Προς το περιεχόμενο

GENESIS NFG-0893 NITRO 550 GAMING CHAIR (139e) @e-shop Crazy sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα καρέκλα γραφείου τις τελευταίες μέρες λόγω κακής στάσης του σώματος, εξ' αιτίας της προηγούμενης καρέκλας.

Χτες το βράδυ παρήγγειλα τη Nitro 550 και σήμερα το πρωί μου την έφεραν.  😎

Η συναρμολόγηση ήταν γρήγορη και εύκολη καθώς έρχονται όλες οι βίδες, τα παξιμάδια κλπ τακτοποιημένα με σαφείς οδηγίες.

Φαίνεται αρκετά ποιοτικό προϊόν λόγω των υλικών κατασκευής και πιστεύω ότι αξίζει το κάθε ευρώ. 

Με βόλεψε από την πρώτη στιγμή (ανατομική πλάτη & μαξιλαράκια) και την προτείνω σε όσους ψάχνουν καρέκλα για τον υπολογιστή.

Σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο. 

• Like 4
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα την καρέκλα. Οι βίδες δεν ήταν στο ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη καρέκλα, δηλ δεν ήταν μαύρες όπως φαίνεται στα διάφορα βίντεο στο YouTube αλλά απλές μεταλλικές αβαφες. Φαίνεται άσχημη η διχρωμία αλλά και πάλι δε δίνεις σημασία γιατί πρέπει να γυρίσει ανάποδα η καρέκλα για να το προσέξεις. Η μεταλλική βάση ήταν γρατζουνισμενη, αλλά κ πάλι δεν γυρνάς την καρέκλα πίσω για αυτό. Το χειρότερο ήταν ότι η συσκευασία είχε μέσα δύο αριστερά καπάκια πλαστικά που καλύπτουν τις πλαϊνές βίδες ένωσης του καθίσματος με την πλάτη. Ενημερώθηκε το eshop και περιμένω νέα από βδομάδα. Η παραγωγή της είναι 9/2018.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδια παρελαβα μολις και ειπα να την συναρμολογησω.

τι παιζει με τις οδηγιες;

στην εικονα 2 λεει χρησιμοποιει τις Η βιδες τις κοντες και το δειχνει κιολας ότι είναι κοντες και στην 3 και 4 χρησιμοποιει τις Ι που είναι μακριες.

το θεμα είναι ότι χρησιμοποιει 10 από τις μακριες ενώ υπαρχουν μονο 4 και 4 από τις κοντες ενώ είναι 10.

λογικα καποιες πρεπει να αλλαξω μεταξυ τους, το θεμα είναι ποιες με ποιες;

EDIT: τελικα λεει πανω στην συσκευασια των βιδων ότι οι Η είναι για το καθισμα και οι Ι για την πλατη, για οποιον ειχε το ιδιο πρόβλημα 

45733485_534758247010211_7940304497669046272_n.jpg

Επεξ/σία από xristosp59
Δημοσ.
17 ώρες πριν, sakplat είπε

Παρέλαβα σήμερα την καρέκλα. Οι βίδες δεν ήταν στο ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη καρέκλα, δηλ δεν ήταν μαύρες όπως φαίνεται στα διάφορα βίντεο στο YouTube αλλά απλές μεταλλικές αβαφες. Φαίνεται άσχημη η διχρωμία αλλά και πάλι δε δίνεις σημασία γιατί πρέπει να γυρίσει ανάποδα η καρέκλα για να το προσέξεις. Η μεταλλική βάση ήταν γρατζουνισμενη, αλλά κ πάλι δεν γυρνάς την καρέκλα πίσω για αυτό. Το χειρότερο ήταν ότι η συσκευασία είχε μέσα δύο αριστερά καπάκια πλαστικά που καλύπτουν τις πλαϊνές βίδες ένωσης του καθίσματος με την πλάτη. Ενημερώθηκε το eshop και περιμένω νέα από βδομάδα. Η παραγωγή της είναι 9/2018.

Ε καλά, σε πείραξε η διχρωμία που δεν φαίνεται (σαν αναφορά σωστό αλλά δεν είναι και θέμα, αν ήταν μόνο αυτό),  πέρα από αυτό όμως, οι βίδες σε μία που είχα πάρε πέρυσι είναι μαύρες και σε συνδυασμό με τα άλλα που γράφεις σκέφτομαι μήπως δεν σου έστειλαν καινούργια;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, YPhot είπε

Ε καλά, σε πείραξε η διχρωμία που δεν φαίνεται (σαν αναφορά σωστό αλλά δεν είναι και θέμα, αν ήταν μόνο αυτό),  πέρα από αυτό όμως, οι βίδες σε μία που είχα πάρε πέρυσι είναι μαύρες και σε συνδυασμό με τα άλλα που γράφεις σκέφτομαι μήπως δεν σου έστειλαν καινούργια;

Αυτή ήταν κ η πρώτη μου σκέψη. Κ μετά τσεκαρα τη στάμπα πάνω στον μηχανισμό κ έγραφε 9/2018. Επίσης το eShop μόλις στοκαρε ξανά αυτή τη βδομάδα, οπότε το απεκλεισα.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, sakplat είπε

Αυτή ήταν κ η πρώτη μου σκέψη. Κ μετά τσεκαρα τη στάμπα πάνω στον μηχανισμό κ έγραφε 9/2018. Επίσης το eShop μόλις στοκαρε ξανά αυτή τη βδομάδα, οπότε το απεκλεισα.

Καλό είναι να γραψει καποιος που παρέλαβε τώρα το χρώμα των βιδών για να βγάλεις συμπέρασμα

Δημοσ.

2 λεπτά πριν, YPhot είπε

Καλό είναι να γραψει καποιος που παρέλαβε τώρα το χρώμα των βιδών για να βγάλεις συμπέρασμα

3 ώρες πριν, YPhot είπε

και εμενα αβαφες ηταν αλλα who cares.

Εγω έπεσα σα κακή παρτίδα, έλειπαν τα προστατευτικα απο τα πλαϊνά μπράτσα του μηχανισμού του καθίσματος και επίσης κάτω η βάση έχει λάθος τις τρύπες για μισο ποντο και δεν φτανει να βιδώσει 😥

• Sad 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, YPhot είπε

Κακό αυτό, ελπίζω να μην είναι όλες με προβλήματα

Το κακό είναι πως είναι e-shop και έχω κακές εμπειρίες με το κιτρινομάγαζο. Δευτέρα θα καλέσω να τους πω οτι δεν είμαι ελέφαντας και θα σας έχω νέα...

Βλέπω έχει DOA 7 ημερών οπότε πιστεύω θα μου δώσουν άλλη.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Το κακό είναι πως είναι e-shop και έχω κακές εμπειρίες με το κιτρινομάγαζο. Δευτέρα θα καλέσω να τους πω οτι δεν είμαι ελέφαντας και θα σας έχω νέα...

Βλέπω έχει DOA 7 ημερών οπότε πιστεύω θα μου δώσουν άλλη.

Κρίμα, έπεσες σε ελαττωματική. 😥

Μη χαλιέσαι όμως θα στην αντικαταστήσουν απλά είναι λίγο ταλαιπωρία να την πάς πίσω.

Εύχομαι να ξεμπερδέψεις άμεσα και να ευχαριστηθείς την νέα σου καρέκλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα μια SHARKOON SKILLER SGS2  σε μαγαζί που υπήρχε σαν δειγμα. Είναι λίγο πιο μεγάλη και τα μπράτσα έχουν ρυθμίσεις μπροστά πίσω και δεξιά αριστερά, το όλο ύφασμα δεν μου άρεσε, και έχω την εντύπωση ότι είχε ήδη κάτσει το αφρώδες του καθίσματος και τα μαξιλαράκια, βέβαια επειδή κάθονται και παίζουν παιχνίδια θα έχει γράψει πολλά χλμ. Το ιδανικό θα ήταν η Nitro με τα μπράτσα της Sharkoon ))).

Αυτή την βδομάδα έχει crazy sunday την COUGAR Armo  για την οποία δεν έχω ιδέα.............

Επεξ/σία από YPhot
Δημοσ.

Αν κάποιος την έχει , μπορεί να μου πεί πόσα εκατοστά είναι το κατώτερο ύψος απο το δάπεδο μέχρι και τα μπράτσα?

Οπως καταλάβατε έχω 'κοντό' γραφείο και θέλω να δώ αν χωράει απο κάτω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, oddin είπε

Αν κάποιος την έχει , μπορεί να μου πεί πόσα εκατοστά είναι το κατώτερο ύψος απο το δάπεδο μέχρι και τα μπράτσα?

Οπως καταλάβατε έχω 'κοντό' γραφείο και θέλω να δώ αν χωράει απο κάτω.

Ευχαριστώ!

61 εκατοστά

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρες.. 

Μια ερώτηση προς τους κατόχους κυρίως και μη.. 

Η σωστή στάση σώματος στην 550 είναι με το μαξιλαράκι του αυχένα ΚΑΙ αυτό που μπαίνει κάτω κάτω; 

Δεν βολεύομαι.. (κυρίως επειδή είναι πολλά τα χρόνια λάθος στάσης σώματος βέβαια.. 🙄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...