Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Istros said:

Ότι όσοι έχουν iPhone 8,8 plus,X και έχει πέσει η μπαταρία τους να μην κάνουν αναβάθμιση σε ios 12.1.Τωρα κατάλαβα γιατί μερικοί έχουν απενεργοποιημενη την αυτόματη ενημέρωση.

Διάβασε το απο πάνω που έγραψα. Όταν η μπαταρία σου έχει πρόβλημα, η συσκευή θα έχει πρόβλημα αν δεν ενεργοποιηθεί το throttling. Παρόλα αυτά, μπορείς να το απενεργοποιήσεις. 

Just now, vrwmiaris said:

Μια φορά να παραδεχτεί ο πιλ ότι έχουν πρόβλημα τα αιφονια

Μια φορά να καταλάβετε τι γράφω... :) 

• Like 3
  • Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, efkar είπε

κατα τα άλλα υποστηρίζει τις παλιές συσκευές, αλλά βγάζει λειτουργικό που περισσότερο ωφελεί τις νέες συσκευές... και άμα κάνεις το λάθος να αναβαθμίσεις δεν υπάρχει γυρισμός σε προηγούμενη έκδοση ios, αλλά σου λέει "πλέρωνε για καινούργια μπαταρία". Υπερτιμολογούν υπερβολικά πολύ το προϊόν τους για αυτά που προσφέρει...  και μας υποτιμούν την νοημοσύνη μας με ισχυρισμούς του στυλ "μεριμνούμε για την βέλτιστη εμπειρία σας" και άλλες χαζομάρες. 

Αγόρασα το iphone se μόνο και μόνο επειδή είχε μικρό μέγεθος που με βόλευε και αυτό γιατί οι υπόλοιπες προτάσεις για κινητά  σε τέτοιο μέγεθος ήταν αξιολύπητες.

Και μετανιώνω κάθε ώρα και στιγμή που, σαν άπειρος με την apple, αναβάθμισα πέρα απο ιος 10.3. Ένα χρόνο που έχω το κινητό δε νομίζω να χρειάζεται να αλλάξω μπαταρία, αλλά δεν δικαιολογείται απο ios11 και μετά η μπαταρία να κρατάει  μισή μέρα χρήση, ενώ με ios 10 να κρατούσε μιάμιση μέρα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ apple, θα τους παραδεχόμουν αμα δίνανε δυνατότητα να επιστρέψω σε προηγούμενο ios, αλλά μέχρι τότε λυπάμε δεν ξαναέχει.

(και η φάση είναι ότι το κατάστημα που αγόρασα την συσκευή, μου έδινε δώρο ένα powerbank, κάτι ξέραν ότι θα μου χρειαστέι)

Όλα αυτά τα έγραψες μόνος σου;

μπραβο παλικάρι μου. 

Όταν ξαναδιαβασεις το άρθρο θα καταλάβεις ότι όλα αυτά που λες δεν είναι τίποτα άλλο από το μίσος σου προς την απλ 😛

και ο πόνος σου για το se

Επεξ/σία από morgan21
  • Like 1
  • Confused 2
  • Sad 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Τους χαρακτηρισμους κρατα τους για το  εαυτο σου .

Με το προγραμμα αντικαταστασης μπαταριας το οποιο ειναι οικονομικο ειναι μια καλη ευκαιρια να αλλαχτουν σε παλαιοτερα μοντελα .

Να λέτε και ευχαριστώ που σας επιτρέπουν να τους πληρώσετε για να σας αλλάξουν μπαταρία.

• Like 11
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Γιατί δεν έγινε τοπικ για τα πρόβλημα τα που αναφέρω στο Mate ??? Και όχι μόνο δεν έγινε τοπικ αλλά δεν τα σχολίασε και κανένας.

Εδώ βλέπω αμέσως νέο θέμα και πάμε φουλ σχόλια. 

Βέβαια θα μου πεις η Apple πουλάει who cares about Huawei 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Οι μπαταρίες δεν συμπεριφέρονται πάντα το ίδιο σε όλες τις συσκευές. Ανάλογα με τη χρήση, η φθορά τους δεν είναι ίδια για όλους. Το throttling λοιπόν ενεργοποιείται όταν η μπαταρία σου παρουσιάζει πρόβλημα και ενεργοποιείται γιατί διαφορετικά η συσκευή σου θα έκλεινε ή δεν θα ανταποκρινόταν. Ταυτόχρονα, μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτή την δυνατότητα παίρνοντας το όποιο ρίσκο επιθυμείς. 

δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα γτ δεν έχω επαρκές δείγμα απο iphone se, οπότε δεν ξέρω άμα αρκεί το παράδειγμα το δικό μου και ενός φίλου μου που και οι δύο αγοράσαμε το iphone se, και με ios 10.3.3 ήμασταν υπερευχαριστημένοι ενώ απο ios 11 και μετά μας ξεζούμιξε.

Και οι δύο είχαμε αγοράσει κινητά με ελατωματική μπαταρία; γτ δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα απο την αρχή αλλά μετά απο μήνες και μάλιστα ταυτόχρονα με τις νέες ενημερώσεις;

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, efkar said:

δεν μπορώ να σου απαντήσω σίγουρα γτ δεν έχω επαρκές δείγμα απο iphone se, οπότε δεν ξέρω άμα αρκεί το παράδειγμα το δικό μου και ενός φίλου μου που και οι δύο αγοράσαμε το iphone se, και με ios 10.3.3 ήμασταν υπερευχαριστημένοι ενώ απο ios 11 και μετά μας ξεζούμιξε.

Και οι δύο είχαμε αγοράσει κινητά με ελατωματική μπαταρία; γτ δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα απο την αρχή αλλά μετά απο μήνες και μάλιστα ταυτόχρονα με τις νέες ενημερώσεις;

Το "ξεζούμισμα" που λες δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το throttling (ίσα ίσα που θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο)... 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, driftingcris said:

ή στραβός είναι ο γιαλός......

Όταν κάποιος επιθυμεί να σχηματίσει μια εικόνα στο μυαλό του, είναι δύσκολο να καταλάβει το τι ακριβώς συμβαίνει! :)

2 minutes ago, margaritagr said:

Γιατί δεν έγινε τοπικ για τα πρόβλημα τα που αναφέρω στο Mate ??? Και όχι μόνο δεν έγινε τοπικ αλλά δεν τα σχολίασε και κανένας.

Γιατί απλά οι χρήστες του mate είναι 5-6 εδώ μέσα (μπορεί να είπα και πολλούς) και δεν απασχολεί κανέναν... 

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μια φορά να καταλάβετε τι γράφω... :) 

Μια φορά να σταματήσεις να υποστηρίζεις ότι βλακεία κάνει αυτή η εταιρίεα. Οι μπαταρίες φθείρονται, οκ. Προτιμάς να έχεις μια συσκευή που σέρνεται εκεί που δεν πρέπει αλλά κρατάει λιγότερο ή προτιμάς απλά να τρέχει και να έχεις ένα powerbank μαζί; Αυτό πρέπει να είναι ειδοποίηση. Φάση "Η μπαταρία έχει φθαρεί κατά τόσο % και έχετε την επιλογή να κάνετε αυτό ή το άλλο"

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, voltmod είπε

όμως τώρα μπορείτε να ελέγχετε την υγεία της μπαταρία της συσκευής σας μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής, από όπου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία «throttling» εφόσον το επιθυμείτε.

Κάτι άλλο έχουμε;

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Επειδή υπάρχουν μόνο 3 είδη ανθρώπων:
1. Apple fan boys
2. Android fan boys
3. Apple haters

Απλά δεν υπάρχουν android haters :P

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όταν κάποιος επιθυμεί να σχηματίσει μια εικόνα στο μυαλό του, είναι δύσκολο να καταλάβει το τι ακριβώς συμβαίνει! :)

Γιατί απλά οι χρήστες του mate είναι 5-6 εδώ μέσα (μπορεί να είπα και πολλούς) και δεν απασχολεί κανέναν... 

Μαααα και για την Απλ δε σχολιάζουν αυτοί που έχουν απλ :D

1000+€ έχει το mate για πράσινες οθόνες! 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Μια φορά να παραδεχτεί ο πιλ ότι έχουν πρόβλημα τα αιφονια

Γνωστή η αγάπη του billdanos για την apple, αλλά εδώ έχει κάποιο δίκιο......

Το συγκεκριμενο feature έχει δυνατότητα απενεργοποίησης από τον χρήστη.

Για την Samsung (κάτοχος S9+, S8+, S7) που επίσης καταδικάστηκε για παρόμοια τακτική, έχουμε τίποτα να πούμε?

30 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το ότι αυτό ενεργοποιείται όταν η μπαταρία έχει πρόβλημα και ταυτόχρονα μπορείς να το κλείσεις, είναι φαντάζομαι μια μικρηηηηηηη λεπτομέρεια στην ονείρωξη μερικών!

Μη σας το χαλάσουμε!

😛 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Και την τελευταία φορά που τσέκαρα, το insomnia είναι τεχνολογικό site και όχι Apple reporter για τους 3-4 που είναι fanboys και δεν βλέπουν πέρα από την "δαγκωνιά του μήλου"

Kappa Keepo

• Like 7
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...