Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ  βλέπω ότι το throttling είναι θετικό να υπάρχει?  Αν έχεις καταστρέψει τη μπαταρία σου  το throttling σου παρατείνει ακόμα περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου και προφανώς αυτό ενεργοποιείτε μόνο κάτω από ένα ποσοστό ,φαντάζομαι κάτω από 30-20% όταν είναι η μπαταρία σου και του ζητάς να κάνει κάτι πολύ απαιτητικό π.χ gaming ,πού ακόμα και σε καινούρια μπαταρία δεν θα έπρεπε να το κάνεις!

Επεξ/σία από xenofonlive
  • Like 2
  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Dinos_12345 said:

Μια φορά να σταματήσεις να υποστηρίζεις ότι βλακεία κάνει αυτή η εταιρίεα. Οι μπαταρίες φθείρονται, οκ. Προτιμάς να έχεις μια συσκευή που σέρνεται εκεί που δεν πρέπει αλλά κρατάει λιγότερο ή προτιμάς απλά να τρέχει και να έχεις ένα powerbank μαζί; Αυτό πρέπει να είναι ειδοποίηση. Φάση "Η μπαταρία έχει φθαρεί κατά τόσο % και έχετε την επιλογή να κάνετε αυτό ή το άλλο"

Μα αν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία σου (τόσο ώστε να ενεργοποιηθεί το throttling), δεν θα σε σώσει ένα power bank. Θα έχεις και άλλα προβλήματα όσο λειτουργεί η συσκευή εκτός ρεύματος. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Μια φορά να παραδεχτεί ο πιλ ότι έχουν πρόβλημα τα αιφονια

Πυρετό θα είχε 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, xenofonlive said:

Μόνο εγώ  βλέπω ότι το throttling είναι θετικό να υπάρχει?  Αν έχεις καταστρέψει τη μπαταρία σου  το throttling σου παρατείνει ακόμα περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου και προφανώς αυτό ενεργοποιείτε μόνο κάτω από ένα ποσοστό ,φαντάζομαι κάτω από 30-20% όταν είναι η μπαταρία σου και του ζητάς να κάνει κάτι πολύ απαιτητικό π.χ gaming ,πού ακόμα και σε καινούρια μπαταρία δεν θα έπρεπε να το κάνεις!

Το macbook pro μου μετά από 7 σχεδόν χρόνια έχει battery health κάπου στο 70%. Η συμπεριφορά του όμως δεν είναι ανάλογη με αυτό το ποσοστό μιας και όταν είναι εκτός ρεύματος και έχω ακόμη επίπεδο μπαταρίας 80%, όταν του ζητήσω να κάνει κάτι απαιτητικό ...παφ σβήνει με τη μία χωρίς καμία προειδοποίηση. Αυτό γίνεται γιατί δεν έχει αντίστοιχη προστασία και η μπαταρία ενώ είναι ακόμη φορτισμένη, δεν μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια που απαιτείται στιγμιαία. 

Το ίδιο θα συμβεί και σε ένα iphone με προβληματική μπαταρία. 

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το ότι αυτό ενεργοποιείται όταν η μπαταρία έχει πρόβλημα και ταυτόχρονα μπορείς να το κλείσεις, είναι φαντάζομαι μια μικρηηηηηηη λεπτομέρεια στην ονείρωξη μερικών!

Μη σας το χαλάσουμε!

😛 

Πολύ συχνά και πολύ σύντομα χαλάνε αυτές οι μπαταριάρες της Apple.

Πρέπει να είναι από το πολύ πάνω ράφι :D

Δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα...

• Like 1
Δημοσ.

Δε βλέπω γιατι γκρινιάζετε. Αντίθετα με την πρώτη εφαρμογή της λειτουργίας, αυτή τη φορά η Apple κάνει ΑΥΤΟ ακριβώς που θα έπρεπε να κάνει. Ειδοποιεί τον χρήστη για τις συνέπειες, και τον λόγο που θα γίνει αυτό που πρόκεται να γίνει, και του δίνει και τη δυνατότητα να το αναιρέσει αν αυτό θέλει. Δε βλέπω που ειναι το κακό.

Το αν η ίδια η Apple θεωρεί οτι καλύτερα να γίνει πιο αργό το κινητό, παρά να κλείνει απο το πουθενά, δεν σηκώνει κριτική, απόφαση της είναι. Το ζήτημα ειναι οτι ο κάτοχος έχει και τη γνώση, και την επιλογή.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xenofonlive είπε

Και εγώ την ίδια αίσθηση έχω απλά νομίζω πριν είχε γίνει χαμός επειδή το έκαναν χωρίς στην ουσία να σε ρωτήσουν. Τώρα που βάζουν την επιλογή, ας κάνει ο καθένας οτι καταλαβαίνει.

