timstar10024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Τις τελαυταίες μέρες αντιμετώπιζα θέματα με τα audiojack του xiaomi redmi note4a ως που χτες το βράδυ σταμάτησε να λειτουργεί ! Ετσι σκέφτομαι να αγοράσω κάποια ασύρματα ακουστικά αλλά δεν ξέρω ποια ! Με ενδιαφέρει αρκετά η διάρκεια μπαταρίας και θέλω η τιμη τους να είναι πανω κατω 30 ευρω. Τέλος θα προτιμούσα να είναι απο ελληνικό μαγαζί καθώς τα χρειάζομαι άμεσα. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ !
afterhours Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω χρησιμοποιω τα Mpow Magneto...πολυ καλός ηχος για τα λεφτα τους με υποστηριξη aptX.σαν να ακους CD...αυτονομια 7-8 ωρες τεσταρισμενη...Για γυμναστηριο ιδρωτα και περπατημα ακουω μουσικουλα flac σποτιφαι και podcasts...Οταν τα ενωνεις τα ακουστικα εχουν μαγνητικη ενωση switch και κανει pause σε οτι ακους !! Ποιοτικα ειναι μετρια αλλα οχι κατι να προβληματιζει. Δεν ξερω αν τα πουλανε ομως ελλαδα (τα ειχα παρει απο εξωτερικο στα 26ευρω) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από afterhours
billiboo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/11904264/Xiaomi-Mi-Sport-Bluetooth.html εδω εισαι.
antbyron Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Τα xiaomi για την τιμή τους θεωρούνται καλά, όμως νομίζω δεν έχουν αλλαγή αρχείου, δηλ δεν μπορείς να μετακινηθείς από track σε track. Αυτό το υποστηρίζουν τα xiaomi mini που τα βρίσκεις από σκρουτζ γύρω στα 34. Καλά είναι(τα έχω) τα huawai A61. Καλός σχετικά ήχος, έχουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να ακούς μουσική, αλλά μέτριο noise cancelation. Τιμή δεν γνωρίζω, ρίξε μία ματιά σκρουτζ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα TIM, τα xiaomi που γράφει ο billiboo είναι πάρα πολύ καλά. Είναι τα τρίτα ακουστικά που έχω αγοράσει, τα έχω ήδη 8 μήνες και δεν έχουν πάθει τίποτα. Τα 2 προηγούμενα μου είχαν αντέξει 3 και 6 μήνες αντίστοιχα και μου είχαν χαλάσει από τα άλατα που αφήνει ο ιδρώτας, και το ένα ήταν της jlab (αξίας 100 ευρό και υποτίθεται οτι ήταν και αδιάβροχα πλήρως). Τα xiaomi, το μόνο τους μειονέκτημα είναι το λίγο μεγάλο μεγεθος αν τα συγκρίνεις με τα υπόλοιπα αλλά κάθονται καλά στα αυτιά. Εμένα αν όταν μου χαλάσουν θα αγοράσω τα ίδια πάντως
kodorevi8ulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 ; τι εννοείς δεν μπορείς να "μετακινηθείς" από track σε track ; αφού με τα -+ μπορείς να πας κανονικά στο προηγούμενο-επόμενο θεωρώ ότι έχουν αντοχή , έχουν καλή μπαταρία , αλλά , για μένα, είναι άβολα (προσωπικά δεν μου κάθονται καλά στα αυτιά)
spysif Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 2/11/2018 στις 9:04 ΜΜ, antbyron είπε Τα xiaomi για την τιμή τους θεωρούνται καλά, όμως νομίζω δεν έχουν αλλαγή αρχείου, δηλ δεν μπορείς να μετακινηθείς από track σε track. Αυτό το υποστηρίζουν τα xiaomi mini που τα βρίσκεις από σκρουτζ γύρω στα 34. Καλά είναι(τα έχω) τα huawai A61. Καλός σχετικά ήχος, έχουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να ακούς μουσική, αλλά μέτριο noise cancelation. Τιμή δεν γνωρίζω, ρίξε μία ματιά σκρουτζ. Τα Huawei AM61 είναι πολύ καλά και με καλή αυτονομία. Επίσης, η συσκευασία τους έχει μέσα μαξιλαράκια και γάντζους 3 μεγεθών. Τo e-shpp έχει τα μαύρα στα 32.79 μέχρι το Σάββατο το βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα