saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 1:11 ΜΜ, gordonas είπε Ψάχνω για ένα κινητό για την γραμματεία στο γραφείο, σε περίπτωση που έχει βλάβη το σταθερό τηλέφωνο. Με ενδιαφέρει να έχει: - Android για να περνάω τις επαφές μέσα από το λογαριασμό της Google - Μεγάλη αυτονομία σε μπαταρία. Το κινητό θα λειτουργεί μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, οπότε δεν θέλω να κάθομαι να φορτίζω όταν το χρειαστώ - Χαμηλή ακτινοβολία - Μικρό μέγεθος Ίσως και τα 80-100 που βάζω σαν όριο να είναι πολλά, αλλά αν αξίζει δεν έχω πρόβλημα. Αν δεν σε ενδιαφέρει που είναι παλιό (2015) το flex 2 θα σου ταιριάξει και με το παραπάνω. Και με πολύ χαμηλό sar(0.68 W/kg (head) 0.44 W/kg (body) https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=70&ref=bestprice.gr Χαρακτηριστικά μπορείς να δεις εδώ https://m.gsmarena.com/lg_g_flex2-6916.php
ad276 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Κυριε εξυπνε, μπηκες στην κουβεντα με το εξης: Δεν αρχισαμε εμεις να σου την λέμε. Εσυ μπηκες με υφακι και χωρις λογο μαλιστα!!! Επειδη αρνείσαι να διαβασεις, με τον ενδιαφερομενο υπηρξε πριν την θυελώδη σου εισοδο η εξής κουβεντα: Με απαντηση του ιδιου του ενδιαφερομενου: Οπως καταλαβαινεις ο ιδιος απαντησε οτι δεν τον ενδιαφερει το ΜΕΓΕΘΟΣ. Και πολυ καλα εκανε. Απλα ενα κινητο Android με κοστος 70-100€ Στο ειπα και εγω οτι ειναι δικαιωμα σου να προτεινεις οτι θελεις. Δεν ειναι λογικο ομως να μας βαζεις χωρις λογο χερι απλα και μονο τολμησαμε προτeινουμε Xiaomi!!! Δεν μας ενδιαφερει τι προτεινεις. Αντικρουσαμε με επιχειρηματα το γιατι οχι. Εσυ μπηκες κραζοντας! Μηπως να κοιταξεις την δικη σου συμπεριφορα? Μηπως? Το Redmi 5 δεν ειναι πιο ακριβο. Το μεγαλο οπως θα επρεπε ηδη να εχεις καταλαβει ειναι αδιαφορο!!! Για κινητο σε ενα συρταρι μιλαμε. Γιατι οχι το 5Α? Γιατι εχει την ιδια τιμη με το 5 και ειναι χειροτερο. Απλα Αλλα οταν εχεις Xiaomi hate blindness δεν μπορεις να δεις ουτε τα απλα.... ΥΓ: Καταλαβαινεις οτι εχεις χαλασει το θεμα εδω; Μαλλον οχι, οποτε θα σταματησω εδω να ασχολουμαι μαζι σου! Νομιζεις τωρα οτι βγηκες απο πανω; Γιατι δεν μου απαντησες ομως...γιατι οταν ενα post αναφερεται σε προβληματα σε xiaomi κανετε τουμπεκι εσεις που προτεινετε......τα καλυτερα. Καληνυχτα σας........ Α και εχουμε δημοκρατια εεεεε.... Υ.Γ. Λυπαμαι που χαλασα το post ας με συγχωρεσει ο θεματοθετης.
SeNNinhA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ad276 είπε Νομιζεις τωρα οτι βγηκες απο πανω; Γιατι δεν μου απαντησες ομως...γιατι οταν ενα post αναφερεται σε προβληματα σε xiaomi κανετε τουμπεκι εσεις που προτεινετε......τα καλυτερα. Καληνυχτα σας........ Α και εχουμε δημοκρατια εεεεε.... Υ.Γ. Λυπαμαι που χαλασα το post ας με συγχωρεσει ο θεματοθετης. Αντε γεια και να μας ξαναρθεις οταν ξεπερασεις τα ψυχολογικα σου με τα Xiaomi...
ad276 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ομοιως και σε σενα...αν ξεκολησεις ποτε απ τα xiaomi. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από ad276
gordonas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν υπάρχει λόγος καυγά, κρίμα είναι να τσακωνόμαστε για εταιρείες και απόψεις που σε μεγάλο ποσοστό είναι υποκειμενικές. Για την ιστορία, μάλλον καταλήγω στο Moto C Plus, αν και το Redmi 6Α είναι δελεαστικό. Στο θέμα της τιμής πάντως, το κέρδος από τον ΦΠΑ και το ότι περνάει στα έξοδα ισχύει για οποιοδήποτε κινητό, ανεξαρτήτου κατηγορίας τιμής. Αν υπήρχε λόγος θα έδινα και 500€ και 1000€ αν κέρδιζα κάτι στην δουλειά μου. Είναι απλά μια backup λύση όμως και δεν χρειάζομαι αυτά που προσφέρουν τα ακριβά κινητά. Καλό είναι να κάνει τα βασικά, να είναι αξιόπιστο κτλ., αλλά μέχρι εκεί.
Pseudonumo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Πρόσεξε να είναι το 2/16 μοντέλο. Επίσης, να περιμένεις κολλήματα πέραν πολύ απλής χρήσης. Μη το φορτώσεις με αχρείαστες εφαρμογές. Για κάτι καλύτερο πας στο redmi.
ad276 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pseudonumo είπε Πρόσεξε να είναι το 2/16 μοντέλο. Επίσης, να περιμένεις κολλήματα πέραν πολύ απλής χρήσης. Μη το φορτώσεις με αχρείαστες εφαρμογές. Για κάτι καλύτερο πας στο redmi. Αγαπητε μου και εγω και η γυναικα μου εχουμε κινητα 2/16 και κανενα απο τα δυο δεν κολλαει ουτε κατα διανοια.Αυτα οπου τα 2/16 κολλανε δεν ξερω που τα εχετε δει.Εχω 10 εφαρμογες στο κινητο μου και καμια δεν κολαει συν του οτι εχω και 3GB χωρο ακομη...... Υπ οψιν οτι το δικο μου εχει mediatek και της γυναικας μου snapdragon. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από ad276
Pseudonumo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ad276 είπε Αγαπητε μου και εγω και η γυναικα μου εχουμε κινητα 2/16 και κανενα απο τα δυο δεν κολλαει ουτε κατα διανοια.Αυτα οπου τα 2/16 κολλανε δεν ξερω που τα εχετε δει.Εχω 10 εφαρμογες στο κινητο μου και καμια δεν κολαει συν του οτι εχω και 3GB χωρο ακομη...... Υπάρχουν 2 μοντέλα Moto C Plus, 1/16 και 2/16. Γράφω για να προσέξει, λοιπόν, να πάρει το δεύτερο. Το redmi 6Α που πρότεινα είναι επίσης 2/16, όμως οπως έγραψα θα είναι ταχύτερο γιατί έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και νεότερο Android. off- topic: θα απαντήσω σύντομα. Εξαρτάται από τη χρήση σου. Εγώ έχω περίπου 100 εφαρμογές και χρησιμοποιώ κάποιες φορές πολλές ταυτόχρονα, οπότε το 2/16 δε με καλύπτει όσο καλό επεξεργαστή και να έχει. Εσένα που σε καλύπτει, καλά κάνεις και δεν πας σε κάτι ανώτερο. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες με εσένα. Λες να μην έχουμε χρησιμοποιήσει 2/16 και να τα γράφουμε έτσι? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo
ad276 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Συμφωνω σε αυτα που λες.Οποιος εχει μεγαλες απαιτησεις σαφως και δεν μπορει να στσθει σε ενα 2/16.Και φυσικα οι 100 εφαρμογες δεν χωρουν στα δικα μας τηλεφωνα......Απλα διαφωνω στο σκεπτικο οτι τα 2/16 ειναι αθλια και απαραδεκτα οπως αναφερουν καποιοι εδω.Για να τα πωλουν οι εταιρειες σημαινει οτι καποιους εξυπηρετουν και αυτοι σαφως και δεν ειναι οι απαιτητικοι χρηστες.
sakis92 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 https://www.banggood.com/Vernee-T3-Pro-5_5-Inch-189-4080mAh-3GB-RAM-16GB-ROM-MT6739WA-Quad-Core-1_3GHz-4G-Smartphone-p-1332742.html?rmmds=category&ID=224&cur_warehouse=HK
TolisT1985 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ρεκόρ απαντήσεων για ένα ΜΗ θέμα. Οποιοδήποτε κινητό και των 40+50-60€ κάνει και με το παραπανω αυτά που θέλει. Άνοιξα samsung s6 μετά από 20 μέρες και ήτανε η μπαταρία στο 98%!