Δημοσ.

1000$ για ένα κινητό που μετά από 1 χρόνο θα πάρει αναβάθμιση στην οποία θα βρει την μπαταρία μου προβληματική και θα μου ενεργοποιήσει το throttling μόνο του. 

Ακόμα και το Lumia η ένα από τα περσινά Xiaomi μου να ανοίξω δεν θα έχει κανενα θέμα η μπαταρία μου. 

Ότι πληρώνεις παίρνεις; Μπαα🤷

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Το macbook pro μου μετά από 7 σχεδόν χρόνια έχει battery health κάπου στο 70%. Η συμπεριφορά του όμως δεν είναι ανάλογη με αυτό το ποσοστό μιας και όταν είναι εκτός ρεύματος και έχω ακόμη επίπεδο μπαταρίας 80%, όταν του ζητήσω να κάνει κάτι απαιτητικό ...παφ σβήνει με τη μία χωρίς καμία προειδοποίηση. Αυτό γίνεται γιατί δεν έχει αντίστοιχη προστασία και η μπαταρία ενώ είναι ακόμη φορτισμένη, δεν μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια που απαιτείται στιγμιαία. 

Το ίδιο θα συμβεί και σε ένα iphone με προβληματική μπαταρία. 

Ωχ!!!
Βλάβη 1000€ είναι αυτή.
Έχεις πρόβλημα στην μπαταρία, την οθόνη, το fingerprint sensor ( που τραβά τρελλό ρεύμα ) και πιθανότατα κάποιο από τα προβληματικά IC που χρησιμοποιούνε.

Γρήγορα σε ένα Apple Genius Bar να στο φτιάξουν τέλεια όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Άλλωστε η Apple είναι η μόνη εταιρία που αλλάζει την GPU σε έναν Core i5.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Γνωστή η αγάπη του billdanos για την apple, αλλά εδώ έχει κάποιο δίκιο......

Το συγκεκριμενο feature έχει δυνατότητα απενεργοποίησης από τον χρήστη.

Για την Samsung (κάτοχος S9+, S8+, S7) που επίσης καταδικάστηκε για παρόμοια τακτική, έχουμε τίποτα να πούμε?

Κατακριτέα και η σαμυ, ποιος λέει το αντίθετο.Ο πιλ ψεγάδι δεν έχει βρει ποτέ όμως

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, HardwareZone said:

Δεν χαλάνε συχνά. 

1 minute ago, Tokyo said:

1000$ για ένα κινητό που μετά από 1 χρόνο θα πάρει αναβάθμιση στην οποία θα βρει την μπαταρία μου προβληματική και θα μου ενεργοποιήσει το throttling μόνο του. 

Ακόμα και το Lumia η ένα από τα περσινά Xiaomi μου να ανοίξω δεν θα έχει κανενα θέμα η μπαταρία μου. 

Ότι πληρώνεις παίρνεις; Μπαα🤷

13 μήνες μετά, το iphone X μου παίζει ανάμεσα στο 99 & 100% στο battery health. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HardwareZone είπε

Αυτό ακριβώς λέω και γω... Τόσα λεφτά για κινητά με μπαταρίες χειρότερες από οποιασδήποτε άλλης εταιρείας εκεί έξω 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tokyo είπε

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Δεν ξέρω αν το βλέπεις καθαρά.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δεν χαλάνε συχνά. 

13 μήνες μετά, το iphone X μου παίζει ανάμεσα στο 99 & 100% στο battery health. 

4 χρόνια μετά και το Lumia  μου που είχα πάρει 100 ευρώ βγάζει σχεδόν 2μιση μέρες με μια φόρτιση 🤷

• Like 1
  • Sad 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, HardwareZone said:

Ωχ!!!
Βλάβη 1000€ είναι αυτή.
Έχεις πρόβλημα στην μπαταρία, την οθόνη, το fingerprint sensor ( που τραβά τρελλό ρεύμα ) και πιθανότατα κάποιο από τα προβληματικά IC που χρησιμοποιούνε.

Γρήγορα σε ένα Apple Genius Bar να στο φτιάξουν τέλεια όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Άλλωστε η Apple είναι η μόνη εταιρία που αλλάζει την GPU σε έναν Core i5.

Πρόσεξέ με λίγο: 7 χρόνια μετά! 

Φέρε μου ένα windows laptop μετά από 7 χρόνια χωρίς απολύτως καμία αναβάθμιση hardware που να δουλεύει ακόμη όπως το pro μου για να δω κάτι... :)

Επιπλέον δουλεύει καθημερινά σαν desktop στο γραφείο. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...