα software απλα θα το χανε patchαρει

το μονο που μενει ειναι ο σχεδιασμος του pcb, οπου ολες οι εταιρειες δεν αλλαζουν ξαφνικα φιλοσοφια χωρις λογο. οποτε αν υπηρχε θεμα σε καποιο νεο τοτε σχεδιασμο του pcb, πολυ πιθανο να χρησιμοποιειται ακομα και σημερα. και επειδη το θεμα αυτο το χει και το Χ, μαλλον θα υπαρχει και στα Χs κλπ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

κλαιω, αληθειαα? Πρωτη φορα το ακουω αυτο hahahaha

Άσε κει που καθόμουν άκουσα το κινητό να κάνει κατι περίεργους θορύβους , κοίταξα κι ηταν το messenger. Πήγα στις ρυθμίσεις κι είχε μπει ένας ήχος με όνομα αριθμού. Το άλλαξα στο messenger και επανήλθε. 

Ισως κάποιο auto update της εφαρμογής ?

κουλο Παντως 

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η Huawei είναι δεύτερη παγκοσμίως μετά τη Samsung προφανώς πουλάει πάρα πολύ. 

Ε ναι ρε συ αλλα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Λέγεται "Είμαι άσχετος και δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το κινητό μου"

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Δεν θα ήταν καλύτερο όταν πέσει η μπαταρια σε τέτοια βαθμό να σου βγάζει κάποια ειδοποιήση ότι πρέπει να αλλάξεις τη μπαταρία γιατί έχει πρόβλημα και όχι throttling?Η αντικαταστήση της μπαταρίας καλύπτεται από την εγγύηση?

Οχι δεν θα ηταν καλυτερο(για την apple) γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστών δεν εχει ιδεα για throttling κτλ κτλ αρα πιθανο να πανε να παρουν άλλο πιο καινουργιο(νομίζοντας οτι πάλιωσε και αρχισε να σερνεται) μιας και αφου είχαν λεφτα για να παρουν το πρωτο, λογικα θα εχουν για να ξανα πάρουν και το επόμενο..

Αρα η apple και η καθε apple υπολογιζει πολυ στο   "ο,τι αρπαξουμε απο τους απλους-ανίδεους  χρήστες, καλό είναι.."

Απλα αυτο συμβαινει  σχεδον πάντα, σε οποιοδηποτε προιον γενικα γιατι σχεδον παντου η συντηπτικη πλειοψηφια των καταναλωτων, ειναι άσχετοι-απλοι καταναλωτες..

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Lezantas26 said:

δε μου χει τυχει reboot απο μονο του, οποτε δε το χω ψαξει και δε ξερω να σου πω

βασικα φοβαμαι για θεμα hardware επειδη το χουν ολες οι συσκευες μετα απο καποια χρονιά. αμα ηταν πχ κακη παρτιδα μπαταριες το θεμα θα χε λυθει με μια αλλαγη και δε θα υπηρχε σε νεες συσκευες. αμα ηταν θεμα software απλα θα το χανε patchαρει

το μονο που μενει ειναι ο σχεδιασμος του pcb, οπου ολες οι εταιρειες δεν αλλαζουν ξαφνικα φιλοσοφια χωρις λογο. οποτε αν υπηρχε θεμα σε καποιο νεο τοτε σχεδιασμο του pcb, πολυ πιθανο να χρησιμοποιειται ακομα και σημερα. και επειδη το θεμα αυτο το χει και το Χ, μαλλον θα υπαρχει και στα Χs κλπ

Η ουσία είναι πως πλέον στο λέει και αν η μπαταρία έχει σοβαρό θέμα, θα εμφανιστεί και η επιλογή να το κλείσεις αν δεν το θες (με το όποιο ρίσκο)... 

IMG_2279.png

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Μήπως ήταν στοιχειωμένο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...