SiLeNtOne-- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μην ξεχνάει κανείς οτι η Revolut δεν είναι πραγματικη Τράπεζα σαν την Ν26, την κορυφαία στην ευρώπη που σου δίνει Πραγματικό Δικό σου IBAN. Και υπάρχουν πολλα μικρά γράμματα σχετικά με τις διαφορές μιας τεχνολογικής υπηρεσίας όπως η Revolut, και μίας πραγματικής τράπεζας με εγγυήσεις όπως η N26..... Το νού26 σας!
C0574 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 it will go down like a lead balloon… #timestamp 🎈
christakos07 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, whoose είπε Ρε παιδιά, το Never Settle δεν είναι το moto της OnePlus? Μήπως μόλις ανακάλυψες νέα συνεργασία?
status Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε Μην ξεχνάει κανείς οτι η Revolut δεν είναι πραγματικη Τράπεζα σαν την Ν26, την κορυφαία στην ευρώπη που σου δίνει Πραγματικό Δικό σου IBAN. Και υπάρχουν πολλα μικρά γράμματα σχετικά με τις διαφορές μιας τεχνολογικής υπηρεσίας όπως η Revolut, και μίας πραγματικής τράπεζας με εγγυήσεις όπως η N26..... Το νού26 σας! H Revolut είναι ένας κοινώς κουμπαράς που ο κάθε ένας έχει την δικιά του γωνίτσα να βάζει τα λεφτά του, το Ν26 σου δίνει ένα κανονικό λογαριασμό τραπέζης, ΧΩΡΙΣ να είναι τράπεζα, αν και στο εξωτερικό έχει ανάλογα προϊόντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Τα capital controls μας αναγκασανε να στραφουμε σε λυσεις και η revo μας εκανε την ζωη ευκολη....ελπιζω να συνεχισει την ανοδικη της πορεια της αξιζει
aris1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, lokaki είπε Τα capital controls μας αναγκασανε να στραφουμε σε λυσεις και η revo μας εκανε την ζωη ευκολη....ελπιζω να συνεχισει την ανοδικη της πορεια της αξιζει Με λίγα λόγια άλλη μια.επιτυχια του Τσίπρα μας! 😉
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, aris1986 είπε Με λίγα λόγια άλλη μια.επιτυχια του Τσίπρα μας! 😉 Aσχετο μπορεις να το δεις και ετσι βεβαια αν σε νιαζει τη κανει ο τσιπρας.....
Makis38 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Για Βραζιλία που θέλω εγώ δεν κάνει. Όποιος στέλνει εμβάσματα που λέτε, δείτε και Transferwise. Για να στείλεις χρήματα σε λογαριασμό εκτός Ευρώπης είναι αχτύπητη γιατί στην ουσία γίνεται εσωτερική μεταφορά χρημάτων.
Eloy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενα άρθρο σε τεχνολογικό φόρουμ, στο οποίο - αν δεν είσαι των χρηματοοικονομικών - δεν καταλαβαίνεις τι λέει... Δεν εξηγεί καν τι είναι αυτή η εταιρεία και τι υπηρεσίες προσφέρει... Ακόμα και για την ΗP ή για την Nikon να μιλήσουμε, θα αναφέρουμε οτι κατασκευάζουν εκτυπωτές ή φωτ.μηχανές, αν και το ξέρουν και τα μωρά... Για την Revolut, τίποτα... No bullshit ? Bullshit big time... Δεν έχει και dislike να πατήσω... :))) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Eloy
Fil_X Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλέπω ότι πολλοί την θεωρούν καλύτερη την LeuPay (LeoPay πλέον) μπορεί να μου πει κάνεις τι παραπάνω προσφέρει? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Fil_X
dionysg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Αφου βαρεσε κανονι η leu. Ακομα τρεχουν να βγαλουν τα λεφτα τους οι εδω χρηστες. Διαβασε το νημα
Hapatingo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Αυτό το σλόγκαν που έχετε στον τίτλο είναι της Ν26
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Τόκους δεν νομίζω, δεν δίνει πιστωτικές (εκτός εαν έχω χάσει κάτι). Απο την ισοτιμία υποθέτω εννοείς; Τα λεφτα που φορτωνεις στον εικονικο σου λογαριασμο, ειναι σε τραπεζα του λονδινου σε λογαριασμο στο ονομα του revolut. Φανταζομαι τοκιζονται, προς οφελος του revolut. 1
dchatz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τις αγορές από Κινα η Revo ταιριάζει στο Aliexpress (που δεν έχει paypal) αν δε θες να βάλεις κανονική κάρτα. Οι ελληνικές προπληρωμένες έχουν μεγαλες προμήθειες φόρτισης. Επίσης όπου δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε ευρώ συμφέρει παλι γιατί τελευταία οι ελληνικές τράπεζες χρεώνουν έξοδα μετατροπής συναλλάγματος αν αγοράσεις κάτι με την κάρτα σε $. Μπορείς να βάλεις το paypal να κάνει τη μετατροπή αλλά η μετατροπή της Revolut είναι πιο συμφέρουσα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από dchatz
possiz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό μου το έβγαλε το Facebook μετά το διάβασμα του άρθρου και χωρις να έχω ακούσει τίποτα για την εν λόγω εταιρεία. Ελεος, παρακολούθηση παντου. Spoiler Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από possiz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα