Drolok Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα... Θέλω την γνώμη σας πάνω σε ένα ζήτημα που με απασχολεί. Θέλω να πάρω ένα 5.1 σύστημα για την τηλεόραση.Ταινιες δλδ και παιχνίδια για το ps4. Είχα παλιά για αρκετό καιρό, τα Ζ5500 και είμαι σε δίλημμα αν πρέπει να ξαναπάω σε αυτά ή σε κάποια ηχεία μαζί με ενισχυτή. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν αξίζουν και τα έτοιμα σύστημα όπως κάποιο lg ας πούμε που είναι μαζί με blueray...( Δεν με καίει κιόλας το blueray) .. Το μπάτζετ για τα Ζ5500 σίγουρα είναι πιο οικονομικά μιας και τα βρίσκω στα 200 πάνω κάτω. Για τα άλλα θα μπορούσε να φτάσει και στα 500 το μπάτζετ αλλά μέχρι εκεί. Θα μου ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Drolok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Έρχεται bf, κάνε υπομονή και θα πετύχεις ένα home cinema 5.1 τίμιο μέχρι 250€ βαριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drolok Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Αξίζει λες να περιμένω? Απλά δεν ξέρω τι θα παίζει σε θέμα ποιότητας αν πάω σε κάποιο έτοιμο με blueray ας πουμε. Τα μόνα που έχω ακούσει και γνωρίζω από θέμα ποιότητας ήχου και δύναμης , να το θέσω έτσι, είναι τα logitech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Αν έχεις 500, τότε είσαι πολύ κοντά στο να πάρεις πραγματικό Home Cinema με ενισχυτή AV και πεντάδα ηχείων κανονικών. Και αποχαιρετάς τις πλαστικούρες. Έτσι μάλιστα μπορείς να προσθέσεις και ένα ενεργό sub στη συνέχεια και να έχεις ένα σύστημα σωστό, σοβαρό με απύθμενο χαμηλό που θα σε βάλει μέσα στην εμπειρία της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drolok Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 σε 2 δόσεις θα τα πάρω άλλα ναι μπορώ να διαθέσω. απο την άλλη επειδή ασχολούμαι με και με κατασκευές ξύλινες, πιστεύω θα μπορούσα να πάρω και πλαστικούρα όπως τα λέμε αρκεί να αξίζουν. Μετα θα τα κάνω κουτιά σωστα... Παίζει και κατι τέτοιο??? Επίσης γνωρίζει κάποιος σε τι ηχεία μπορώ να πάω και ενισχυτή ? δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα απο αυτην την μεριά. Μόνο οτι εχει στο skroutz με καλές κριτικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καμία σχέση. Το μεγάφωνο και η καμπίνα αλληλεπιδρούν και όλο αυτό θέλει άλλο crossover. Μην το ψάχνεις σε DIY κατάσταση με βάση κάποιο μεγάφωνο από πλαστικό κουτάκι. Πας κατ' ευθείαν σε Hi-Fi ηχεία και ξεχωριστό ενισχυτή AV 5.1, πηγή χρησιμοποιείς ό,τι έχει έξοδο HDMI. PC/laptop, media player, blu-ray, PS4 κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα