dime100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλό μήνα στην ομάδα! Μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα μου ήρθε η ιδέα να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό φωτογραφίας. Το κάθε μέλος που θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό θα ανεβάσει εδώ μια φωτογραφία με Χριστουγεννιάτικο στολισμό κάποιου ρετρό υπολογιστή. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes θα κερδίσει ένα ρετρό δωράκι συμβολικής αξίας που θα δωροθετήσω εγώ έτσι για το καλό. Το κάθε μέλος μπορεί να κάνει μέχρι 2 like. Η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στις 26 Δεκεμβρίου θα κερδίσει το δωράκι. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Ακούω και πιθανές βελτιώσεις ή προτάσεις για το διαγωνισμό. 5
Rendar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραία ιδέα, δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω, αλλά μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια ! Επίσης ρίχνω στο τραπέζι και την ιδέα συνάντησης των μελων του club για καφέ τις μέρες των εορτών ! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Rendar 1
dime100 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Συμφωνώ και με τη συνάντηση για καφέ! Πάρε μέρος κι εσύ δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο να είναι ο στολισμός απλά να μπούνε και τα μηχανήματα και τα δωμάτια σε εορταστική ατμόσφαιρα!
obijuan1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Προτείνω να κάνουμε SPi 1M Contest με Hardware άνω των 20ετων που νικητής θα είναι το αργότερο σκορ... Τι λέτε
dime100 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ανοιχτός σε ιδέες , ανέλυσε λίγο την πρόταση σου .
obijuan1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Να κάνουν με ένα Thread με όνομα Spi1M Worst CPU Score. Μπορεί να βάλει ο καθένας ένα δικό του σκορ με οποιονδήποτε λειτουργικό Retro υπολογιστή. Τίμια σκορ σε PC που θα τρέχουν μόνο το SPi1M.
Προτεινόμενες αναρτήσεις