ChrisN.S. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sebu είπε Πάντως υπαρχει πιθανοτητα (οπως και τους προηγουμενους μηνες) να βγει συντομα και η 770 στα 159 ευρω, οπως συνεβη και τελη Μαρτη/αρχες Απριλη που την αγορασα οταν ειδα τοτε την προσφορα εδω μεσα. Οποτε αν καποιος θελει μια λιγο μεγαλυτερη και δεν βιαζεται ισως να παιξει και η μεγαλυτερη αδερφουλα σε προσφορα που στα 159 εχοντας την πλεον 7 μηνες, μετα απο 10 χρονια Marcus του ΙΚΕΑ, την θεωρω value for money. Της Marcus στα 7-8 χρονια χαλασε ο μηχανισμος ανακλισης και η μπουκαλα. Αντεξα αλλα 2 χρονια χωρις μηχανισμο ανακλισης και εν τελει πηρα την 770 και δεν το μετανιωσα. Ας ειναι καλα το συγκεκριμενο sub-forum που την ειχα δει τοτε σε προσφορα πάντως κακώς κράτησες την markus χαλασμένη γιατί έχει 10 χρόνια εγγύηση.
Giorgoss94 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια καλημερα...ποια προτεινετε να παραγγειλω τελικα? επειδη πρεπει να παραγγειλω σημερα ειμαι χωρις καρεκλα γιατι εσπασε η αλλη....και με μπερδεψατε αυτα που γραφετε.. τελικα να παρω Sharkoon Skiller Sgs2 ή Genesis 550 ? τιμή διαφορας 20Ε... Το υψος μου ειναι 1.84 88 κιλα...γ https://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0784-nitro-550-gaming-chair-black-red-p-PER.573400 https://www.e-shop.gr/sharkoon-skiller-sgs2-gaming-seat-black-red-p-PER.804693?utm_campaign=newsletter181026&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=10-gaming+chairs&utm_content=10.5-sharkoon+skiller+sgs2+gaming+seat+black+red&offer=OFFER1843&d=181123 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Giwrgos Tsitsios
vaggos88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Giwrgos Tsitsios είπε Παιδια καλημερα...ποια προτεινετε να παραγγειλω τελικα? επειδη πρεπει να παραγγειλω σημερα ειμαι χωρις καρεκλα γιατι εσπασε η αλλη....και με μπερδεψατε αυτα που γραφετε.. τελικα να παρω Sharkoon Skiller Sgs2 ή Genesis 550 ? τιμή διαφορας 20Ε... Το υψος μου ειναι 1.84 88 κιλα...γ https://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0784-nitro-550-gaming-chair-black-red-p-PER.573400 https://www.e-shop.gr/sharkoon-skiller-sgs2-gaming-seat-black-red-p-PER.804693?utm_campaign=newsletter181026&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=10-gaming+chairs&utm_content=10.5-sharkoon+skiller+sgs2+gaming+seat+black+red&offer=OFFER1843&d=181123 Εγω τις βλεπω ιδιες, και η 2 εχουν τις ιδιες προδιαγραφες, παραγγειλα ομως την genesis μιας και ειναι 30ε φθηνοτερη.
Giorgoss94 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε Εγω τις βλεπω ιδιες, και η 2 εχουν τις ιδιες προδιαγραφες, παραγγειλα ομως την genesis μιας και ειναι 30ε φθηνοτερη. Η αληθεια και εγω Genesis εκανα παραγγελια..αλλα τωρα ειμαι σε διχασμο μολις ειδα την Sharkoon και σκεφτομαι μηπως κανω αλλαγη παραγγελιας..βεβαια ομως την genesis την ψαχνω τις κριτικες της μερες..και ολοι γραφουν τα καλυτερα!!
vaggos88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Giwrgos Tsitsios είπε Η αληθεια και εγω Genesis εκανα παραγγελια..αλλα τωρα ειμαι σε διχασμο μολις ειδα την Sharkoon και σκεφτομαι μηπως κανω αλλαγη παραγγελιας..βεβαια ομως την genesis την ψαχνω τις κριτικες της μερες..και ολοι γραφουν τα καλυτερα!! Κομπλέ θα είναι μη το σκέφτεσαι. στην χειρότερη αμα δε σου αρέσει την στέλνεις πισω και παίρνεις Sharkoon
Giorgoss94 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vaggos88 είπε Κομπλέ θα είναι μη το σκέφτεσαι. στην χειρότερη αμα δε σου αρέσει την στέλνεις πισω και παίρνεις Sharkoon Στις φωτο η μονη διαφορα που βλεπω και με γεμιζει ειναι το υλικο της Sharkoon!! ας περιμενω λιγο ακομα μηπως απαντησει καποιος που να εχει κατσει και στις δυο..αλλα και η Genesis νομιζω TOP θα ειναι...θα παιζω επιτελους Csgo αναπαυτικα!!
V-a-c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σχεδόν ίδιες φαίνονται , στη SHARKOON βλέπω ένα εκατοστό φαρδύτερη πλάτη και ένα εκατοστό ψηλότερη πλάτη και μια αναφορά για Τύπος αφρού : Moulded Foam / Αφρός πολυουραιθάνης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό και ποια η διαφορά με την genesis 550 . http://genesis-zone.com/en/product/nitro-550-gaming-chair/ https://www.sharkoon.com/Download/Gaming/Gaming_Seat/Skiller_SGS2/ds_skiller_sgs2_en_03.pdf Την δικιά μου 550 μου την καβάτζωσε ο αδερφός μου και δεν έκατσα πολύ να έχω ολοκληρωμένη άποψη Απλά θυμάμαι ότι θα ήθελα πιο μαλακό το κάθισμα και πιο λίγο φαρδύ , με ψιλοενοχλούσαν τα "πτερύγια " του καθίσματος . Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από V-a-c
vaggos88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Giwrgos Tsitsios είπε Στις φωτο η μονη διαφορα που βλεπω και με γεμιζει ειναι το υλικο της Sharkoon!! ας περιμενω λιγο ακομα μηπως απαντησει καποιος που να εχει κατσει και στις δυο..αλλα και η Genesis νομιζω TOP θα ειναι...θα παιζω επιτελους Csgo αναπαυτικα!! Ναι τωρα με την genesis θα πας και global
Giorgoss94 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Ναι τωρα με την genesis θα πας και global Ειμαι ηδη global Ρε γαμωτο με μπερδεψατε 😏 και δεν ξερω ποια να παρω απο τις 2....
V-a-c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Giwrgos Tsitsios είπε Ειμαι ηδη global Ρε γαμωτο με μπερδεψατε 😏 και δεν ξερω ποια να παρω απο τις 2.... άσε η αγορά καλής καρεκλάς είναι από μονή της μπέρδεμα εγώ πάντως στην επόμενη θα ανεβώ σε χρήματα και θα πάω σε μια με multifunctional tilt , μάλλον θα περιμένω Βλάκ Φράιντεϊ ... 1
Giorgoss94 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, V-a-c είπε άσε η αγορά καλής καρεκλάς είναι από μονή της μπέρδεμα εγώ πάντως στην επόμενη θα ανεβώ σε χρήματα και θα πάω σε μια με multifunctional tilt , μάλλον θα περιμένω Βλάκ Φράιντεϊ ... στα τοσα που θελω να δωσω γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι μπλακ φραιντει..ειμαι με καρεκλα κουζινας και παιζω χαχαχ!!! αλλαλες να βγαλει καλες προσφορες ε ?? απο την τζενεσις και την σαρκουν ποια θα επιλεγατε ? επισης τα χερουλια στην Τζενεσις μετακινουντα μπρος και πισω και αριστερα δεξια?
V-a-c Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Giwrgos Tsitsios είπε στα τοσα που θελω να δωσω γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι μπλακ φραιντει..ειμαι με καρεκλα κουζινας και παιζω χαχαχ!!! αλλαλες να βγαλει καλες προσφορες ε ?? απο την τζενεσις και την σαρκουν ποια θα επιλεγατε ? δεν ξέρω αν θα βγάλουν τότε πρόσφορες εννοείται , με κάθε επιφύλαξη αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα +30 ευρώ και τον χρωματισμό , θα έλεγα να πας στη sharkoon δεν βλέπω να την έχει και κάνεις να σου πει και κάτι περισσότερο
GiOrGoSk21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε όλες αυτές τις καρέκλες που λέτε, Genesis 330/550/770 και Sharkoon SGS2, οι αστερίες τους (τα πόδια δηλαδή) είναι μεταλλικοί, έτσι; Όχι πλαστικό; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από GiOrGoSk21
Giorgoss94 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, V-a-c είπε δεν ξέρω αν θα βγάλουν τότε πρόσφορες εννοείται , με κάθε επιφύλαξη αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τα +30 ευρώ και τον χρωματισμό , θα έλεγα να πας στη sharkoon δεν βλέπω να την έχει και κάνεις να σου πει και κάτι περισσότερο Oχι δεν υπαρχει θεμα με τα χρηματα ειναι τοσα οσα σκοπευα να δωσω.....για αυτο κοιταω και την Sharkoon τωρα και με προβληματιζει...Λες να παω Sharkoon ?
petran91 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε Σε όλες αυτές τις καρέκλες που λέτε, Genesis 330/550/770 και Sharkoon SGS2, οι αστερίες τους (τα πόδια δηλαδή) είναι μεταλλικοί, έτσι; Όχι πλαστικό; Στην 550 επιβεβαιώνω ότι είναι μεταλλικός. Υποθέτω και στην 770. Στις άλλες δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. 1 λεπτό πριν, Giwrgos Tsitsios είπε Oχι δεν υπαρχει θεμα με τα χρηματα ειναι τοσα οσα σκοπευα να δωσω.....για αυτο κοιταω και την Sharkoon τωρα και με προβληματιζει...Λες να παω Sharkoon ? Εγώ θα πήγαινα στην Nitro που την έχει πολύς κόσμος από εδώ και υπάρχει feedback. Η άλλη μπορεί να είναι καλύτερη, μπορεί όμως και χειρότερη. Δεν υπάρχει feedback όμως για να το ξέρεις από πριν την αγορά. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από petran91
Προτεινόμενες αναρτήσεις