Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στην apple  που κρατάει το feature αυτό κ κάνει σκουπίδια τα κινητά ενός έτους . Του χρόνου που θα το κάνει στο xs θα θες 4 ώρες φόρτιση και θα κρατάει μισή ώρα 😂😂😂

Επεξ/σία από vargas
  • Like 3
  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Tokyo είπε

Όχι. Απλά.λεω πως η Apple έχει χειρότερες μπαταρίες από τις κινεζικές. Και από ότι φαίνεται έχω δικιο. Σόρρυ ε.. σόρρυ 🤷

Μα αυτό σου λέω ότι έχεις biased φαντασία.

Απλα ξέρεις τί συμβαίνει? Ακου για να καταλάβεις.

Κανείς άλλος δεν ασχολείται με τις μπαταρίες των κινητών που πουλάει γιατί με το που κλατάρει το πάνε στην ανακύκλωση.

Με την apple δεν ισχύει αυτό, σόρυ κιόλας που δεν είναι το ίδιο. Αυτός που δίνει ένα 1000ρικο πολύ πιθανό θα κρατήσει το τηλέφωνό του καιρό, ή θα το πουλήσει και θα δουλεύει σαν day 1. 

Ε τί να κάνουμε ίσως ένας από τους λόγους που είναι εταιρία με αξία 1.1Τρις$ να είναι και η προσοχή στη λεπτομέρεια, ή στην αποφυγή λαθών του παρελθόντος. Και όχι μόνο στο ότι τα αγοράζουν πρόβατα (που ΚΑΙ αυτό παίζει).

Αντε τώρα στο miui (aka ξεπατικωτούρα inc) και προσοχή ποια rom θα περάσεις μην το μπρικάρεις αν και φαίνεσαι ψαγμένο παιδί.

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 3
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, HardwareZone said:

Να σου απαντήσω όσο πιο απλά γίνεται.

laptop toshiba satelite με Core 2 Duo mobile.
Όταν ακόμα τα 1080p σε laptop θεωρούνταν πολυτέλεια των laptop των 3000€.

Format, install windows 10.
Performance like day 1.
Ναι, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα, αλλά... όσο score έβγαζε στο 3D Mark και όσο score έβγαζε στο wPrime ( τεστ διάρκειας 30+ λεπτών ), τόσο βγάζει και τώρα... η μπαταρία κλάνει μέντες σιγά σιγά, η απόδοση παραμένει ίδια και φυσικά δεν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία, τρέχει όσο αντέχει και ταυτόχρονο full load σε CPU + GPU.

Και επειδή λέμε για κινητά,

HTC One Mini (M4).
Το είχα πάρει την ημέρα που πρωτοκυκλοφόρησε.
Θα σε αφήσω να google-άρεις εσύ πότε βγήκε και το πήρα.
Λειτουργεί ακόμα.
Έχει περασμένο custom ROM για να πηγαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται με τις νέες βαριότερες εφαρμογές σε σχέση με το τότε που βγήκε.
Παρά ταύτα και την αδιάλειπτη χρήση, η μπαταρία βγάζει 1 μέρα κανονικότατα δίχως κανένα παρατράγουδο, ούτε reboot, ούτε crash, ούτε τίποτα, με χρήση περί τις 3μιση ώρες screen on time με WiFi browsing, youtube videos και GPS.

Το τι κοροϊδία σας ρίχνει η Apple δεν υπάρχει.
Βλέπετε εν τω μεταξύ τα ψέμματα που λέει σε ένα κάρο κόσμο με σκοπό να τους κάνει να αγοράσουν νέο iMac αντί να φτιάξουν το υπάρχον με το χαμηλό κόστος μιας καλωδιοταινίας η οποία... ξφανικά γίνεται προβληματική GPU, Motherboard, RAM ίσως και κάτι ακόμα με κόστος 1000$+...
Βίντεο από πελάτη που του λένε πως θέλει αλλαγή η κάρτα γραφικών... σε μοντέλο Apple που ΔΕΝ έχει κάρτα γραφικών αλλά ενσωματωμένη GPU @ CPU ( Intel Core i5/i7 ).
Σε άλλον φταίει για το ότι δεν δείχνει η οθόνη ότι χρειάζεται αλλαγή motherboard + οθόνη... ενώ στην πραγματικότητα το μόνο πρόβλημα είναι μια ελαφρώς αποκολλημένη σύνδεση καλωδίου του backlight της οθόνης...

Και φυσικά... η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος του Right to Repair.

Πραγματικά πως βρίσκετε την θέληση να υπερασπιστείτε μια τέτοια εταιρία με ξεπερνάει.

υ.γ. Android έχω, και τα χώνω στην Google για την μη έμφαση στο λειτουργικό μέρος του λογισμικού της και αυτοί ασχολούνται με μαλακίες για το UI και το νέο feature "νταντά στο κινητό σου για να περιορίζεις την χρήση του".
nVIDIA χρησιμοποιώ κατά κόρον για λόγους επιδόσεων και κάποιων δυνατοτήτων που δεν έχει ο ανταγωνισμός, αλλά συμφωνώ και εύχομαι να τους έβαζε και μεγαλύτερο πρόστιμο στην απάτη που έκαναν με την μνήμη στην GTX 970.

Δεν μου απάντησες σε τίποτα. Απλά είπες τον "πόνο σου" για την apple γενικότερα. 

Το laptop μου για χρόνια δούλευε και δουλευει συνεχώς (εκτός από τον πρώτο χρόνο) στο ρεύμα σαν desktop pc και αυτή η χρήση μου, του κατέστρεψε την μπαταρία. Η φθορά της μπαταρίας δεν είναι ίδια κάθε φορά και δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσα mah έχει πλεον. 

Και το παράδειγμα αυτό το έγραψα για να τονίσω πως στην περίπτωση του throttling στα τηλέφωνα, ενεργοποιείται όταν έχουμε αντίστοιχα προβληματικές μπαταρίες που ξεφεύγουν από αυτό που λέμε "φυσιολογική φθορά". Άρα είναι ένα επιπλέον μέτρο προστασίας για να μη μείνεις εντελώς χωρίς τηλέφωνο. 

Κι εγώ έχω ένα Νοκια 7110 που έστω και για λίγο, ανοίγει ακόμη με την πρώτη του μπαταρία, τι πάει να πει αυτό? 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και σε αυτό το συμπέρασμα φαντάζομαι κατέληξες μαθαίνοντας από κάπου το ποσοστό των χρηστών apple προϊόντων που έχουν πρόβλημα με τις μπαταρίες???

Εσείς πως γνωρίζετε ότι τα τσιν τσαν έχουν πρόβλημα με την εμπειρία χρήσης εφόσον δεν τα χρησιμοποιείτε;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Tokyo said:

Ναι. Αλλά και να στις έβαζα να τις δεις ούτε εσύ θα το πιστευες. Αλλά εγώ ο ταπεινός και φτωχός ελληνακος με  την κινεζια μου δεν έχω θέμα.. δε ξέρω απο αυτά. Ούτε με throttling ούτε με χαλιά μπαταρίες. 🤷

Πες μας λοιπόν και σε μας να μάθουμε τι ποσοστό των χρηστών apple έχουν πρόβλημα με τις μπαταρίες τους! Και βασικά καλύτερα "πούλα" αυτή την πληροφορία σε μεγάλα sites του εξωτερικού μιας και ούτε αυτοί ξέρουν το ποσοστό! :) 

1 minute ago, vrwmiaris said:

Εσείς πως γνωρίζετε ότι τα τσιν τσαν έχουν πρόβλημα με την εμπειρία χρήσης εφόσον δεν τα χρησιμοποιείτε;

Ποιος σου είπε πως δεν τα χρησιμοποιώ???

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, andreaseto είπε

Μία λεπτομέρεια, είναι 7 χρόνων το μηχάνημα... Δηλαδή από τη μύγα ξύγκι προκειμένου να πέσει κράξιμο;

Ας είναι και 100 χρονών.
Δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα ?

Αφήνω αυτά τα 2 εδώ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

• Like 2
Δημοσ.

Ο άλλος υπερασπίζεται την Apple, λες κι εξαρτάται η ζωή του από αυτό κι έχει ακόμα Mac επταετίας.

Δώσε ρε Apple κάτι στο παλουκάρι.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αστείο είναι ότι θα αρχίσουν να πέφτουν αγωγές όπως πέρσι τον Δεκέμβριο και εδώ θα μας λένε κάποιοι και λοιπόν τι έγινε ; Ήταν στην φαντάσια των καταναλωτών και θα δικαιωθεί η apple .. α κ μην ξεχνιόμαστε ξεκίνησε κ νέα κόλπα το κουπερτινο σταματάει τα report πωλήσεων .. που σημαίνει ότι ψέμματα μας έλεγαν τόσο καιρό ότι πουλάνε εκατομμύρια 😁😁

Επεξ/σία από vargas
  • Like 2
Δημοσ.

οποτε θα ειναι ενεργοποιημένο και θα εχεις την δυνατότητα να το απενεργοποιήσεις. 
Γιατί όμως να είναι ενεργοποιημένο by default και να μη το ενεργοποιεις μόνος σου αν θες μετά από καποια ενημέρωση;

εκτος αν δεν καταλαβα κατι σωστα

Δημοσ.

Πραγματικά, το έχουν πει 100 φορές, το λέει και το άρθρο, έχεις επιλογή να το απενεργοποίησεις. Δηλαδή αυτή την φορά δεν καταλαβαίνω γιατί φωνάζετε; Την προηγουμενη φορά που το είχε βάλει έτσι, χωρίς επιλογή, σωστά και έφαγε κράξιμο.

Βεβαια billdano ενώ τώρα έχεις δίκιο και την προηγούμενη φορά πάλι υπερασπιζοσουν το throttling. Βέβαια θα πεις ότι είναι απαραίτητο έτσι και αλλιώς, αλλά εγώ θα σου πω ότι πάντα πρέπει να έχεις την επιλογή και γνώση. Θα παραδεκτεις λοιπόν ότι την προηγούμενη φορά είχε και η Apple και συ άδικο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, fytotech είπε

Ο άλλος υπερασπίζεται την Apple, λες κι εξαρτάται η ζωή του από αυτό κι έχει ακόμα Mac επταετίας.

Συνήθως οι καλύτεροι φίλοι της Apple είναι οι "φτωχότεροι" φίλε μου 

Επεξ/σία από iNK
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, fytotech said:

1 minute ago, Νυσταγμένος said:

Άρθρο σχετικο με apple και να λειπει ο billdanos... δεν γινετα!!

Μα είναι ξεκάθαρο πως "πονάτε" περισσότερο από μένα. Και άντε να σας εξηγήσω τώρα (ή μάλλον να σας δείξω) το πως δουλεύει σήμερα ένα μηχάνημα 7ετίας. Ταυτόχρονα σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με το hardware/software που χρησιμοποιείτε, δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε... :) 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...