Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Τωρα κοιτουσα και το Xiaomi Mi Box 3 το οποιο κανει και cast απο κινητο και pc/laptop περιπου στα 60 ευρω και φαινεται πολυ ενδιαφερον.

Δεν ξερω ομως γιατι βρισκω στα skroutz Mi Box και δεν γραφουν Mi Box 3... και δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο.

Εσυ τι λες?

Chromecast or Mi Box?

https://www.xiaomi-greece.gr/mibox

Και αλλη μια απορια.

Το Chromecast Ultra εχει μολις 15€ παραπανω και εχει και τον Ethernet adapter μεσα στην συσκευασια (απο μονος του κοστιζει 15€) κατι που βρισκω βολικο εαν εχεις διπλα σου γραμμη.

Για μένα Chomecast που είναι μικρό και δεν χρειάζεται να κουβαλάς ολόκληρο κουτί.

Το Ultra πρέπει να έχεις τηλεόραση με υποστήριξη 4Κ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Για μένα Chomecast που είναι μικρό και δεν χρειάζεται να κουβαλάς ολόκληρο κουτί.

Το Ultra πρέπει να έχεις τηλεόραση με υποστήριξη 4Κ.

Δεν το θελω για 4K. Για τον ανταπτορα το σκεφτομουν κυριως.

Ευχαριστω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, saruman123 είπε

4k tv δεν εχω οποτε ειπα να δοκιμασω για αρχη το Cromecast2. Μολις το παρελαβα απο Public στα 45€ με διετη εγγυηση (μετα απο απαιτηση δικη μου) με υπογραφη και σφραγιδα πανω στο τιμολογιο. Αλλα μαλλον η επομενη αγορα θα ειναι το MiBox σαν δευτερη συσκευη. Εντυπωσεις συντομα. Thanks @saruman123

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

4k tv δεν εχω οποτε ειπα να δοκιμασω για αρχη το Cromecast2. Μολις το παρελαβα απο Public στα 45€ με διετη εγγυηση (μετα απο απαιτηση δικη μου) με υπογραφη και σφραγιδα πανω στο τιμολογιο. Αλλα μαλλον η επομενη αγορα θα ειναι το MiBox σαν δευτερη συσκευη. Εντυπωσεις συντομα. Thanks @saruman123

Καλοδούλευτο.

Δεν θα απογοητευτείς.

Ότι θες εδώ είμαι.

Ξεχασα να σου πω ότι το tv box τις Xiaomi πρέπει να είναι unroot για να παιζει tv go και nova.

Η International έκδοση είναι unroot.

Επίσης να ξέρεις τα tv box πάσχουν από το σήμα του WiFi και καλό είναι να έχεις usb ethernet.

Στο ανάλογο ποστ που έχω ανοίξει θα βρεις διαφορές απαντήσεις.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...