Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω το Samsung A3 και θέλω να το συνδέσω μέσο HDMI με tv. Το Α3 έχει type c υποδοχή. 

Τι καλώδιο αγοράζω και από που? Θέλω να κάνω την τηλεόραση οθόνη κινητού (αν γίνεται βέβαια). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται γιατί το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει εξοδο MHL TV OUT.

Η μόνη λύση ειναι το chromecast https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2-HD.html

Αυτό έχω και γω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Η μόνη λύση ειναι το chromecast https://www.skroutz.gr/s/7657860/Google-Chromecast-2-HD.html

Αυτο δουλεύει μ οποιαδήποτε τηλεόραση αρκεί να έχει hdmi θύρα ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Αυτο δουλεύει μ οποιαδήποτε τηλεόραση αρκεί να έχει hdmi θύρα ?

Έτσι ακριβώς και internet φυσικά.

Δες αναλυτικο οδηγό εδώ https://www.pcsteps.gr/232668-τι-είναι-το-google-chromecast-2-πώς-το-χρησιμοποιώ/

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάνει παπάδες.

Πάρτο και θα σωθείς.

Εγώ το παίρνω όπου πάω χωρίς να με νοιάζει αν είναι συμβατό κάποιο τηλέφωνο/τάμπλετ ή να έχω έξτρα καλώδια κλπ.

Αρκεί να υπάρχει internet και μια θύρα HDMI σε οποιαδήποτε τηλεόραση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/11/2018 στις 11:33 ΜΜ, saruman123 είπε

Να υποθεσω οτι δεν παιζει καποια αλλη καλυτερη τιμη καπου; Γιατι προτιμω να το παρω με 43€ απο e-shop ή με 45€ απο Public αλλα τουλαχιστον με 2 χρονια εγγυηση.

Public τελικα δινει 1 χρονο (παρανομα φυσικα!!! για αλλη μια φορα) οποτε μενει το e-shop)

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Να υποθεσω οτι δεν παιζει καποια αλλη καλυτερη τιμη καπου; Γιατι προτιμω να το παρω με 43€ απο e-shop ή με 45€ απο Public αλλα τουλαχιστον με 2 χρονια εγγυηση.

Public τελικα δινει 1 χρονο (παρανομα φυσικα!!! για αλλη μια φορα) οποτε μενει το e-shop)

Εγώ το πήρα από τους πρώτους γύρω στο 50αρικο με δύο χρόνια εγγύηση με ευρωπαϊκό φορτιστή.

Τώρα οι τιμές είναι αυτές.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι έξω.

Update: 

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εχω αμφιβολιες για αυτο που δινει ο τυπος του ebay. Επιμελως δεν αναφερει το ονομο ως Google Chromecast και στα περιεχομενα και στις περιγραφες το αναφερει ως Miracast. Ακομη και στον τιτλο αναγραφει Miracast 2... Google usefull!!! Στο hdmi πανω το κανονικο εχει ενα μακροστενο ανοιχτοχρωμο σημαδι μονο απο την μια πλευρα ενω σε αυτο που δινει ειναι στρογγυλο και απο τις δυο πλευρες. Μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει στο Amazon!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/11/2018 στις 4:19 ΜΜ, saruman123 είπε

Τελικα ειναι απλά μαιμου!! Το παραδεχθηκε και ο πωλητής ότι ειναι COPY!

Απο που το πηρες με ευρωπαικο φορτιστη? Ειναι μεσα στην συσκευασια ο φορτιστής?

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Τελικα ειναι απλά μαιμου!! Το παραδεχθηκε και ο πωλητής ότι ειναι COPY!

Απο που το πηρες με ευρωπαικο φορτιστη? Ειναι μεσα στην συσκευασια ο φορτιστής?

Ναι είναι μέσα στην συσκευασία.

IMG-20181106-124119.jpg

Ωχχχ κάτσε πρέπει να βρω την απόδειξη.

ASTRON DVD GAME CLUB(Σαλαμίνος 23 & Χείλιου, Αχαρνές)

Αλλά από ότι είδα δεν το έχει πλέον.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ναι είναι μέσα στην συσκευασία.

Ωχχχ κάτσε πρέπει να βρω την απόδειξη.

Ασε, δεν πειραζει.

Ερωτηση:

Απο που κανεις control την αναπαραγωγη? Απο το κινητο ή το PC σου? Γιατι διαβαζω ότι στο απελευθερωνει πχ σε Youtube για να το χρησιμοποιησεις κανονικα.

Σημειωση: Μιλησα με Public που ανεφεραν 1 χρονο εγγυση και τους ανεφερα για νομοθεσια κλπ και με πηραν μετα απο μια ημερα τηλεφωνο και μου προσφεραν 2 χρονια εγγυηση ως "χαρη"!!! Πλακα εχουν μολις τους μιλησεις με δεδομενα!

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ασε, δεν πειραζει.

Ερωτηση:

Απο που κανεις control την αναπαραγωγη? Απο το κινητο ή το PC σου? Γιατι διαβαζω ότι στο απελευθερωνει πχ σε Youtube για να το χρησιμοποιησεις κανονικα.

Σημειωση: Μιλησα με Public που ανεφεραν 1 χρονο εγγυση και τους ανεφερα για νομοθεσια κλπ και με πηραν μετα απο μια ημερα τηλεφωνο και μου προσφεραν 2 χρονια εγγυηση ως "χαρη"!!! Πλακα εχουν μολις τους μιλησεις με δεδομενα!

Απο το κινητό.

Εγώ δεν έχω κατεβάσει την εφαρμογή του play store γιατί έχω ήδη στο κινητό μετάδοση.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Απο το κινητό.

Εγώ δεν έχω κατεβάσει την εφαρμογή του play store γιατί έχω ήδη στο κινητό μετάδοση.

Τωρα κοιτουσα και το Xiaomi Mi Box 3 το οποιο κανει και cast απο κινητο και pc/laptop περιπου στα 60 ευρω και φαινεται πολυ ενδιαφερον.

Δεν ξερω ομως γιατι βρισκω στα skroutz Mi Box και δεν γραφουν Mi Box 3... και δεν ξερω εαν ειναι το ιδιο.

Εσυ τι λες?

Chromecast or Mi Box?

https://www.xiaomi-greece.gr/mibox

Και αλλη μια απορια.

Το Chromecast Ultra εχει μολις 15€ παραπανω και εχει και τον Ethernet adapter μεσα στην συσκευασια (απο μονος του κοστιζει 15€) κατι που βρισκω βολικο εαν εχεις διπλα σου γραμμη.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...