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης συσκευής με παρόμοιο budget για τη μάνα μου, που δεν έχει απαιτήσεις. Στον πατέρα μου πήρα τον Ιούλιο με την προσφορά του Γερμανού το Moto E4 στα 69€ και μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένος (το πρώτο του smartphone βέβαια, ούτε εκείνος έχει απαιτήσεις). Κι εγώ να πω την αλήθεια όσο το δούλεψα μου φάνηκε ιδιαίτερα καλό ειδικά για 69€. Τώρα όμως κοστίζει παραπάνω, οπότε το θέμα είναι ποιο να επιλέξω ανάμεσα στα Moto C, Moto C Plus Dual, Redmi 6A, Moto G4, Moto E4. Πιο πάνω δε νομίζω ότι χρειάζεται ν' ανέβω, και πολύ είναι νομίζω αυτά για τη χρήση που προορίζονται. Καλά φαίνονται τα Redmi 6A, αλλά πολύ μακρόστενα ρε γαμώτο, βολεύει αυτό το πράγμα;
Pseudonumo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, phanispal είπε Είμαι κι εγώ σε φάση αναζήτησης συσκευής με παρόμοιο budget για τη μάνα μου, που δεν έχει απαιτήσεις. Στον πατέρα μου πήρα τον Ιούλιο με την προσφορά του Γερμανού το Moto E4 στα 69€ και μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένος (το πρώτο του smartphone βέβαια, ούτε εκείνος έχει απαιτήσεις). Κι εγώ να πω την αλήθεια όσο το δούλεψα μου φάνηκε ιδιαίτερα καλό ειδικά για 69€. Τώρα όμως κοστίζει παραπάνω, οπότε το θέμα είναι ποιο να επιλέξω ανάμεσα στα Moto C, Moto C Plus Dual, Redmi 6A, Moto G4, Moto E4. Πιο πάνω δε νομίζω ότι χρειάζεται ν' ανέβω, και πολύ είναι νομίζω αυτά για τη χρήση που προορίζονται. Καλά φαίνονται τα Redmi 6A, αλλά πολύ μακρόστενα ρε γαμώτο, βολεύει αυτό το πράγμα; Νομίζω το redmi 6a είναι μονόδρομος για να μην ανέβεις κι άλλο οικονομικά. Καλύτερο επεξεργαστή, android 8.1 και η μεγάλη οθόνη βολεύει όσο περνάνε τα χρόνια... Θα φανεί η διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με το Ε4 (είναι 15 ευρώ καλύτερο). Τώρα, συνήθεια είναι...ειδικά αν έχει και τσάντα μικρό το κακό. Πώς περάσαμε οι περισσότεροι από τις οθόνες <4ιντσών σε 5.5"+... Τώρα, αν βάλεις και άλλες παραμέτρους (μικρότερη οθόνη, μεγαλύτερη μπαταρία κτλ) σύγκρινε τις συσκευές. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άρα προς το παρόν καταλήγουμε στο ότι σε αυτά τα χρήματα αξίζει περισσότερο το Redmi 6A. Για την οθόνη δεν είπα τόσο για το μέγεθος όσο για το σχήμα και ότι μου φαίνεται πολύ μακρόστενη σα συσκευή. Με εγγύηση και άλλες παραμέτρους τι παίζει; Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζω μιας και δεν έχω ασχοληθεί με Xiaomi στο παρελθόν; Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από phanispal
phanispal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά επανέρχομαι γιατί μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι πέφτει κράξιμο για Mediatek chipsets. Καταρχάς ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με τα Mediatek; Κατά δεύτερον, σε αυτό το budget (~100€) παίζει κάτι μη Mediatek; Κατά τρίτον, με 10-15€ παραπάνω είδα και το Redmi 6. Αν και είναι και αυτό Mediatek, συγκριτικά με το 6Α τι ρόλο βαράει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα