deadp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Βιντεοκλήση χωρίς να ανοίγεις δεδομένα, υποστηρίζει κάποιο από τα τρία;
spy94 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά πήγα από samsung j5 σε redmi note 5 αφού ακολούθησα τις συμβουλές των παιδιών εδω.Οσο καλύτερη και αν είναι η δεύτερη συσκευή την μετάβαση από amoled σε μη δεν μπορώ να την συνηθίσω.Οχι ότι δεν βλέπεται η οθόνη αλλά είναι υποδεέστερη.Αν το ήξερα μια χαρά θα μου ήταν η συγκεκριμένη συσκευή.Σταματηστε πια να κρίνεται με βάση μόνο τον εαυτό σας και μόνο βάση specs.Αν είναι έτσι να πηγαίνουμε και σε κάθε κακό κινεζικό που κυκλοφορεί.Το meizu ειναι σίγουρα μια καλή επιλογή μιας που διαθέτει amoled οθόνη αλλά χάνει αλλού όπως αναφέρθηκε,θα προσθέσω και την εμφάνιση που είναι βέβαια υποκειμενικό. 1
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλή χρυσή η Samsung, αλλά στα Galaxy J και Α, δεν αξίζει να πας. Μόνο η σειρά S και τα Note αξίζουν. Οι "κινεζιές" είναι μακράν καλύτερες στο budget 150 - 250, άντε 300. Κάτοχος Galaxy S9 εδώ για να μην παρεξηγηθώ κιόλας 1 1
StigmaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Καλή χρυσή η Samsung, αλλά στα Galaxy J και Α, δεν αξίζει να πας. Μόνο η σειρά S και τα Note αξίζουν. Οι "κινεζιές" είναι μακράν καλύτερες στο budget 150 - 250, άντε 300. Κάτοχος Galaxy S9 εδώ για να μην παρεξηγηθώ κιόλας Μια χαρά είναι η σειρά Α σαν τηλέφωνα. Απλά ίσως όχι στην αρχική τιμή αγοράς τους καθαρά και μόνο λόγο ύπαρξης των ξιαομι τουμπανακια στα 200€. Στα 170 ευρώ το συγκεκριμένο σίγουρα δεν αποτελεί τρέξε να προλάβεις προσφορά, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί κακή αγορά. Η σειρά S και νοτε που αναφέρεις κάνουν 800+ ευρώ... Τι δουλειά έχουν να συγκριθούν με τηλεφωνακι που κάνει 170 δεν κατανοώ. 1
notist Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η j είναι η χαμηλή σειρά. Η A είναι η μεσαία mid range. Έχω το a5 του 2016 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πάντα μιλάμε για το μέσο χρήστη. Για αυτό και σκέφτομαι το a5 2017 να το πάρω για την κόρη μου. Εδώ μεταχειρισμένο και το πουλάνε από 180 μέχρι 200+ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από notist 1
SeNNinhA Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, spy94 είπε Προσωπικά πήγα από samsung j5 σε redmi note 5 αφού ακολούθησα τις συμβουλές των παιδιών εδω.Οσο καλύτερη και αν είναι η δεύτερη συσκευή την μετάβαση από amoled σε μη δεν μπορώ να την συνηθίσω.Οχι ότι δεν βλέπεται η οθόνη αλλά είναι υποδεέστερη.Αν το ήξερα μια χαρά θα μου ήταν η συγκεκριμένη συσκευή.Σταματηστε πια να κρίνεται με βάση μόνο τον εαυτό σας και μόνο βάση specs.Αν είναι έτσι να πηγαίνουμε και σε κάθε κακό κινεζικό που κυκλοφορεί.Το meizu ειναι σίγουρα μια καλή επιλογή μιας που διαθέτει amoled οθόνη αλλά χάνει αλλού όπως αναφέρθηκε,θα προσθέσω και την εμφάνιση που είναι βέβαια υποκειμενικό. Δεν νομιζω να σε παραπλανησε κανενας σχετικα με τα οσα ειχαν πιθανα ειπωθει. Καλα κανεις και αξιολογεις την οθονη ως σημαντικο αφου ετσι το αισθανεσαι αλλα ηταν μια δικη σου επιλογη. Εδω απλα παραθετονται ολα τα στοιχεια και επιλεγει ο καθενας με τα δικα του κριτηρια. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι φωναζεις!! Οπως ειπα πιο πριν «Γουστα ειναι αυτα φυσικα και ο καθενας επιλεγει οτι του αρεσει». Το οτι το J5 σερνεται ή οτι η καμερα ειναι κακη εσενα ισως δεν σε ενοχλει, καποιους αλλους ομως τους ενδιαφερει. Οποτε και εσυ με βαση τα δικα σου κριτηρια αναφερεσαι. Οποτε ας μεινουμε στα δεδομενα και ας επιλεξει ο καθενας δινοντας βαρος σε οτι ο ιδιος κρινει. 2
notist Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Η μεταβαση απο το j5 2016 στο a5 2017 του θέματος να την κάνω? Είναι για την κόρη μου. Ευχαριστώ.
spy94 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν νομιζω να σε παραπλανησε κανενας σχετικα με τα οσα ειχαν πιθανα ειπωθει. Καλα κανεις και αξιολογεις την οθονη ως σημαντικο αφου ετσι το αισθανεσαι αλλα ηταν μια δικη σου επιλογη. Εδω απλα παραθετονται ολα τα στοιχεια και επιλεγει ο καθενας με τα δικα του κριτηρια. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι φωναζεις!! Οπως ειπα πιο πριν «Γουστα ειναι αυτα φυσικα και ο καθενας επιλεγει οτι του αρεσει». Το οτι το J5 σερνεται ή οτι η καμερα ειναι κακη εσενα ισως δεν σε ενοχλει, καποιους αλλους ομως τους ενδιαφερει. Οποτε και εσυ με βαση τα δικα σου κριτηρια αναφερεσαι. Οποτε ας μεινουμε στα δεδομενα και ας επιλεξει ο καθενας δινοντας βαρος σε οτι ο ιδιος κρινει. Δεν είπα ότι με παραπλάνησε κανείς(αλλά και έτσι να έγινε ο καθένας έχει την άποψη του και ο καθένας μπορεί να αγοράσει ότι θέλει),ούτε φωναζω,ούτε διαφωνώ σε κάτι από αυτά που είπες.Αλλα υπάρχουν κάποιοι που έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και δεν είναι ότι καλύτερο να βγάζουμε κινητά σκάρτα όταν δεν υπάρχει αντιπρόταση.Δηλαδη αν εμένα με ενδιαφέρει ας πούμε η amoled οθόνη και το αδιάβροχο υπάρχει άλλη επιλογή?Γιατί να μην είναι καλή η τιμή τοτε για την συγκεκριμένη συσκευή? 2
lionheart75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) H συσκευή είναι ποιοτική και το γυαλί την κάνει premium, έχει amoled οθόνη, τίμια specs, έχει καλή κάμερα, έχει αδιαβροχοποίηση και σε αυτά τα χρήματα είναι μια καλή αγορά. Καλά και χρυσά τα xiaomi, τα αλλάζω και αυτά σαν πουκάμισα, αλλά ας κρατήσουμε και ένα μέτρο... Το συγκεκριμένο κινητό για όσους θέλουν μαζεμένες διαστάσεις και οθόνη είναι το καλύτερο που μπορούν να πάρουν σε αυτά τα χρήματα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από lionheart75 5
vrwmiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Όποιος δεν θέλει να μπει στο οικοσύστημα της χιαομι, μπορεί να το πάρει.σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις καλύτερα χαρακτηριστικά.Και μην έχετε την αυταπάτη ότι η οθόνη είναι ίδια με την σειρά S η την Note, επειδή είναι αμολεδ
lionheart75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Όποιος δεν θέλει να μπει στο οικοσύστημα της χιαομι, μπορεί να το πάρει.σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις καλύτερα χαρακτηριστικά.Και μην έχετε την αυταπάτη ότι η οθόνη είναι ίδια με την σειρά S η την Note, επειδή είναι αμολεδ Επειδή μπορούμε να κάνουμε την συζήτηση αυτή να κρατήσει μήνες, επαναλαμβάνω καλά και χρυσά τα φθηνά xiaomi (έχω και από αυτά) αλλά μέχρι εκεί. Επίσης μπορεί να μην είναι το πάνελ στα A αντίστοιχο της σειράς S και Note (κυρίως λόγω ανάλυσης) αλλά είναι πολύ καλύτερο από το ομολογουμένως καλό ips των xiaomi (όχι όλων). Kάτοχος mi max 3 αυτή τη στιγμή και για λίγες εμφανίσεις ακόμα μέχρι να πάμε σε κάτι άλλο. edit: Στο συγκεκριμένο a5 2017 το 5.2" fhd panel έχει 424 ppi... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από lionheart75 1 1
Themos3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να μη ξεχνάμε οτι μιλάμε για ένα κινητό που το πουλάνε οι πάντες στην Ευρώπη και δε νομίζω να έχει παίξει οπουδήποτε έστω κοντά σε αυτή την τιμή. Το θέμα έιναι τι θα παίξει στο price range 150-200 μέσα στον μήνα ώστε να αποδειχθεί σωστή η αγορά, γιατί με τις τωρινές τιμές είναι ίσως οτι καλύτερο στα λεφτά του για κάποιον που για x,y λόγους δεν θέλει να πάρει Κινέζικο. Υ.Γ Αν υπάρχει καλύτερο πείτε μου γιατι ψάχνω κινητό σ αυτές τις ίντσες για την μητέρα μου και μέχρι να αποφασίσω θα εξαντληθεί... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Themos3
StigmaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Themos3 είπε Να μη ξεχνάμε οτι μιλάμε για ένα κινητό που το πουλάνε οι πάντες στην Ευρώπη και δε νομίζω να έχει παίξει οπουδήποτε έστω κοντά σε αυτή την τιμή. Το θέμα έιναι τι θα παίξει στο price range 150-200 μέσα στον μήνα ώστε να αποδειχθεί σωστή η αγορά, γιατί με τις τωρινές τιμές είναι ίσως οτι καλύτερο στα λεφτά του για κάποιον που για x,y λόγους δεν θέλει να πάρει Κινέζικο. Υ.Γ Αν υπάρχει καλύτερο πείτε μου γιατι ψάχνω κινητό σ αυτές τις ίντσες για την μητέρα μου και μέχρι να αποφασίσω θα εξαντληθεί... Για γυναίκα δεν το συζητάμε, θα χαρεί το συγκεκριμένο πολύ περισσότερο από ένα ξιαομι.
notist Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Εγώ το αγόρασα για την κόρη μου, με παραλαβή από το κατάστημα της περιοχής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα