Προς το περιεχόμενο

GENESIS NFG-0893 NITRO 550 GAMING CHAIR (139e) @e-shop Crazy sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Ξανα στα 139€ σε ολα τα χρωματα

https://www.e-shop.gr/genesis-nfg-0893-nitro-550-gaming-chair-black-p-PER.573536

καλά που δεν βιάστηκα δηλαδή, νομίζω πως θα ρίξω την παραγγελία αν και ήμουν έτοιμος για την sharkoon, είναι αρκετά τίμια τα 139 πιστεύω

• Like 2
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H Genesis δεν είχε μια έκδοση που ηταν όλη ύφασμα;

Την Sharkoon θα την προτιμούσα πλέον λόγο γάτας.. Οσοι εχουν καλό είναι να αποφύγουν τις δερματίνες γενικά γιατι η γάτα κάθεται στην καρέκλα και ενα τεντωματάκι της αρκεί για να γατζώσει τα νύχια μέσα.

Εχω εμπειρία απο την 330 αλλά ευτυχώς δεν έχει κάνει ζημιά πέραν απο κάποιες μικρο εκδορές μόνο στη δερματίνη.

Δημοσ.
Στις 2/11/2018 στις 9:19 ΜΜ, iCyd είπε

Εγω ειχα παρει την 550 τοτε που ειχε βγει 149 (?) , ειναι περιπου χρονος . 

Ειμαι 1.93 , 110 κιλα . Την καρεκλα στην κυριολεξια την εχω λιωσει αν σκεφτει καποιος οτι καθομαι το ελαχιστο 8-10 ωρες τη μερα.

Ολες οι προηγουμενες μου καρεκλες ηταν απο Macro και τετοια μαγαζια . Ειχα θεμα με την μεση και την πλατη λογω πονων επειδη μονιμως  ολες οι προηγουμενες μου καρεκλες μετα απο 1 - 2 μηνες επαιρναν κλιση προς τα πισω (χαλαρωναν) .

Με εχει βολεψει απιστευτα η 550 και οι πονοι εχουν μειωθει αρκετα γιατι απλα ακουμπαει καπου ο αυχενας μου και η μεση μου καπου και δεν ηταν στον αερα.

Απο φθορες απολυτως τιποτα . Κανει μονο ενα ελαφρυ τριξιμο οταν βαζω δυναμη στην πλατη για να κανω πισω , τιποτα αλλο.

Είμαι 1.97 και έχω και εγώ αντίστοιχα θέματα, πιστεύεις πως έχει λιιιγο αέρα παραπάνω για να με βολεψει κ εμένα?

Η Markus οριακά για 3-4 πόντους δεν με βολευει-ακουμπαει η πλάτη μου ελάχιστα στο προσκέφαλο και με "σπρώχνει" μπροστά.

Τώρα έχω μια sigma της σειράς και κάθε φορά που κάθομαι 6+ ώρες με πιάνουν πιασίματα και αυχενικά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, @topos είπε

Είμαι 1.97 και έχω και εγώ αντίστοιχα θέματα, πιστεύεις πως έχει λιιιγο αέρα παραπάνω για να με βολεψει κ εμένα?

Η Markus οριακά για 3-4 πόντους δεν με βολευει-ακουμπαει η πλάτη μου ελάχιστα στο προσκέφαλο και με "σπρώχνει" μπροστά.

Τώρα έχω μια sigma της σειράς και κάθε φορά που κάθομαι 6+ ώρες με πιάνουν πιασίματα και αυχενικά..

Πιστευω θα σου κανει δουλεια.

Εγω την εχω με το μαξιλαρακι στη μεση και ειμαι καλα , αν το βγαλω φαντασου ακουμπανε η κλειδωσεις απο τα γονατα μου στην καρεκλα.

Στο μονο θεμα που ειμαι οριακα ειναι τα μπουτια , εγω κουμπωνω κανονικα , δεν εχω κενα δηλαδη στο πλαι . Αμα εισαι παραπανω κιλα δεν ξερω αν θα σε βολεψει. 

Βεβαια οταν ηταν πηρα ημουν 120+ και εψαχνα καρεκλα με max load 130+ 🤫Αλλα και τοτε κομπλε ημουν, δεν θυμαμαι να ειχα θεμα.

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iCyd είπε

Πιστευω θα σου κανει δουλεια.

Εγω την εχω με το μαξιλαρακι στη μεση και ειμαι καλα , αν το βγαλω φαντασου ακουμπανε η κλειδωσεις απο τα γονατα μου στην καρεκλα.

Στο μονο θεμα που ειμαι οριακα ειναι τα μπουτια , εγω κουμπωνω κανονικα , δεν εχω κενα δηλαδη στο πλαι . Αμα εισαι παραπανω κιλα δεν ξερω αν θα σε βολεψει. 

Βεβαια οταν ηταν πηρα ημουν 120+ και εψαχνα καρεκλα με max load 130+ 🤫Αλλα και τοτε κομπλε ημουν, δεν θυμαμαι να ειχα θεμα.

οι τρύπες στο προσκέφαλο δεν ενοχλούν χωρίς το μαξιλαράκι? είμαι 1.80 και 70κιλα, λογικά θα την κάνω και κρεβάτι? 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

οι τρύπες στο προσκέφαλο δεν ενοχλούν χωρίς το μαξιλαράκι? είμαι 1.80 και 70κιλα, λογικά θα την κάνω και κρεβάτι? 😂

Εννοω το μαξιλαρακι τις μεσης . Του κεφαλιου δεν εχω το βγαλει ποτε αλλα επειδη με εβαλες σε σκεψεις το δοκιμασα μολις και δεν μου ειναι καθολου βολικο χωρις το πανω μαξιλαρακι 🤔

Edit: Oι τρυπες οταν καθομαι στην καρεκλα ειναι στο υψος των ωμων μου . Οποτε δεν ξερω κατα ποσο χειροτερα θα ειναι ακομα ακουμπανε στο κεφαλι σου :P 

Spoiler

70 κιλα και γυναικα μαζι σου στην καρεκλα βαζεις για ταινια 😛 

Επεξ/σία από iCyd
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

H Genesis δεν είχε μια έκδοση που ηταν όλη ύφασμα;

Nαι έχει μια έκδοση όλη ύφασμα. Την Nitro 770, αυτήν έχω αυτή τη στιγμή.

Πάντως επειδή πέρασε και η Nitro 550 από τα χέρια μου στα 139 ευρώ είναι πολύ καλή περίπτωση και η πιο VFM απο όλες. :) 

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστημένος κάτοχος κι εγώ της 550 εδώ και κανένα 4μηνο.

Τριξιματα εχω μόνο όταν πιέζω την πλάτη μου πίσω δυνατά. Κατά τα άλλα όλα μια χαρά. Την προτείνω κι εγώ στα 140( τόσο την είχα πάρει κι εγώ).

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, petran91 είπε

Τριξιματα εχω μόνο όταν πιέζω την πλάτη μου πίσω δυνατά. Κατά τα άλλα όλα μια χαρά. Την προτείνω κι εγώ στα 140( τόσο την είχα πάρει κι εγώ).

Mια απο τα ιδια κι απο μενα με τη διαφορα οτι την εχω 7 μηνες..

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, petran91 είπε

8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Mια απο τα ιδια κι απο μενα με τη διαφορα οτι την εχω 7 μηνες..

παιδια tilt κανει η καρεκλα μαζι με το καθισμα? να αραξεις να δεις ταινιες με τα ποδια στο γραφειο βολευει? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

παιδια tilt κανει η καρεκλα μαζι με το καθισμα? να αραξεις να δεις ταινιες με τα ποδια στο γραφειο βολευει? 

Κάνει ολόκληρη tilt ναι απλά θα το χαρακτήριζα λίγο δύσκολο. Ίσως αν χαλαρώσω κι άλλο το ελατήριο που είναι από κάτω να γίνεται ευκολότερα. Δεν ασχολήθηκα με αυτό γιατί δεν κάνω καθολου tilt, απλά ξαπλώνω την πλάτη. Τώρα για τα πόδια στο γραφείο, τι να σου πω δεν το εχω επιχειρήσει:P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Tο εχω κανει εγω 🤣

Κανω την πλατη πισω και βαζω τα ποδια στο γραφειο για αραγμα , μια χαρα ειναι .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

tilt δεν κανει (το ελατηριο ειναι πολυ σκληρο και δεν μαλακωνει), απλα κανεις πισω την πλατη και αραζεις με τα ποδια στο γραφειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως υπαρχει πιθανοτητα (οπως και τους προηγουμενους μηνες) να βγει συντομα και η 770 στα 159 ευρω, οπως συνεβη και τελη Μαρτη/αρχες Απριλη που την αγορασα οταν ειδα τοτε την προσφορα εδω μεσα. Οποτε αν καποιος θελει μια λιγο μεγαλυτερη και δεν βιαζεται ισως να παιξει και η μεγαλυτερη αδερφουλα σε προσφορα που στα 159 εχοντας την πλεον 7 μηνες, μετα απο 10 χρονια Marcus του ΙΚΕΑ, την θεωρω value for money. Της Marcus στα 7-8 χρονια χαλασε ο μηχανισμος ανακλισης και η μπουκαλα. Αντεξα αλλα 2 χρονια χωρις μηχανισμο ανακλισης και εν τελει πηρα την 770 και δεν το μετανιωσα. Ας ειναι καλα το συγκεκριμενο sub-forum που την ειχα δει τοτε σε προσφορα

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...