Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

φιλε καταρχας ειμαι αντρας. Δευτερον δεν ειπα τιποτα επιθετικα και εκτιμαω πολυ τα ΤΕΙ, μιας και ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ σπουδαζω στο ΤΕΙ Αθηνας. Εχω κοιταξει για μεταπτυχιακα στην Αγγλια και σε πολλα πανεπιστημια ειδα οτι λεγανε π.χ οτι θελουν πτυχιο με βαθμο τουλαχιστον 6 απο ΑΕΙ(ετσι λενε για καποιο λογο τα πανεπιστημια στο site τους) και 7 απο ΤΕΙ. Οποτε ειπα το εξης: αν καποιος εχει πτυχιο απο ΤΕΙ με βαθμο 6,5 τρωει ακυρο απο το συγκεκρημενο μεταπτυχιακο ΑΛΛΑ αν πας και δωσεις κατατακτηριες και κανεις το πτυχιο σου Πανεπιστημιου τοτε θεωρητικα μπορεις να κανεις αιτηση για το συγκεκρημενο μεταπτυχιακο αφου πλεον θα εχεις πτυχιο πανεπιστημιου.... Καποια πολυ λιγα πανεπιστημια οντως δεν δεχονται αποφοιτους ΤΕΙ αλλα νταξει ειναι πολυ λιγα. Επισης, ενας πολιτικος μηχανικος ΤΕ δεν εχει αλλα δικαιωματα απο οτι ενας πολιτικος μηχανικος απο ΕΜΠ; αρα αν ο πρωτος εδινε κατατακτηριες και επαιρνε πτυχιο Πανεπιστημιου δεν θα  ειχε μετα και περισσοτερα δικαιωματα; Δεν ειμαι πολιτικος μηχ δεν ξερω, ενα παραδειγαμ ειπα. Επισης δεν εχω κοιταξει για μαστερ στην Ελλαδα οποτε δεν εχω αποψη.. Επισης τον ορο "αναβαθμηση" δεν το λεω εγω, τον λενε ολοι οι καθηγητες στο ΤΕΙ μου...

Στο εξωτερικό τα ΑΕΙ ( Πανεπιστήμια + ΤΕΙ). Επίσης συγνώμη για την επιθετικότητα. Έχω φίλους και συμφοιτητές μου που έφυγαν με το πτυχίο ΤΕΙ στο εξωτερικο και κάνουν κανονικά μάστερ σε πανεπιστήμια. Δεν έπαιξε ρόλο επειδή ήταν από ΤΕΙ. Αυτό που ειπες το γνωρίζω αλλά εγω ως πτυχίουχος ΤΕΙ έχω 7.8 οπότε δύσκολο να μη με δεχτούν. Αυτο με τα επαγγελματικά δικαιώματα που ανέφερες ισχύει αλλά μιλάω τώρα για το δικό μου κλάδο

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ότι ούτε ένα πτυχίο οικονομικών ούτε ένα θεωρητικό μεταπτυχιακό έχει κάτι να σου δώσει τη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα. Το μόνο "επαγγελματικό δικαίωμα" που δίνουν τα πτυχία οικονομικών είναι η τζίφρα του λογιστή, που και από το ΤΕΙ το αποκτάς με δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία. Μετά μόνο για δημόσιο αν ενδιαφέρεσαι, που δεν είναι και το πιο δυνατό χαρτί με τα δεκάδες οικονομικά πτυχία που υπάρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, airtrelomike13 said:

Στο εξωτερικό τα ΑΕΙ ( Πανεπιστήμια + ΤΕΙ). Επίσης συγνώμη για την επιθετικότητα. Έχω φίλους και συμφοιτητές μου που έφυγαν με το πτυχίο ΤΕΙ στο εξωτερικο και κάνουν κανονικά μάστερ σε πανεπιστήμια. Δεν έπαιξε ρόλο επειδή ήταν από ΤΕΙ. Αυτό που ειπες το γνωρίζω αλλά εγω ως πτυχίουχος ΤΕΙ έχω 7.8 οπότε δύσκολο να μη με δεχτούν. Αυτο με τα επαγγελματικά δικαιώματα που ανέφερες ισχύει αλλά μιλάω τώρα για το δικό μου κλάδο

ολα καλα, απλα παρεξηγηση. Και στο εσωτερικο παντως ΑΕΙ = Πανεπιστημια + ΤΕΙ. Ξερω και εγω οτι εξω δεν κολλανε με ΤΕΙ/Πανεπ. Αυτο που σ αναφερα με τον βαθμο και το ονομα μπορεις να το δεις εδω ας πουμε αν πας στο λινκ και πατησεις Postgraduate.

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

ολα καλα, απλα παρεξηγηση. Και στο εσωτερικο παντως ΑΕΙ = Πανεπιστημια + ΤΕΙ. Ξερω και εγω οτι εξω δεν κολλανε με ΤΕΙ/Πανεπ. μιας και εγω εχω ζησει σχεδον 4 χρονια εξω. Αυτο που σ αναφερα με τον βαθμο και το ονομα μπορεις να το δεις εδω ας πουμε αν πας στο λινκ και πατησεις Postgraduate.

Ναι ναι έχεις δίκιο. Τώρα το είδα. Εντάξει λέει θα ληφθεί υπόψιν. Δεν διαφωνώ αλλά μη νομίζεις ότι θα κόψουν και κάποιον εύκολα από ΤΕΙ. Δηλ αν δεν είχα 7.8 βαθμό πτυχίου και είχα 7,47 , δηλ δεν θα με έπαιρναν στο πανεπιστήμιο του Μπερμιγχαμ. Επίσης , νομίζω αναφέρθηκες σε ένα πανεπιστήμιο. Σίγουρα θα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

16 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Εγώ θεωρώ ότι ούτε ένα πτυχίο οικονομικών ούτε ένα θεωρητικό μεταπτυχιακό έχει κάτι να σου δώσει τη σήμερον ημέρα στην Ελλάδα. Το μόνο "επαγγελματικό δικαίωμα" που δίνουν τα πτυχία οικονομικών είναι η τζίφρα του λογιστή, που και από το ΤΕΙ το αποκτάς με δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία. Μετά μόνο για δημόσιο αν ενδιαφέρεσαι, που δεν είναι και το πιο δυνατό χαρτί με τα δεκάδες οικονομικά πτυχία που υπάρχουν.

Ποιο δημόσιο? χαχα. Γιατί νομίζεις ένα μάστερ περίμεναν? Πιστεύεις ότι αν είχες βίσμα να βολευτείς από το παράθυρο  στο Δημόσιο θα σου ζητούσαν χαρτί και μάστερ. Καλά εντάξει. Άσε γιατί έχω πολλούς τέτοιους φίλους στην Αθήνα που είναι χάος, που βολεύτηκαν στα μνημονιακά χρόνια με το απολυτήριο λυκείου μόνιμοι στο δημόσιο σε μεγάλες υπηρεσίες. Θα σε πάω και στον ιδιωτικό. Πες ότι εσύ είχες τελειώσει ΙΕΚ Λογιστικής και εγώ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ και εβγαζε προκηρυξη θεσης για το λογιστηριο η μοτορ οιλ του βαρδινογιαννη. και εσυ γνώριζες το βαρδινογιαννη απο πριν, δεν θα έπαιρνε εσένα του ΙΕΚ?

Δημοσ.

Εντελώς φιλικά, πρώτα ορίστε τι σημαίνει το "εξωτερικό" και μετά αρχίστε να γράφετε γενικευμένες απαντήσεις του στυλ "στο εξωτερικό...".

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Επειδή σε βλέπω πολύ επιθετική με όλο το σεβασμό προς τα ΤΕΙ, καταρχάς κανένας δεν είπε για κατατακτήριες εξετάσεις ως προς την αναβάθμιση του πτυχιου μας ως ΤΕΙ. Είμαι από τα άτομα που θα κινηθούν νομικά προς το ΣΤΕ ενάντις της απόφασης καθώς έχω όλο το έννομο δικαίωμα ως Έλληνας πολίτης σε Δημοκρατικά πλαίσια ιδεοντολογίας να αμφισβητώ μια απόφαση του κράτους.

/troll mode on

Συνέλληνα, αυτόχθονα insomniac, θα σου πρότεινα καλύτερα κατατακτήριες στη φιλοσοφική.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Eγώ θα σας πω την εμπειρία μου για το εξωτερικό, έστω τον ΄1 χρόνο που έζησα. Θυμάμαι πολύ καλά, ότι τα χαρτιά δεν έπαιζαν και τόσο σημαντικό ρόλο στην Αγγλία. Η μόνη διαφορά ήταν , ότι αν είχες msc ή ΜΒΑ έπαιρνες σαφώς παραπάνω χρήματα από τον BsC. Αυτό όμως ήταν και σχετικό. Θυμάμαι άτομα με ΜΒΑ, τα οποία δεν ήταν ικανοί να εργαστούν και η εταιρεία τους έδιωξε. Επίσης, αυτό που με εντυπωσίασε στο Εξωτερικό είναι ότι όσα χαρτιά και να έχεις, ξεκινάς από χαμηλά. Πχ έχεις ΜΒΑ, ξεκινάς σαν junior manager και ανεβαινεις. Αν αξίζεις φυσικά, μιας και οι Άγγλοι δεν είναι Έλληνες παιδάκια να τον κάνουν κατεύθειαν τον άλλον θεό και μάνατζερ στην εταιρεία τους ή να μπει το βίσμα στη μέση.

Αυτό είναι παιδιά το Εξωτερικό. Γι αυτό όλοι το προτιμάνε , και γι αυτό αξίζει να τον επιχειρήσει κάποιος, ανεξαρτήτως πτυχίων

Δημοσ.

Απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν εσένα και μετά ότι και να διαλέξεις αν είσαι εργατικός δεν θα "χαθείς".

Τι θα ήθελες να κάνεις στο κομμάτι της εργασίας?

Έχεις την οικονομική άνεση για μεταπτυχιακό? μήπως είναι ευκαιρία να κάνεις μια ωραία σπουδή και να περάσεις και όμορφα αποκτώντας γνώσεις?

Χρειάζεσαι επαγγελματική εμπειρία? Ψάξε για δουλειά ακόμη και υπό "δύσκολες" συνθήκες.

Θέλεις επαγγελματικά δικαιώματα? κυνήγησε τα.

Μήπως να σκεφτείς τη δυνατότητα για ορκωτός λογιστής αν σου αρέσει το αντικείμενο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε, καλυτερο το master!!

και πανεπιστημιο να γίνει το ΤΕΙ σου εσυ πλεόν θα θεωρείσαι πτυχιουχος ΤΕ και όχι ΠΕ

πτυχιουχοι πανεπιστημιακης εκπαιδευσης θα θεωρουνται αυτοι που εχουν αποκτησει το πτυχιο τους

αφου πρωτα γινει το ΤΕΙ πανεπιστημιο...οσοι ειναι ηδη πτυχιουχοι παραμενουν ως εχει...

οποτε καλυτερα να κανεις ενα μεταπτυχιακο πανω στο αντικειμενο σου!!

Επεξ/σία από Thukididis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thukididis είπε

Φίλε, καλυτερο το master!!

και πανεπιστημιο να γίνει το ΤΕΙ σου εσυ πλεόν θα θεωρείσαι πτυχιουχος ΤΕ και όχι ΠΕ

πτυχιουχοι πανεπιστημιακης εκπαιδευσης θα θεωρουνται αυτοι που εχουν αποκτησει το πτυχιο τους

αφου πρωτα γινει το ΤΕΙ πανεπιστημιο...οσοι ειναι ηδη πτυχιουχοι παραμενουν ως εχει...

οποτε καλυτερα να κανεις ενα μεταπτυχιακο πανω στο αντικειμενο σου!!

Δεκτές οι συμβουλές σου, αλλά γενικά έχοντας μιλήσει με συλλόγους των ΤΕΙ, και στην ειδικοτητά μας, μας διευκρίνισαν ότι θα κινηθούμε νομικά μέσω ΣΤΕ για τα πτυχία μας , έτσι ώστε να αναγνωριστούν ως ΠΕ χωρίς εξετάσεις. Ξέρω , ότι αυτό δεν είναι σωστό και το να φωνάζουν τα Πανεπιστήμια έχουν χίλια δίκια , αλλά ούτε αυτό που έκανε ο Γιαβρόγλου ήταν σωστό. Όπως και να έχει ακόμα και αν τα ΤΕΙ γίνουν Πανεπιστήμια, το πτυχίο μου είναι κανονικά αναγνωρισμένο και δεν θα μπω στη διαδικασία πειραματισμού. Θα προσφύγω στο ΣΤΕ μαζί με άλλα χιλιάδες άτομα και θα κάνουμε τα χαρτιά μας ΠΕ. Τώρα, αν θα δικαιωθούμε ή οχι είναι δικό μας πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς, έχω όλο το έννομο δικαίωμα ως Έλληνας Πολίτης να αμφισβητήσω μια απόφαση του Κράτους και να προσφύγω στο Ανώτατο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Πιστεψέ με ,δεν συμφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ, να γίνει κάτι τέτοιο, ως προς το θέμα των κατατακτηρίων . Είναι αρκετά και χιλιάδες τα άτομα, απόφοιτοι ΤΕΙ από το παρελθόν που έχουν φύγει στο Εξωτερικό , άλλοι έχουν οικογένειες και άλλοι μαζί έχουν και μεγαλό-εταιρείες οπότε λίγο δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο .Ή θα βάλουν παραπάνω μαθήματα να πάμε να φοιτήσουμε ή θα μπει παράβολο, μιας και το κράτος έχει εκλογές και χρειάζεται λεφτά. Κρατησέ το αυτό. Εδώ είμαι και εδώ είσαι...

Ή αν θα βγει άλλος πρωθυπουργός και τα πάρει όλα πίσω

Δημοσ.

Κατατακτηριες με ευνοϊκές συνθήκες όπως είχε πει ο Κ. Γαβρογλου και πάρε πτυχιο πανεπιστημίου δηλαδή ΠΕ και όχι ΤΕ, διότι πολύ απλά ΕΔΩ με πτυχιο ΤΕ είσαι το πουτανακι του καθενός από ΠΕ. Άσε τους άλλους να λένε. Αυτή η χώρα είναι 100 χρονια πίσω. Σπούδασες 4 χρονια και ακόμα δεν έχεις επαγγελματικά δικαιώματα. Τι το ψάχνεις ; «Αναβάθμισε» το πτυχιο σου αν μπορείς και μετά θα ξέρεις και τι μάστερ θα κανεις σιγά σιγά 😉  είμαι σίγουρος ότι θα μπορεσεις να συνδυάσεις σχολή για 1-2 χρονια μαζί με τη δουλειά.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Panagiotis_s είπε

Απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν εσένα και μετά ότι και να διαλέξεις αν είσαι εργατικός δεν θα "χαθείς".

Τι θα ήθελες να κάνεις στο κομμάτι της εργασίας?

Έχεις την οικονομική άνεση για μεταπτυχιακό? μήπως είναι ευκαιρία να κάνεις μια ωραία σπουδή και να περάσεις και όμορφα αποκτώντας γνώσεις?

Χρειάζεσαι επαγγελματική εμπειρία? Ψάξε για δουλειά ακόμη και υπό "δύσκολες" συνθήκες.

Θέλεις επαγγελματικά δικαιώματα? κυνήγησε τα.

Μήπως να σκεφτείς τη δυνατότητα για ορκωτός λογιστής αν σου αρέσει το αντικείμενο?

Βεβαίως. Λπν απαντώντας στα ερωτήματα σου:

1) Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνω, να εργάζομαι σε λογιστικό γραφείο. Τη λατρεύω

2) Φυσικά και την έχω, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάτι ελκυστικό από τα μεταπτυχιακά της Ελλάδος, που να με βοηθάει εμένα. Δηλ σκέφτομαι σε σημείο ότι ένα μάστερ έιναι χρήσιμο μόνο όταν θες να αλλάξεις τομέα

3) Πάντα σκέφτομαι την επαγγελματική εμπειρία και τη θεωρώ πολύ πιο σοβαρή από ένα χαρτί. Λέω ότι ακόμα και αν κάποια στιγμή μείνω άνεργος και με διώξουν από το γραφείο που εργάζομαι τώρα, να ασχοληθώ με το τουρισμό και τα ξενοδοχεία , καθώς έχω πολλούς γνωστούς- φίλους στα νησια

4) Μα ήδη από το πτυχίο μου ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής έχω επαγγελματικά δικαιώματα. Τώρα αν περάσει ο νόμος Γιαβρόγλου και γίνουμε Πανεπιστήμιο, το πτυχίο μου ακόμα και ως ΤΕ , έχει κανονική αναγνωρισιμότητα

5) Χρειάζεται πολλά χρήματα για ορκωτός Λογιστής, και δεν με ενδιαφέρει να εξειδικευτώ και άλλο στο αντικείμενο

3 λεπτά πριν, newton91 είπε

Κατατακτηριες με ευνοϊκές συνθήκες όπως είχε πει ο Κ. Γαβρογλου και πάρε πτυχιο πανεπιστημίου δηλαδή ΠΕ και όχι ΤΕ, διότι πολύ απλά ΕΔΩ με πτυχιο ΤΕ είσαι το πουτανακι του καθενός από ΠΕ. Άσε τους άλλους να λένε. Αυτή η χώρα είναι 100 χρονια πίσω. Σπούδασες 4 χρονια και ακόμα δεν έχεις επαγγελματικά δικαιώματα. Τι το ψάχνεις ; «Αναβάθμισε» το πτυχιο σου αν μπορείς και μετά θα ξέρεις και τι μάστερ θα κανεις σιγά σιγά 😉  είμαι σίγουρος ότι θα μπορεσεις να συνδυάσεις σχολή για 1-2 χρονια μαζί με τη δουλειά.

Φίλε μου, σ ευχαριστώ για τις θετικές σκέψεις σου. Όμως, πρέπει να σου πω και κάτι. Είμαστε αρκετοί πτυχιούχου ΤΕΙ , και όχι μόνο της ειδικοτητάς μου.  ο Γιαβρόγλου μπορεί να λέει ότι θέλει. Εξάλλου ξέρουν ότι σε 4 μήνες δεν θα υπάρχουν στο χάρτη. Δεν θεωρώ ότι χάνω κάτι με το να αμφισβητήσω την απόφαση. Σαφώς , και θα το κάνω, αλλά από τι στιγμή που έχω τη δουλειά μου, παίρνω 600 ευρώ, και είμαι καλά στη ζωή μου ποιος ο λογος να προτρεχω. Επίσης, ποιος σου ειπε οτι δεν εχω επαγγελματικα δικαιωματα. Ότι ώρα ήθελα ακόμα και τώρα ανοίγω ένα λογιστικό γραφείο και απασχολώ επιχειρήσεις Β κατηγορίας που έτσι και αλλιώς δουλεύω μόνο με αυτές γιατί πληρώνουν

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Βεβαίως. Λπν απαντώντας στα ερωτήματα σου:

1) Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνω, να εργάζομαι σε λογιστικό γραφείο. Τη λατρεύω

2) Φυσικά και την έχω, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κάτι ελκυστικό από τα μεταπτυχιακά της Ελλάδος, που να με βοηθάει εμένα. Δηλ σκέφτομαι σε σημείο ότι ένα μάστερ έιναι χρήσιμο μόνο όταν θες να αλλάξεις τομέα

3) Πάντα σκέφτομαι την επαγγελματική εμπειρία και τη θεωρώ πολύ πιο σοβαρή από ένα χαρτί. Λέω ότι ακόμα και αν κάποια στιγμή μείνω άνεργος και με διώξουν από το γραφείο που εργάζομαι τώρα, να ασχοληθώ με το τουρισμό και τα ξενοδοχεία , καθώς έχω πολλούς γνωστούς- φίλους στα νησια

4) Μα ήδη από το πτυχίο μου ΤΕΙ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής έχω επαγγελματικά δικαιώματα. Τώρα αν περάσει ο νόμος Γιαβρόγλου και γίνουμε Πανεπιστήμιο, το πτυχίο μου ακόμα και ως ΤΕ , έχει κανονική αναγνωρισιμότητα

5) Χρειάζεται πολλά χρήματα για ορκωτός Λογιστής, και δεν με ενδιαφέρει να εξειδικευτώ και άλλο στο αντικείμενο

Φίλε μου, σ ευχαριστώ για τις θετικές σκέψεις σου. Όμως, πρέπει να σου πω και κάτι. Είμαστε αρκετοί πτυχιούχου ΤΕΙ , και όχι μόνο της ειδικοτητάς μου.  ο Γιαβρόγλου μπορεί να λέει ότι θέλει. Εξάλλου ξέρουν ότι σε 4 μήνες δεν θα υπάρχουν στο χάρτη. Δεν θεωρώ ότι χάνω κάτι με το να αμφισβητήσω την απόφαση. Σαφώς , και θα το κάνω, αλλά από τι στιγμή που έχω τη δουλειά μου, παίρνω 600 ευρώ, και είμαι καλά στη ζωή μου ποιος ο λογος να προτρεχω. Επίσης, ποιος σου ειπε οτι δεν εχω επαγγελματικα δικαιωματα. Ότι ώρα ήθελα ακόμα και τώρα ανοίγω ένα λογιστικό γραφείο και απασχολώ επιχειρήσεις Β κατηγορίας που έτσι και αλλιώς δουλεύω μόνο με αυτές γιατί πληρώνουν

Όταν εννοεί με ευνοϊκές συνθήκες μια από αυτές εννοεί και μεγαλύτερο ποσοστό. Άρα θα έλεγα να μην σε αγχώνει τόσο το θέμα των πτυχιούχων. Επισης το μεγαλύτερο ποσοστό δεν ασχολείται καν με αυτό που τελείωσε και άλλοι δεν θα έχουν καν το κουράγιο να πάνε να ξαναδώσουν εξετασεισ.( Αλλά  γενικά καλά κανεις και κρατάς μικρό καλάθι ) συγγνώμη τι διάφορες έχουν τα επαγγελματικά σου δικαιώματα σε σχέση με έναν από ΠΕ ; (Νομίζω αρκετές ) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, newton91 είπε

Όταν εννοεί με ευνοϊκές συνθήκες μια από αυτές εννοεί και μεγαλύτερο ποσοστό. Άρα θα έλεγα να μην σε αγχώνει τόσο το θέμα των πτυχιούχων. Επισης το μεγαλύτερο ποσοστό δεν ασχολείται καν με αυτό που τελείωσε και άλλοι δεν θα έχουν καν το κουράγιο να πάνε να ξαναδώσουν εξετασεισ.( Αλλά  γενικά καλά κανεις και κρατάς μικρό καλάθι ) συγγνώμη τι διάφορες έχουν τα επαγγελματικά σου δικαιώματα σε σχέση με έναν από ΠΕ ; (Νομίζω αρκετές ) 

Φίλε μου , νομίζω θα ήταν προτιμότερο αυτό να το ψάξεις και να το διαβάσεις. Επίσης για ποια επαγγελματικά δικαιώματα μιλάμε στην Ελλάδα του σήμερα όταν βλέπεις ένα βίσμα που μπορεί να έχει τελειώσει και ΙΕΚ, να κατέχει θέση υψηλόβαθμη σε μια εταιρεία η οποία δεν εμπίπτει στα επαγγελματικά του δικαιώματα. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Νομίζεις ότι νεαρά άτομα , είτε με πτυχίο ιεκ, ειτε με απολύτηριο λυκείου δεν βολεύονται στο Δημόσιο από το παράθυρο και μένουν άτομα εξω με μαστερ και διδακτορικά.? Για απαντησέ μου σε αυτό. Και όπως είπα σε ένα φίλο πιο πάνω, Δηλ αν ήξερα εγώ το Βαρδινογιάννη , τι θα μου έλεγε φέρε μαστερ ή χαρτι ΠΕ αλλιώς δεν μπαίνεις στην εταιρεία μου? Νομίζω δουλευόμαστε τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...