Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, stafaf είπε

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Δεν ξέρω αν το βλέπεις καθαρά.

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΑ ΜΕ 4000 mAh ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ. 🤷

Επεξ/σία από Tokyo
  • Like 2
  • Confused 3
  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο ο Στέφανος Χίος λείπει από εδώ μέσα.

Μόλις τώρα, Tokyo είπε

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΑ ΜΕ 4000 mAh ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ. 🤷

Ναι, γιατί οι κινεζιές χρησιμοποιούν κάποια μαγική τεχνολογία στις μπαταρίες τους, των οποίων η απόδοση δεν πέφτει με τίποτα.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HardwareZone είπε

Ωχ!!!
Βλάβη 1000€ είναι αυτή.
Έχεις πρόβλημα στην μπαταρία, την οθόνη, το fingerprint sensor ( που τραβά τρελλό ρεύμα ) και πιθανότατα κάποιο από τα προβληματικά IC που χρησιμοποιούνε.

Γρήγορα σε ένα Apple Genius Bar να στο φτιάξουν τέλεια όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Άλλωστε η Apple είναι η μόνη εταιρία που αλλάζει την GPU σε έναν Core i5.

Μία λεπτομέρεια, είναι 7 χρόνων το μηχάνημα... Δηλαδή από τη μύγα ξύγκι προκειμένου να πέσει κράξιμο;

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δεν χαλάνε συχνά. 

13 μήνες μετά, το iphone X μου παίζει ανάμεσα στο 99 & 100% στο battery health. 

98% ειναι εμενα .

Απλα αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν και δικαιολογημενα ως ενα σημειο με τα  "σαπακια" τσιν τσαν τσον  που εχουν ειναι  η απροβληματιστη λειτουργια χρησης ,αυτο δλδ που εξασφαλιζει η apple  με τις ρυθμισεις αυτες .

Εχουν συνηθισει να  ταλαιπωριουνται με τα δικα τους.  Με λιγα λογια εκτος απο προβλημα αντιληψης που εμφανεστατα εχουν καθως παραβλεπουν την δυνατοτητα  επιλογης και ελευθερια του χρηστη να αποφασισει  τι θα κανει ,ειναι και θεμα εμπειριας χρησης που στην περιπτωση τους ειναι κακιστη διοτι οτι πληρωνεις παιρνεις οπως σε ολα τα πραγματα  . 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tokyo είπε

Μπορείς να συνεχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα και να χαίρεσαι το mobile platform με την κινεζιά σου.

Ξέχασες να πεις ότι η απλ δεν βάζει στη συσκευασία καλωδιάκι για ακουστικά καί ότι το iphone 6 λύγιζε ε?

Να  τα λέμε κι αυτά.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μόνο ο Στέφανος Χίος λείπει από εδώ μέσα.

Ναι, γιατί οι κινεζιές χρησιμοποιούν κάποια μαγική τεχνολογία στις μπαταρίες τους, των οποίων η απόδοση δεν πέφτει με τίποτα.

To redmi 4X έτσι δείχνει. Και αναβαθμίσεις παίρνει και δεν πέφτει η απόδοση. Battery Health 98% και βγάζει 2 μέρες για πλάκα.

Και το έχω από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

Θα σου έλεγα να τσεκαρεις το κινητό σου αλλά μάλλον θα έχει throttling issue 🤷

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Ενταξει δεν απογοητευσε το τοπικ......

Κατα τα αλλα δεν καταλαβα γιατι κραζουμε την εταιρεια ποιυ αυτη την φορα κινειται σωστα.....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafaf είπε

Μπορείς να συνεχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα και να χαίρεσαι το mobile platform με την κινεζιά σου.

Ξέχασες να πεις ότι η απλ δεν βάζει στη συσκευασία καλωδιάκι για ακουστικά καί ότι το iphone 6 λύγιζε ε?

Να  τα λέμε κι αυτά.

Όχι. Απλά.λεω πως η Apple έχει χειρότερες μπαταρίες από τις κινεζικές. Και από ότι φαίνεται έχω δικιο. Σόρρυ ε.. σόρρυ 🤷

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Ενταξει δεν απογοητευσε το τοπικ......

Κατα τα αλλα δεν καταλαβα γιατι κραζουμε την εταιρεια ποιυ αυτη την φορα κινειται σωστα.....

Απο συνηθεια...

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Tokyo said:

Όχι. Απλά.λεω πως η Apple έχει χειρότερες μπαταρίες από τις κινεζικές. Και από ότι φαίνεται έχω δικιο. Σόρρυ ε.. σόρρυ 🤷

Και σε αυτό το συμπέρασμα φαντάζομαι κατέληξες μαθαίνοντας από κάπου το ποσοστό των χρηστών apple προϊόντων που έχουν πρόβλημα με τις μπαταρίες???

• Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Πρόσεξέ με λίγο: 7 χρόνια μετά! 

Φέρε μου ένα windows laptop μετά από 7 χρόνια χωρίς απολύτως καμία αναβάθμιση hardware που να δουλεύει ακόμη όπως το pro μου για να δω κάτι... :)

Επιπλέον δουλεύει καθημερινά σαν desktop στο γραφείο. 

Να σου απαντήσω όσο πιο απλά γίνεται.

laptop toshiba satelite με Core 2 Duo mobile.
Όταν ακόμα τα 1080p σε laptop θεωρούνταν πολυτέλεια των laptop των 3000€.

Format, install windows 10.
Performance like day 1.
Ναι, η μπαταρία πέφτει πολύ πιο γρήγορα, αλλά... όσο score έβγαζε στο 3D Mark και όσο score έβγαζε στο wPrime ( τεστ διάρκειας 30+ λεπτών ), τόσο βγάζει και τώρα... η μπαταρία κλάνει μέντες σιγά σιγά, η απόδοση παραμένει ίδια και φυσικά δεν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία, τρέχει όσο αντέχει και ταυτόχρονο full load σε CPU + GPU.

Και επειδή λέμε για κινητά,

HTC One Mini (M4).
Το είχα πάρει την ημέρα που πρωτοκυκλοφόρησε.
Θα σε αφήσω να google-άρεις εσύ πότε βγήκε και το πήρα.
Λειτουργεί ακόμα.
Έχει περασμένο custom ROM για να πηγαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται με τις νέες βαριότερες εφαρμογές σε σχέση με το τότε που βγήκε.
Παρά ταύτα και την αδιάλειπτη χρήση, η μπαταρία βγάζει 1 μέρα κανονικότατα δίχως κανένα παρατράγουδο, ούτε reboot, ούτε crash, ούτε τίποτα, με χρήση περί τις 3μιση ώρες screen on time με WiFi browsing, youtube videos και GPS.

Το τι κοροϊδία σας ρίχνει η Apple δεν υπάρχει.
Βλέπετε εν τω μεταξύ τα ψέμματα που λέει σε ένα κάρο κόσμο με σκοπό να τους κάνει να αγοράσουν νέο iMac αντί να φτιάξουν το υπάρχον με το χαμηλό κόστος μιας καλωδιοταινίας η οποία... ξφανικά γίνεται προβληματική GPU, Motherboard, RAM ίσως και κάτι ακόμα με κόστος 1000$+...
Βίντεο από πελάτη που του λένε πως θέλει αλλαγή η κάρτα γραφικών... σε μοντέλο Apple που ΔΕΝ έχει κάρτα γραφικών αλλά ενσωματωμένη GPU @ CPU ( Intel Core i5/i7 ).
Σε άλλον φταίει για το ότι δεν δείχνει η οθόνη ότι χρειάζεται αλλαγή motherboard + οθόνη... ενώ στην πραγματικότητα το μόνο πρόβλημα είναι μια ελαφρώς αποκολλημένη σύνδεση καλωδίου του backlight της οθόνης...

Και φυσικά... η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος του Right to Repair.

Πραγματικά πως βρίσκετε την θέληση να υπερασπιστείτε μια τέτοια εταιρία με ξεπερνάει.

υ.γ. Android έχω, και τα χώνω στην Google για την μη έμφαση στο λειτουργικό μέρος του λογισμικού της και αυτοί ασχολούνται με μαλακίες για το UI και το νέο feature "νταντά στο κινητό σου για να περιορίζεις την χρήση του".
nVIDIA χρησιμοποιώ κατά κόρον για λόγους επιδόσεων και κάποιων δυνατοτήτων που δεν έχει ο ανταγωνισμός, αλλά συμφωνώ και εύχομαι να τους έβαζε και μεγαλύτερο πρόστιμο στην απάτη που έκαναν με την μνήμη στην GTX 970.

• Like 8
  • Thanks 4
Δημοσ.

38 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το ότι αυτό ενεργοποιείται όταν η μπαταρία έχει πρόβλημα και ταυτόχρονα μπορείς να το κλείσεις, είναι φαντάζομαι μια μικρηηηηηηη λεπτομέρεια στην ονείρωξη μερικών!

Μη σας το χαλάσουμε!

😛 

Το «throttling» της Apple επέστρεψε, πάντα για το καλό της αγαπημένης μας συσκευής, με το iOS 12.1 και για τα iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X. Οσοι ειναι τολμηροί και δεν σέβονται την 1200€ συσκευή τους, μπορούν με δικιά τους ευθύνη, να το απενεργοποιήσουν και ενδεχομένως να χάσουν την εγγυησή της ή να μην εχουν πρόσβαση σε τυχόν πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης, αν μία μικρή μερίδα συσκευών παρουσιάσει ένα μαζικά μηνύσιμο πρόβλημα, κυρίως από ασεβής, κακοπροαίρετους, προβοκάτορες, χρήστες android. Ζήτω η Apple, ζήτω ο Steve Jobs, ο ένας και μοναδικός, πραγματικός θεός.

Καλύτερα; 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και σε αυτό το συμπέρασμα φαντάζομαι κατέληξες μαθαίνοντας από κάπου το ποσοστό των χρηστών apple προϊόντων που έχουν πρόβλημα με τις μπαταρίες???

Ναι. Αλλά και να στις έβαζα να τις δεις ούτε εσύ θα το πιστευες. Αλλά εγώ ο ταπεινός και φτωχός ελληνακος με  την κινεζια μου δεν έχω θέμα.. δε ξέρω απο αυτά. Ούτε με throttling ούτε με χαλιά μπαταρίες. 🤷

Επεξ/σία από Tokyo
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Διάβασε το απο πάνω που έγραψα. Όταν η μπαταρία σου έχει πρόβλημα, η συσκευή θα έχει πρόβλημα αν δεν ενεργοποιηθεί το throttling. Παρόλα αυτά, μπορείς να το απενεργοποιήσεις. 

Μια φορά να καταλάβετε τι γράφω... :) 

Το ίδιο ακριβώς λέμε.οταν έχει πρόβλημα η μπαταρία.Το οτι απενεργοποιηται είναι θετικό,το θέμα είναι πόσοι από τους κατόχους γνωρίζουν το feature αυτό καθως και οτι υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης.

• Like 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...