Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Γνωρίζω ότι στα ~100€ παίρνεις κάτι ανάλογο, απλά κοιτάμε το καλύτερο για την κάθε περίπτωση.

Όπως είπα, για τη μάνα μου δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με custom ROMs και γενικότερα να το ψειρίσουμε και πολύ. Θεωρώ ότι και με το Moto E4 θα ήταν υπέρ ικανοποιημένη.

Για τη γυναίκα τώρα το πράγμα θέλει περισσότερο ψάξιμο. Θα ήθελα να της πάρω κάτι καλό, αλλά έχει την τάση να της πέφτουν και να ραγίζει τις οθόνες, γι' αυτό σκέφτομαι να πάρω κάτι μέτριο να κάνει τη δουλειά της, και ό,τι έξτρα έχει, καλοδεχούμενο.

Αν μπορούσαμε να θέσουμε κατηγορίες βάσει χρημάτων (σε περίπτωση που αποφασίσω να ανέβω για κάτι που αξίζει), ας πούμε έως 100€, έως 150€, τι επιλογές υπάρχουν; Βασικά για έως 100€ τα έχουμε πει. Αν πούμε ότι ανεβαίνω, σε ποια πάμε για να πούμε ότι όντως θα πάρω κάτι που να αξίζει (όχι Mediatek, καλή κάμερα, μπαταρία κ.λπ.);

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ αρχην να της παρεις μια θηκη σωστη με προστασια οθονης ή μια θηκη στυλ flip/πορτοφολι. 

Εαν παλι θελεις φθηνα ανταλλακτικα (ειδικα οθονη στα 15-20€) μπορεις να δεις τα Leeco/LeTv που εχουν καλες προδιαγραφες και κατασκευη αλλα θελει αγορα απο Banggood. Με 90€ εχεις πολυ καλο τηλεφωνο αλλα δεν ξερω εαν αρεσει στην γυναικα...

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Γνωρίζω ότι στα ~100€ παίρνεις κάτι ανάλογο, απλά κοιτάμε το καλύτερο για την κάθε περίπτωση.

Όπως είπα, για τη μάνα μου δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με custom ROMs και γενικότερα να το ψειρίσουμε και πολύ. Θεωρώ ότι και με το Moto E4 θα ήταν υπέρ ικανοποιημένη.

Για τη γυναίκα τώρα το πράγμα θέλει περισσότερο ψάξιμο. Θα ήθελα να της πάρω κάτι καλό, αλλά έχει την τάση να της πέφτουν και να ραγίζει τις οθόνες, γι' αυτό σκέφτομαι να πάρω κάτι μέτριο να κάνει τη δουλειά της, και ό,τι έξτρα έχει, καλοδεχούμενο.

Αν μπορούσαμε να θέσουμε κατηγορίες βάσει χρημάτων (σε περίπτωση που αποφασίσω να ανέβω για κάτι που αξίζει), ας πούμε έως 100€, έως 150€, τι επιλογές υπάρχουν; Βασικά για έως 100€ τα έχουμε πει. Αν πούμε ότι ανεβαίνω, σε ποια πάμε για να πούμε ότι όντως θα πάρω κάτι που να αξίζει (όχι Mediatek, καλή κάμερα, μπαταρία κ.λπ.);

Στα 150€ είναι το Xiaomi redmi note 5(3/32)

Το έχει η γυναίκα μου και ξέρω.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Στα 150€ είναι το Xiaomi redmi note 5(3/32)

Το έχει η γυναίκα μου και ξέρω.

Θα το επικροτησω κι εγω σαν επιλογη εαν δεν υπαρχει σκεψη για αγορες απο εξω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Θα το επικροτησω κι εγω σαν επιλογη εαν δεν υπαρχει σκεψη για αγορες απο εξω.

Δεν τον κόβω για έξω.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι είμαι προκατειλημμένος, αλλά για διαφορές της τάξεως των 20-30€ προτιμώ την αμεσότητα και το (έστω υποτιθέμενο) support εδώ.

Αν ήταν να πάρω το ίδιο πράγμα απ' έξω στη μισή τιμή, θα είχε νόημα.

Αν είναι να πάρω το ίδιο λίγο πιο φθηνά, ή εντελώς άλλο (συνήθως κάτι κινέζικα άγνωστα) αλλά με καλά χαρακτηριστικά, προτιμώ να πάρω από εδώ.

Επίσης, αν είναι να πάρω κάτι μόνο για μένα, θα το σκεφτώ περισσότερο. Αλλά να πάρω για άλλους και να τύχει στραβή (DOA ή άλλο ελάττωμα ή απλά να χαλάσει) και να τους πω ότι πρέπει να το στείλω έξω μπλα μπλα, θα έχω και γκρίνια, και θα τρέχω να βγάλω άκρη με αποστολές κ.λπ..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν είναι ότι είμαι προκατειλημμένος, αλλά για διαφορές της τάξεως των 20-30€ προτιμώ την αμεσότητα και το (έστω υποτιθέμενο) support εδώ.

Αν ήταν να πάρω το ίδιο πράγμα απ' έξω στη μισή τιμή, θα είχε νόημα.

