daPro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ειναι εξισου αξιολογα κινητα. Το S7 εχει καλυτερη camera. Το G6 ομως εχει επιπλεον wide camera. Προσωπικα θα επελεγα το LG G6 διοτι - Η wide camera μου ειναι πολλαπλα πιο χρηστικη απο μια καλυτερη καμερα σε low light φωτο μιας και προσωπικα το κινητο το εχω για πιο επαγγελματικη χρηση και φωτο snapshots μονο (δεν λεω φυσικα οχι σε μια καλη καμερα). Η selfie camera μου ειναι παντελως αδιαφορη. Για σοβαρες φωτο εχω φωτογραφικες μηχανες. - Εχει καπως μεγαλυτερη μπαταρια και αυτονομια. - Εχει μεγαλυτερη οθονη στις ιδιες περιπου διαστασεις - Ειναι πιο ομορφο. Το S7 ουδεποτε μου αρεσε. Εαν μιλουσαμε για το S7 edge θα το προτιμουσα. Το G6 βλέπω είναι 4 πυρηνο..
SeNNinhA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, daPro είπε Το G6 βλέπω είναι 4 πυρηνο.. Της ιδιας αποδοσης ειναι και οι δυο επεξεργαστες. Τεχνολογιας 2016. Μαλιστα ο Snap821 εχει καπως καλυτερη καρτα γραφικων.
deadp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Το g6 σε κάθε περίπτωση. Ευέλικτη συσκευή, και από τις λίγες ναυαρχίδες με Ραδιο.
daPro Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Της ιδιας αποδοσης ειναι και οι δυο επεξεργαστες. Τεχνολογιας 2016. Μαλιστα ο Snap821 εχει καπως καλυτερη καρτα γραφικων. Δεν παίζει ρόλο που το ένα είναι 4πυρηνο και το άλλο 8πυρηνο?
deadp Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Οι πυρήνες του 821 είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο... Δεν υπάρχει σύγκριση.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, daPro είπε Δεν παίζει ρόλο που το ένα είναι 4πυρηνο και το άλλο 8πυρηνο? Οι διαφορες μπορει να ειναι σε επιμερους εφαρμογες αναλογως το πως χρησιμοποιει η καθε μια τους πορους της συσκευης. Αλλωστε απο τους 8 χρησιμοποιουνται καθε φορα max οι 4 και απο τους 4 οι 2. Απο εκει και μετα η εσωτερικη αρχιτεκτονικη του καθε κατασκευαστη εχει σχεση με τις επιδοσεις. Ας πουμε οι αντιστοιχοι mediatek ειναι 10πυρηνοι αλλα ειναι πιο πισω και απο exynos και απο snapdragon. Μιλαμε για ισαξιας αποδοσης συσκευες οποτε κρινε απο τις υπολοιπες λεπτομερειες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το έχω σφραγισμένο σε χρυσό και κάθεται. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα. Λάζαρος, Θεσσαλονίκη.
Themos3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Βρήκε κάνας άνθρωπος screen protector που να κουμπώνει γιατί μ έχει φάει το παν έλα στο eshop με protectors που δεν ταιριάζουν τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα