Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω πάρει τα Corsair HS50 τα οποία συνδέονται με jack 3.5mm αλλά και splitter για ακουστικά και μικρόφωνο(αποσπώνεμο) ξεχωριστά.Το πρόβλημα μου είναι ότι με όποιον τρόπο και να τα συνδέσω το μικρόφωνο δεν λειτουργεί(έχω πάει στις ρυθμίσεις εγγραφής και λέει ότι είναι εκτός σύνδεσης) .Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Πρωτον: το μικροφωνο που το συνδεεις;Στην πισω πλευρα ή εχει το κουτι μπροστα εισοδους, και αν εχει μπροστα, ειναι συνδεδεμενες εσωτερικα στην μητρικη;

Δευτερον: Εχεις δει στις ρυθμισεις της καρτας ηχου πως ειναι ρυθμισμενες οι εισοδοι/εξοδοι (π.χ. μηπως αντι για μικροφωνο ειναι ρυθμισμενο σαν πισω ηχειο);

Δημοσ.

-Τα έχω συνδέσει και από την μητρική και από μπροστά(είναι σωστά συνδεδεμένο) και με τους δύο τρόπους αλλά το περίεργο είναι ότι όταν το συνδέω μόνο με το 3.5mm Jack δουλεύουν τα ακουστικά και όχι το μικρόφωνο, αλλά όταν βάζω το splitter αναγνωρίζεται το μικρόφωνο αλλά στα ακουστικά ακούω μόνο από το δεξί ακουστικό. 

Δημοσ.

Για συνδεση σε σταθερο το συνδεεις μονο με το splitter, που διαχωριζει μικροφωνο ακουστικα.Σκετο ειναι μονο για smartphone,tablet,κτλ.

Ειτε δεν το πατας καλα μεσα ειτε δεν ειδες αυτο που σου αναφερω σαν δευτερη λυση.Τι μητρικη εχεις;

Δημοσ.

Τα παταω καλα μεσα, και τα εχω ρυθμισει κανονικα ως  ακουστικα και μικροφωνο. Το τελευταιο που μπορω να φανταστω ειναι επειδη δεν εχω ενεργοποιησει τα windows ακομα.

Η μητρικη μου ειναι η Asus rog b360f

Δημοσ.

Τι να σου πω, αν δεν εχεις ενα μηχανημα μπροστα σου...ειναι πολλες οι πιθανοτητες αλλα σιγουρα οχι η ενεργοποιηση των windows.Αν δεν υπαρχει καποια ρυθμιση στις ιδιοτητες ηχου, τοτε μαλλον εχει προβλημα το καλωδιο splitter.Αν μπορουσες να το δοκιμασεις σε καποιον αλλο υπολογιστη θα ξεραμε αν ειναι θεμα ρυθμισης ή καλωδιου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...