-Dimitris- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Ειναι σα να μας ρωτας τι να αγορασεις αναμεσα σε τοματες και γαριδες. Το μεταπτυχιακο ειναι κατι πολυ απλο που σε 2 χρονια θα το εχεις. Η νεα σχολη με κατατακτηριες (που δεν αναγνωριζεται ΚΑΝΕΝΑ μαθημα απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ) ειναι 4 χρονια με εξεταστικες. Σε αλλα νεα, εσεις που θεοποιειτε καταστασεις και εξωτερικα, καλυτερα να πατε εκει να ηρεμησουμε. Να βρειτε εσεις τα απειρα χρηματα και τη θεση senior junior manager/CEO/Executive/President/board director και εμεις την ησυχια μας απο τη γκρινια μετριων με απαιτησεις αριστων.
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, -Dimitris- είπε Ειναι σα να μας ρωτας τι να αγορασεις αναμεσα σε τοματες και γαριδες. Το μεταπτυχιακο ειναι κατι πολυ απλο που σε 2 χρονια θα το εχεις. Η νεα σχολη με κατατακτηριες (που δεν αναγνωριζεται ΚΑΝΕΝΑ μαθημα απο ΤΕΙ σε ΑΕΙ) ειναι 4 χρονια με εξεταστικες. Σε αλλα νεα, εσεις που θεοποιειτε καταστασεις και εξωτερικα, καλυτερα να πατε εκει να ηρεμησουμε. Να βρειτε εσεις τα απειρα χρηματα και τη θεση senior junior manager/CEO/Executive/President/board director και εμεις την ησυχια μας απο τη γκρινια μετριων με απαιτησεις αριστων. δεν καταλαβαίνω τη τελευταία πρόταση. Ήμουν στο εξωτερικό και γύρισα γιατί απεβίωσε ο πατέρας μου και σε πληροφορώ ότι ουδέποτε μου είπαν κάτι γιατί τελείωσα ΤΕΙ. Ήμουν σε μια καλή δουλειά με εναν καλό μισθό έστω πρωταρχικο καθώς τότε είχα ήδη πάει. Και ναι στο Εξωτερικό δεν παιζουν τοσο ρολο τα χαρτια. θα το δεις απο μονος σου οταν θα πας εκει αν τυχει. Ξέρω παιδιά εκεί, που είχαν του κόσμου τα χαρτιά και δεν έκαναν τίποτα και άλλα που ξεκίνησαν από χαμηλά και ανεβηκαν στη θέση του μανατζερ, ξεκινώντας ως junior manager. Οπότε για ποια γκρινια μετρίων με απαιτήσεις αριστων μιλας. ? Δεν θα κατσω να ασχοληθω με τα κομπλεξ ΑΕΙ- ΑΤΕΙ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του για τον εαυτό μου. Αν νομιζεις οτι θα κατσω να ασχοληθω με το καθε κομπλεξικό και στενόμυαλο Έλληνα γιατί τελείωσα ΑΤΕΙ και όχι ΑΕΙ και είναι ανώτερο το ΑΕΙ, τσάμπα σάλιο θα χαλάσω και θα χαλάσεις. 3 ώρες πριν, BTL είπε Κατά τη γνώμη μου, αν έχεις τελειώσει ήδη ανώτατες σπουδές δεν έχει νόημα να το επαναλάβεις. Πρέπει να εστιάσεις στην εξιδείκευση/εξέλιξη πάνω στο αντικείμενο σου. Να δεις σε τι κλάδο της λογιστικής θέλεις να δουλέψεις μελλοντικά και να φροντίσεις να αποκτήσεις το συγκριτικό πλεονέκτημα. Σ ευχαριστώ. ΑΤΕΙ Λογιστικής τελειωσα. δουλευα Εξωτερικό. Καλά ήταν. Απλά μονο εδώ έχουμε το κόμπλεξ ΑΕΙ-ΤΕΙ. Έξω δεν ισχύει
Mandrivamaniac Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2018 στις 2:50 ΠΜ, Miracle Worker είπε Εγώ θεωρώ ότι ούτε ένα πτυχίο οικονομικών ούτε ένα θεωρητικό μεταπτυχιακό έχει κάτι να σου δώσει τη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα. Το μόνο "επαγγελματικό δικαίωμα" που δίνουν τα πτυχία οικονομικών είναι η τζίφρα του λογιστή, που και από το ΤΕΙ το αποκτάς με δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία. Μετά μόνο για δημόσιο αν ενδιαφέρεσαι, που δεν είναι και το πιο δυνατό χαρτί με τα δεκάδες οικονομικά πτυχία που υπάρχουν. Λάθος είσαι.Με πτυχίο από Λογιστική ΤΕΙ και με Μηδενική Εμπειρία απέκτησα άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού.Δεν ισχύουν τα δύο χρόνια.Επιπλέον έκανα Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική στο ΕΑΠ και πλέον μπορώ να γραφτώ και ως μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και να αποκτήσω και άδεια Οικονομολόγου. Εχω ακριβώς τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με έναν απόφοιτο ΑΣΟΕΕ. Επίσης τα ΤΕΙ στο εξωτερικό λέγονται Universities of Applied Sciences.....ακόμα και το πτυχίο από τα ΚΑΤΕ αναγνωριζόταν στο εξωτερικό ως πανεπιστημιακού επιπέδου πρώτης βαθμίδας Bachelor. Οσοι συνεχίζετε να σκέφτεστε τα περί ΑΕΙ-ΑΤΕΙ ζείτε σε έναν πλασματικό κόσμο. Εντωμεταξύ να ξέρετε πως υπάρχουν και σχολές πανεπιστημιακές χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα. Ενας απόφοιτος ΤΕΙ με Master μπορεί να κάνει Διδακτορικό και να γίνει καθηγητής Πανεπιστημίου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από Mandrivamaniac 2
Ψιτ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 On 01/11/2018 at 19:53, Fart said: Ψιτ, αδερφέ. Δε νομίζω να ‘μαστε αδέρφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα