PC555paul Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, είμαι πρώην κάτοχος Google Nexus 5X (bootloop προχτές) και ψάχνω κάτι ανώτερο αυτής της συσκευής. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: εώς 250 2) Την χρήση του κινητού: browsing, youtube, messaging κλπ ίσως gaming τύπου hearthstone 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2"+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει: Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Εφάμιλλες ή ανώτερες του 5x 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Οχι 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; δε γνωρίζω 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; αν γίνεται ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android, προτιμότερο stock 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι αλλα έμφαση στα άλλα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Αρχικά αυτό που σκέφτομαι είναι το Xiaomi Mi A2 περίπου στα 200 λόγω stock android και αναβαθμίσεων για άλλα 2-3 χρόνια (πιο καινούρια συσκευή). Έπειτα σκέφτομαι αν θα άξιζε το άλμα σε lg g6 (https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html#reviews) η ακόμα και pixel xl για stock android (https://www.skroutz.gr/s/10010539/Google-Pixel-XL-32GB.html) καθώς είναι πιο παλιές συσκευές και ίσως να μη δεχτούν παραπάνω support. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.
kp1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν είσαι αυστηρά σε αυτό το ποσό xiami redmi note 6 pro..αν ανεβεις 30€ πάνω..s7 LG G6-google pixel xl.(η καλύτερη κάμερα κινητού μέχρι 300€). Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από kp1
26ska Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Και εγώ από nexus 5x ήμουν, έπαθε bootloop και πήγα σε LG g6. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο στο θέμα μπαταρίας, όπου το nexus ήταν τραγικό, όσο και στο θέμα καμερών, όπου το nexus ήταν καλύτερο, αλλά με την προσθήκη gcam και τον ευρυγωνιο του g6, έρχονται σχεδόν στα ίσια.Επισης η συσκευή είναι απροβληματιστη, ξέχνα τα bootloop κτλ. Επίσης έχει και ραδιόφωνο, που το nexus δεν είχε και για μένα είναι σημαντικό και μια πάρα πολύ καλή οθόνη.Μειον ότι δεν είναι stock, είχα καλομάθει με το nexus, αλλά παλεύεται κ συνηθίζεται.
PC555paul Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εν τέλει κατέληξα στο Xiaomi Mi A2 ως πιο οικονομική λύση με ικανοποιητική κάμερα, stock και ενημερώσεις για 2-3 χρόνια που πιστεύω οτι με καλύπτει.
AntiCambeR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 11:35 ΠΜ, 26ska είπε Και εγώ από nexus 5x ήμουν, έπαθε bootloop και πήγα σε LG g6. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος τόσο στο θέμα μπαταρίας, όπου το nexus ήταν τραγικό, όσο και στο θέμα καμερών, όπου το nexus ήταν καλύτερο, αλλά με την προσθήκη gcam και τον ευρυγωνιο του g6, έρχονται σχεδόν στα ίσια.Επισης η συσκευή είναι απροβληματιστη, ξέχνα τα bootloop κτλ. Επίσης έχει και ραδιόφωνο, που το nexus δεν είχε και για μένα είναι σημαντικό και μια πάρα πολύ καλή οθόνη.Μειον ότι δεν είναι stock, είχα καλομάθει με το nexus, αλλά παλεύεται κ συνηθίζεται. Παίρνει Gcam το LG G6;Η οθόνη του είναι όντως πολύ καλή σε χρώματα και αντίθεση;Ρολλάρει σωστά η τρώει κολλήματα;
26ska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Παίρνει Gcam το LG G6;Η οθόνη του είναι όντως πολύ καλή σε χρώματα και αντίθεση;Ρολλάρει σωστά η τρώει κολλήματα Βέβαια παίρνει gcam, η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή, δεν είναι amoled, αλλά είναι super. Ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα, σφαίρα το τηλέφωνο. Στα λεφτά του είναι ίσως το πιο πλήρες τηλέφωνο, έχει τα πάντα.
saruman123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Παίρνει Gcam το LG G6;Η οθόνη του είναι όντως πολύ καλή σε χρώματα και αντίθεση;Ρολλάρει σωστά η τρώει κολλήματα; Νομίζω στο θέμα της Gcam πρέπει να το ρουταρης. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
26ska Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, saruman123 είπε Νομίζω στο θέμα της Gcam πρέπει να το ρουταρης. Δεν το ρουταρεις, την παίρνει κανονικά.
saruman123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, 26ska είπε Δεν το ρουταρεις, την παίρνει κανονικά. Ααα τότε εντάξει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα