Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι χρήστες του Gmail για iPhone και iPad, μπορούν να κατεβάσουν τη νέα έκδοση της γνωστής email υπηρεσίας, η οποία προσθέτει πλέον και δυνατότητα ενοποιημένου inbox.

Αν και οι Android χρήστες, είχαν παρόμοια δυνατότητα στις συσκευές τους εδώ και αρκετό καιρό, είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο είναι διαθέσιμο και για το iOS, χωρίς πλέον να απαιτείται από τον χρήστη να εναλλάσσετε μεταξύ όλων των λογαριασμών που διαθέτει στην υπηρεσία. Είναι δεδομένο ότι πολλοί πλέον χρησιμοποιούν δύο ή περισσότερες email διευθύνσεις, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς σκοπούς αλλά και για χρήση κατά την εγγραφή σε διάφορες υπηρεσίες για την αποφυγή spam μηνυμάτων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Με τη σημερινή αναβάθμιση, προστίθεται η επιλογή "All inboxes" στην αριστερή στήλη, μέσω της οποίας εμφανίζονται σε μία και μόνο λίστα όλα τα email του χρήστη από όλους τους λογαριασμούς του. Η λειτουργία είναι ενεργή και για λογαριασμούς G Suite, συμπεριλαμβανομένου και για τρίτους IMAP λογαριασμούς.

Αν και ένα ενοποιημένο inbox μπορεί να θεωρείται από πολλούς μια ασήμαντη λειτουργία, στην πράξη αρκετοί χρήστες του Gmail και κάτοχοι iOS συσκευής, χρησιμοποιούσαν άλλες εφαρμογές που παρέχουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Η λειτουργία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Google

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Η ενσωματομένη εφαρμογή mail του ios έχει ενοποιημένους τους λογαριασμούς εδώ και καιρό, ενώ είναι πολύ ποιό βολική, άμεση και με απλοποιημένο μενού από ότι του gmail. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι εφαρμογές της google είναι άχρηστες. 
Αν δεν υπήρχαν αυτές θα είχα εγκαταλήψει το ios, αφού δίνει απεριόριστο buck up για φωτογραφίες έστω με μια μικρή συμπίεση, 15gb χώρο buck up, την εφαρμογή google music χάριν της οποίας έχεις την μουσική σου online χωρίς όρια σε μέγεθος και αμφίδρομα σε όλες τις πλατφόρμες χωρίς τους περιορισμούς του ios.

Δημοσ.
4 minutes ago, bahamut_zero said:

Μονο εγω δεν βλεπω το feature?

Τι εννοείς; Δεν το βλέπεις στο κινητό σου; Δεν καταλαβαίνεις τι λέει το άρθρο ή δεν το βρίσκεις χρήσιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fotoalexandros είπε

Η ενσωματομένη εφαρμογή mail του ios έχει ενοποιημένους τους λογαριασμούς εδώ και καιρό, ενώ είναι πολύ ποιό βολική, άμεση και με απλοποιημένο μενού από ότι του gmail. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι εφαρμογές της google είναι άχρηστες. 
Αν δεν υπήρχαν αυτές θα είχα εγκαταλήψει το ios, αφού δίνει απεριόριστο buck up για φωτογραφίες έστω με μια μικρή συμπίεση, 15gb χώρο buck up, την εφαρμογή google music χάριν της οποίας έχεις την μουσική σου online χωρίς όρια σε μέγεθος και αμφίδρομα σε όλες τις πλατφόρμες χωρίς τους περιορισμούς του ios.

Το mail του iOS ειναι εδω και πολλα χρονια η πλεον βολικη εφαρμογη που εχω χρησιμοποιησει.  Και εχει ενοποιημενους ολους τους λογαριασμους (εαν το θελεις) εξ αρχης.

Τη Gmail εφαρμογη δεν την χρησιμοποιω καθολου. Προτιμω να ανοιξω τον browser! Ισως η χειροτερη google εφαρμογη που εχω χρησιμοποιησει εως σημερα (σε android & iOS). 

Με αφηνει παντελως αδιαφορο.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Τι εννοείς; Δεν το βλέπεις στο κινητό σου; Δεν καταλαβαίνεις τι λέει το άρθρο ή δεν το βρίσκεις χρήσιμο;

Δεν ημουν σαφης, δεν βλεπω την επογη μεσα στην εφαρμογη (ios/gmail στις πιο προσφατες εκδοσεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, bahamut_zero said:

Δεν ημουν σαφης, δεν βλεπω την επογη μεσα στην εφαρμογη (ios/gmail στις πιο προσφατες εκδοσεις).

2 hours ago, Hal9000 said:

Η λειτουργία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε όλους μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Έχει αρχίσει πάντως να δίνεται σιγά-σιγά. Μόλις το τσέκαρα, το έχω. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
add
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μας νοιάζει το χρεπό-gmail.

Εμείς θέλουμε να βλέπουμε το mail που σβήνουμε να κάνει μία τσουουουουπ και να πέφτει στα διαγραμμένα με άψογο animation.

Επεξ/σία από stafaf
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, SeNNinhA said:

Το mail του iOS ειναι εδω και πολλα χρονια η πλεον βολικη εφαρμογη που εχω χρησιμοποιησει.  Και εχει ενοποιημενους ολους τους λογαριασμους (εαν το θελεις) εξ αρχης.

Τη Gmail εφαρμογη δεν την χρησιμοποιω καθολου. Προτιμω να ανοιξω τον browser! Ισως η χειροτερη google εφαρμογη που εχω χρησιμοποιησει εως σημερα (σε android & iOS). 

Με αφηνει παντελως αδιαφορο.

Κι εγώ αλλά η σύζυγος που της στέλνουν attachment από αρχαίο Outlook, με ποιος ξέρει τι ρυθμίσεις, μόνο στο Gmail App άνοιγαν. Οπότε καλό είναι να υπάρχει και η καβάντζα αν χρειαστεί. Επειδή έχει και εύκολο sign in/out το έχω εγκατεστημένο (logged out).

• Confused 1
Δημοσ.

Ο μονος λόγος που χρησιμοποιώ το g app και οχι το mail.app στο iphone ειναι γιατί με το mail.app δεν μπορώ να προσθέσω συνημμένα μέσα στο email, κάτι που γινεται στο gmail app πανευκολα... εκτός κι αν το "φτιάξαν" στο ios... ας επιβεβαιώσει κάποιος

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Ο μονος λόγος που χρησιμοποιώ το g app και οχι το mail.app στο iphone ειναι γιατί με το mail.app δεν μπορώ να προσθέσω συνημμένα μέσα στο email, κάτι που γινεται στο gmail app πανευκολα... εκτός κι αν το "φτιάξαν" στο ios... ας επιβεβαιώσει κάποιος

Στο κυρίως παράθυρο που γράφεις το κείμενο του email, εκεί πατάς συνεχόμενα για 1 δευτερόλεπτο, σου βγάζει πινακάκι, κι επιλέγεις τι θέλεις να επισυνάψεις.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Έχει αρχίσει πάντως να δίνεται σιγά-σιγά. Μόλις το τσέκαρα, το έχω. 

Εσβησα και ξαναπερασα το app και ηρθε! Θενξ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...