Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Ο τίτλος αναφέρεται στην έρευνα αγοράς για την εύρεση κατάλληλης gaming οθόνης... και το γεγονός ότι έχω χάσει τη μπάλα...

I5 8600K, MSI 1080 Gaming X, 16 GB 3200 Ram. Παρούσα οθόνη, turbox των 90 ευρώ /22'', μέχρι να καταλήξω στην αγορά νέας (οπότε ότι και να πάρω, το σοκ το έχω σίγουρο)... Η σκανδάλη θα τραβηχθεί black friday (κατ/μα εντός η εκτός Ελλάδος δεν έχει σημασία).

Και πάμε στο ζουμί... πραγματικά δεν έχω ιδέα σε τι panel να πάω. Από παιχνίδια τώρα, πχ αυτή την περίοδο λιώνω το COD Black ops 4 σε online multiplayer. Γενικά δίνω την πρώτη θέση σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θέλω να παίξω φυσικά και π.χ. το Odyssey αλλά περιμένω να πάρω την οθόνη για να έχω μια καλή viewing εμπειρία. Δεν με καίει το viewing angle, πάντα dead centre κάθομαι.

Το budget κινείται στα 700-750. Κλασικά, έχω σημαδέψει τις ακόλουθες (gsync-144 hz):

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=14535276,7770825,7969888,8666511,10553981,14010739

Upgrade path, έχω σημαδέψει την επόμενη γενιά gpu (καθώς την παρούσα κάρτα την πήρα προ 3 μηνών και δεν με ελκύει η rtx σειρά προς το παρόν). Οπότε, ιδανικά θα ήθελα μια οθόνη η οποία θα με καλύψει και στη γενιά 3ΧΧΧ GPU.

Μήπως θα άξιζε να μπω φυλακή και να κυνηγήσω 34αρι alienware?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον προσφέρει τη συμβουλή του. 

Δημοσ.

Σοβαρά έχεις την 1080 με τούβλο-x οθόνη των 90,00€; Θέλω να σε γνωρίσω από κοντά να σου σφίξω το χέρι :lol:

Όσον αφορά το ερώτημά σου και αυτό ισχύει γενικά για όλες τις απορίες περί βλακ-Παρασκευής, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα παιχτεί, ούτε να κάνουμε ανούσιες εικασίες. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: όταν παιχτεί κάτι αξιόλογο, θα γίνει της αρκούδας εδώ μέσα, αλλά και γενικά, οπότε όσοι ψάχνεστε απλά να είστε stand-by και βλέπετε  αναλόγως τι θα παιχτεί... Δεν περιμένω κάτι εντυπωσιακό από Ελλάδα μεριά, αλλά από τας Ευρώπας λογικά κάτι θα γίνει. Στη θέση σου προσωπικά θα κοίταζα κάτι σε ultrawide 34άρα 1440p και ας μην έχει g-sync (άμα έχει στα λεφτά που θες, ακόμα καλύτερα) αλλιώς 27άρα g-syng 144hz. Το ips (ή έστω va) το θεωρώ δεδομένο σε αυτά τα λεφτά...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, chrisde είπε

Σοβαρά έχεις την 1080 με τούβλο-x οθόνη των 90,00€; Θέλω να σε γνωρίσω από κοντά να σου σφίξω το χέρι :lol:

το pc φτιάχτηκε βήμα βήμα με αίμα...! έφτασε η στιγμή να αλλαχθεί και η οθόνη..

Υ.Γ. Πάντως, στο CoD τα 200 fps τα πιάνει

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Natm είπε

Καλησπέρα. 

Ο τίτλος αναφέρεται στην έρευνα αγοράς για την εύρεση κατάλληλης gaming οθόνης... και το γεγονός ότι έχω χάσει τη μπάλα...

I5 8600K, MSI 1080 Gaming X, 16 GB 3200 Ram. Παρούσα οθόνη, turbox των 90 ευρώ /22'', μέχρι να καταλήξω στην αγορά νέας (οπότε ότι και να πάρω, το σοκ το έχω σίγουρο)... Η σκανδάλη θα τραβηχθεί black friday (κατ/μα εντός η εκτός Ελλάδος δεν έχει σημασία).

Και πάμε στο ζουμί... πραγματικά δεν έχω ιδέα σε τι panel να πάω. Από παιχνίδια τώρα, πχ αυτή την περίοδο λιώνω το COD Black ops 4 σε online multiplayer. Γενικά δίνω την πρώτη θέση σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θέλω να παίξω φυσικά και π.χ. το Odyssey αλλά περιμένω να πάρω την οθόνη για να έχω μια καλή viewing εμπειρία. Δεν με καίει το viewing angle, πάντα dead centre κάθομαι.

Το budget κινείται στα 700-750. Κλασικά, έχω σημαδέψει τις ακόλουθες (gsync-144 hz):

https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=14535276,7770825,7969888,8666511,10553981,14010739

Upgrade path, έχω σημαδέψει την επόμενη γενιά gpu (καθώς την παρούσα κάρτα την πήρα προ 3 μηνών και δεν με ελκύει η rtx σειρά προς το παρόν). Οπότε, ιδανικά θα ήθελα μια οθόνη η οποία θα με καλύψει και στη γενιά 3ΧΧΧ GPU.

Μήπως θα άξιζε να μπω φυλακή και να κυνηγήσω 34αρι alienware?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον προσφέρει τη συμβουλή του. 

Καλησπέρα, ρώτα εδώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να το μοιραστώ αυτό...

χαζεύοντας στο overclockers.uk forum, πέτυχα το εξής:

image.png.6875e5c83a388223286fda1d30359aca.png

Φίλε, εσύ που έκανες copy paste το αρχικό κείμενο του παρόντος Post στο google translate, θα μπορούσες να ζητήσεις βοήθεια. Δεν θα σου έπαιρνε κάποιος λεφτά...

θα διαβάζουν οι Άγγλοι:

'turbo-x' , oh my god what kind of monitor is this???

'and we go to the zoom', το οποίο ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι η ακριβής μετάφραση του 'και φτάνουμε στο ζουμί'...

'melting COD-generally i rank first' (can a computer game melt??? ντάξει έχεις γράψει ότι εσύ βγαίνεις πρώτος, Input confirmed)

'not burning the viewing angle' να το προσέξεις αυτό, να έχεις έναν πυροσβεστήρα εύκαιρο...

'would it deserve to jail and hunt', ποιον θα 'φυλακίσεις' μεγάλε;;;; μετά θα τον κυνηγήσεις;

μη τα γράφω όλα τώρα, φαίνονται...

αυτά και καλή επιτυχία στην Odyssey που περνάς μέχρι να βρεις μόνιτορ!!

Δημοσ.

Και λέω εγώ τώρα, δεν δίνει τόσα λεφτά να μάθει αγγλικα; Μην λιώνει τα παιχνίδια του και ανάβει φωτιές στο πεδίο όρασης του...

Δημοσ.
On 02/11/2018 at 12:26, chrisde said:

Όσον αφορά το ερώτημά σου και αυτό ισχύει γενικά για όλες τις απορίες περί βλακ-Παρασκευής, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα παιχτεί, ούτε να κάνουμε ανούσιες εικασίες. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: όταν παιχτεί κάτι αξιόλογο, θα γίνει της αρκούδας εδώ μέσα, αλλά και γενικά, οπότε όσοι ψάχνεστε απλά να είστε stand-by και βλέπετε  αναλόγως τι θα παιχτεί... Δεν περιμένω κάτι εντυπωσιακό από Ελλάδα μεριά, αλλά από τας Ευρώπας λογικά κάτι θα γίνει. Στη θέση σου προσωπικά θα κοίταζα κάτι σε ultrawide 34άρα 1440p και ας μην έχει g-sync (άμα έχει στα λεφτά που θες, ακόμα καλύτερα) αλλιώς 27άρα g-syng 144hz. Το ips (ή έστω va) το θεωρώ δεδομένο σε αυτά τα λεφτά...

On 02/11/2018 at 12:56, Natm said:

το pc φτιάχτηκε βήμα βήμα με αίμα...! έφτασε η στιγμή να αλλαχθεί και η οθόνη..

Υ.Γ. Πάντως, στο CoD τα 200 fps τα πιάνει

ειναι σαν και αυτους που εχουεν iphone αλλα δεν εχουν καρτα να παρουν τηλ. αστειακι TS :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...