Αν είναι να πάρω το ίδιο λίγο πιο φθηνά, ή εντελώς άλλο (συνήθως κάτι κινέζικα άγνωστα) αλλά με καλά χαρακτηριστικά, προτιμώ να πάρω από εδώ.

Επίσης, αν είναι να πάρω κάτι μόνο για μένα, θα το σκεφτώ περισσότερο. Αλλά να πάρω για άλλους και να τύχει στραβή (DOA ή άλλο ελάττωμα ή απλά να χαλάσει) και να τους πω ότι πρέπει να το στείλω έξω μπλα μπλα, θα έχω και γκρίνια, και θα τρέχω να βγάλω άκρη με αποστολές κ.λπ..

Ξέχασες και την παντόφλα 😁

Δημοσ.

Απο Ελλαδα απλα δες το Redmi Note 5 που σου προτειναν. Καλυτερο σε αυτα τα χρηματα απλα δεν θα βρεις.

Απο εξω τα πιο αξιολογα στα εχω ηδη αναφερει (με τα υπερ και κατα τους) Asus Zenphone 3 zoom & Meizu Pro 6 Plus. Δεν μου ερχεται κατι αλλο. Ετσι για εναλλακτικες επισης προτασεις:

Moto Z με εξαιρετικη κατασκευη, δυνατο επεξεργαστη, Amoled οθονη, radio, type C θυρα με quick charge, ξεχωριστη θυρα για SD card. Μειονεκτημα η μικρη μπαταρια (2.600mAh) και η οχι τοσο καλη καμερα αλλα με OIS ομως. Στα 160€ με priority shipping (για αποφυγη τελωνειου).

Leeco Le2 X526 με Snap 652, 3/64gb, quick charge, usb-c. Μετρια καμερα, χωρις SD card και χωρις ραδιο. Αλλα στα μολις 95€ (με priority για αποφυγη τελωνειου) και με ανταλλακτικα που ειναι παμφθηνα. Οθονη στα 15-20€. Για να μην σε νοιαζει εαν θα σπασει την οθονη της.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Ξέχασες και την παντόφλα 😁

Πάει πακέτο με τη γκρίνια :Ρ

34 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Απο Ελλαδα απλα δες το Redmi Note 5 που σου προτειναν. Καλυτερο σε αυτα τα χρηματα απλα δεν θα βρεις.

Απο εξω τα πιο αξιολογα στα εχω ηδη αναφερει (με τα υπερ και κατα τους) Asus Zenphone 3 zoom & Meizu Pro 6 Plus. Δεν μου ερχεται κατι αλλο. Ετσι για εναλλακτικες επισης προτασεις:

Moto Z με εξαιρετικη κατασκευη, δυνατο επεξεργαστη, Amoled οθονη, radio, type C θυρα με quick charge, ξεχωριστη θυρα για SD card. Μειονεκτημα η μικρη μπαταρια (2.600mAh) και η οχι τοσο καλη καμερα αλλα με OIS ομως. Στα 160€ με priority shipping (για αποφυγη τελωνειου).

Leeco Le2 X526 με Snap 652, 3/64gb, quick charge, usb-c. Μετρια καμερα, χωρις SD card και χωρις ραδιο. Αλλα στα μολις 95€ (με priority για αποφυγη τελωνειου) και με ανταλλακτικα που ειναι παμφθηνα. Οθονη στα 15-20€. Για να μην σε νοιαζει εαν θα σπασει την οθονη της.

Οπότε αν ανέβω στα ~140€, πάω καρφί για Note 5 ή έχω κι άλλες επιλογές;

Εν τω μεταξύ είναι το ίδιο με το Redmi 5 Plus;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Όχι το note 5 είναι καλύτερο (επεξεργαστή,CPU,κάμερα κλπ)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάει πακέτο με τη γκρίνια :Ρ

Οπότε αν ανέβω στα ~140€, πάω καρφί για Note 5 ή έχω κι άλλες επιλογές;

Επιλογες εχεις αλλα κατωτερες ομως.

Το note 5 ειναι σαφως ανωτερο απο το 5 Plus οπως ειπωθηκε.

Δημοσ.

Χμμ, έτσι όπως τα είδα στο gsmarena μπερδεύτηκα λίγο.

Το Note 5 με 3/32 είναι ας πούμε ισάξιο του 4/64, αν εξαιρέσουμε το 1GB διαφορά στη RAM και τη χωρητικότητα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, phanispal είπε

Χμμ, έτσι όπως τα είδα στο gsmarena μπερδεύτηκα λίγο.

Το Note 5 με 3/32 είναι ας πούμε ισάξιο του 4/64, αν εξαιρέσουμε το 1GB διαφορά στη RAM και τη χωρητικότητα;

Έτσι ακριβώς.

Αν μπορείς να πας στο 4/64 (είναι ακριβότερο)ακόμη καλύτερα αλλά ξεφεύγουμε.

Ξεκινήσαμε στα 100 μετά 150 ,εεε εντάξει εδώ πιστεύω είσαι καλά....

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εκτός από τα 25-30€ διαφορά, είναι και ψυχολογικό, και δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα για τη χρήση που προορίζεται.

Οπότε στο 3/32 με μια κάρτα sd και θήκη είναι καλυμμένη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...